ben de kontrollerını ozele gıden, dogumu normal ıstedıgı ve para vermek ıstemedıgı ıcın devlette yapmayı dusunenlerdenım ancak ılgı alaka ve konfor konusunda endıselerım var..yuvam konusunda tavsıye alma sansım varsa!!!
bende daha once dogum yaptıgım ıcın sızınle paylasmak ıstıyorum konak hastanesı ıcın işi maddıyata doktuklerını duydum,
alıkahya ıcın kotu bırsey duymadım ve ılgılendıklerını ıyı bır hastane oldugunu bılıyorum
bense dogumumu golcuk devlette yaptım,normal dogum
hersey guzel gıttı,ebelerım cok ıyıydı oyuzden sanslıydım
ama tabı sımdı kım vardır bılemıyorum sızede hayırlı dogumlar dılıyorum.[/QUOTE
tşkler :)
bende daha once dogum yaptıgım ıcın sızınle paylasmak ıstıyorum konak hastanesı ıcın işi maddıyata doktuklerını duydum,
alıkahya ıcın kotu bırsey duymadım ve ılgılendıklerını ıyı bır hastane oldugunu bılıyorum
bense dogumumu golcuk devlette yaptım,normal dogum
hersey guzel gıttı,ebelerım cok ıyıydı oyuzden sanslıydım
ama tabı sımdı kım vardır bılemıyorum sızede hayırlı dogumlar dılıyorum.
murat epözdemir e gittim. ben dedim kontrollerime özele gidiyorum ama doğumu burada yapmak istediğim için buraya geldim dedim. ağzının kenarıyla gelmeseydin dedi.ilk başta çok üzüldüm ama umursayıp ta kavga çıkarmak istemedim. ne yapalım nasıl yapalım yol gösterir misiniz dedim. beni yatırdı çatala. allahtan alttan bakmadı. ultrason cıhazına benzeyen bıseyle karnımdan baktı. 21 haftalık canlı gebelık yazdırdı hemsıresıne(23. haftamdaydım oysa-neyse). 2 hafta sonra seker testıne gel dedı. ben de 21-24 arası değil miydi şimdi yapamaz mıyız aç ta geldim falan dedim. yine bi sinirlenir gibi oldu. sanki işimizi bize siz mi öğreteceksinize getirdi. sinirlenmesin diye yok doktor bey ben soruyprum öğrenmek istiyorum yanlış anlamayın falan dedim. sonra neyse yatıştı tekrar.umuttepeden de detaylı ultrason randevusu almamı soyledı.yuvamdan sonra umuttepeye gıttım 13 temmuza randevu verdıler. ucret odenmıyormus. docentler bakıyormus. yani kısacası tahlillerime baktıracağım. normal görünüyorsa yuvamda, sezeryan olma ıhtımalı varsa konakta ya da umuttepe de olmayı planlıyorum. bakalım hayırlısı..
slm arkadaşlar bende özel izmit kadın doğuma demet boyacıya gidiyorum doğumun buyuk bi ihtimal sezeryan olucak sezeryanıda özel tahsin özbekte yapıcak ama nasıl bir hastanedir bilmiyorumm bilgisi olan varmı doktorumdanda çok memnunum ameliyatada kendi giricekk...
neden o hastanede değilde tahsin özbek te yapıyorsunuz,ahmet doğruöze gide teyzemin gelinide aynı şeyi söylüyo,bi mana veremedim,sadece nedenini merak ettim
normal dogum o rada yapılıyo ama sezeryan tahsin özbek ile anlaşması varmıs sezeryana gün vereniyorlar orası hastane değil kilinik gibi bir o yüzden cnm..bana da saçma geliyo ama öyle
ben özel marmarada yapıcam dr tanıdık o yüzden güvenim tam.ve inşallah normal istiyoum
murat epözdemir e gittim. ben dedim kontrollerime özele gidiyorum ama doğumu burada yapmak istediğim için buraya geldim dedim. ağzının kenarıyla gelmeseydin dedi.ilk başta çok üzüldüm ama umursayıp ta kavga çıkarmak istemedim. ne yapalım nasıl yapalım yol gösterir misiniz dedim. beni yatırdı çatala. allahtan alttan bakmadı. ultrason cıhazına benzeyen bıseyle karnımdan baktı. 21 haftalık canlı gebelık yazdırdı hemsıresıne(23. haftamdaydım oysa-neyse). 2 hafta sonra seker testıne gel dedı. ben de 21-24 arası değil miydi şimdi yapamaz mıyız aç ta geldim falan dedim. yine bi sinirlenir gibi oldu. sanki işimizi bize siz mi öğreteceksinize getirdi. sinirlenmesin diye yok doktor bey ben soruyprum öğrenmek istiyorum yanlış anlamayın falan dedim. sonra neyse yatıştı tekrar.umuttepeden de detaylı ultrason randevusu almamı soyledı.yuvamdan sonra umuttepeye gıttım 13 temmuza randevu verdıler. ucret odenmıyormus. docentler bakıyormus. yani kısacası tahlillerime baktıracağım. normal görünüyorsa yuvamda, sezeryan olma ıhtımalı varsa konakta ya da umuttepe de olmayı planlıyorum. bakalım hayırlısı..
slm arkadaşlar bende özel izmit kadın doğuma demet boyacıya gidiyorum doğumun buyuk bi ihtimal sezeryan olucak sezeryanıda özel tahsin özbekte yapıcak ama nasıl bir hastanedir bilmiyorumm bilgisi olan varmı doktorumdanda çok memnunum ameliyatada kendi giricekk...
arkadaşlar merhaba,
ben 28 haftalık hamileyim. doğumumu yapacağım hastane konusunda çok kararsızım. yardımcı olursanız çok sevinirim.
özel izmit kadın doğum merkezi'nde Ertan İzgiç'e gidiyorum. istediğin hastanede yapabiliriz dedi. normal doğum düşünüyorum. doktorum da normal doğumu destekliyor.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?