kocaeli/ izmit'te doğum

Gulscaney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
8
0
36
Kocaeli
arkadaşlar merhaba,

ben 28 haftalık hamileyim. doğumumu yapacağım hastane konusunda çok kararsızım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

özel izmit kadın doğum merkezi'nde Ertan İzgiç'e gidiyorum. istediğin hastanede yapabiliriz dedi. normal doğum düşünüyorum. doktorum da normal doğumu destekliyor.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

merhaba,bende 24haftalık hamileyim,konak hastanesi gülçin hanıma gidiyorum,ama doğumu orada yapmayı düşünmüyorum,biraz paracı,sezeryancı zihninde olduklarını duyduğum için,aslında doğumla ilgili bişeyde konuşmadık henüz,ama bu aydan itibaren alikahya'ya başlıcam ve orada doğum yapmayı düşünüyorum.Devlet hakkım varken kullanmak istiyorum.Özel tabikide olsun isterim ama para dökmek çokta içimden gelmiyo o kadar sancıyı ben çekeceğim halde :) özeldeki ilgi tabikide devlete benzemez o açıdan :) birde hep kafamda şöyleki sanki normal yapacakken para için son anda sezeryana çeviricekler gibi manyakça bi düşünce var beynimde,inşallah hayırlısı olur bakalım,sanada bir solukta hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum :)

ben de kontrollerını ozele gıden, dogumu normal ıstedıgı ve para vermek ıstemedıgı ıcın devlette yapmayı dusunenlerdenım ancak ılgı alaka ve konfor konusunda endıselerım var..yuvam konusunda tavsıye alma sansım varsa!!!

bir arkadaşım memnun kaldığını söylüyo,bir arkadaşımda arkadaşının gününün geçtiğini,ama hala günün var senin diye geri çevrildiğini,sezeeryana alınmamak için yapıldığını,en son bebek pisliğini yediğini ve sezeryanla alınıp bebeğin yoğun bakıma konulduğunu söyledi,1 hafta önce de ayağını kıpırdattığının haberini aldık,sakın gitme diyo,e başkada devlet hastanesi yok,bir kez denemek için gittim,40 gün sonraya ultrason günü verdi,umuttepede ameliyat olduğum için de umuttepeye git normalmi sezeryanmı daha iyi karar verirler dedi,allah beni düşürmesin tekrar oraya,bilgi alacak kimse yok,beş karış surat aman aamann..çok kararsızım,en son yollarda doğurmasan bari

bende daha once dogum yaptıgım ıcın sızınle paylasmak ıstıyorum konak hastanesı ıcın işi maddıyata doktuklerını duydum,
alıkahya ıcın kotu bırsey duymadım ve ılgılendıklerını ıyı bır hastane oldugunu bılıyorum
bense dogumumu golcuk devlette yaptım,normal dogum
hersey guzel gıttı,ebelerım cok ıyıydı oyuzden sanslıydım
ama tabı sımdı kım vardır bılemıyorum sızede hayırlı dogumlar dılıyorum.

murat epözdemir e gittim. ben dedim kontrollerime özele gidiyorum ama doğumu burada yapmak istediğim için buraya geldim dedim. ağzının kenarıyla gelmeseydin dedi.ilk başta çok üzüldüm ama umursayıp ta kavga çıkarmak istemedim. ne yapalım nasıl yapalım yol gösterir misiniz dedim. beni yatırdı çatala. allahtan alttan bakmadı. ultrason cıhazına benzeyen bıseyle karnımdan baktı. 21 haftalık canlı gebelık yazdırdı hemsıresıne(23. haftamdaydım oysa-neyse). 2 hafta sonra seker testıne gel dedı. ben de 21-24 arası değil miydi şimdi yapamaz mıyız aç ta geldim falan dedim. yine bi sinirlenir gibi oldu. sanki işimizi bize siz mi öğreteceksinize getirdi. sinirlenmesin diye yok doktor bey ben soruyprum öğrenmek istiyorum yanlış anlamayın falan dedim. sonra neyse yatıştı tekrar.umuttepeden de detaylı ultrason randevusu almamı soyledı.yuvamdan sonra umuttepeye gıttım 13 temmuza randevu verdıler. ucret odenmıyormus. docentler bakıyormus. yani kısacası tahlillerime baktıracağım. normal görünüyorsa yuvamda, sezeryan olma ıhtımalı varsa konakta ya da umuttepe de olmayı planlıyorum. bakalım hayırlısı..

teşekkürler :)

hakkında hayırlısı olsun,bi solukta doğum nasip etsin inşallah,bnde 11haziranda gitmiştim alikahyaya,sadece konuştuk,16 temmuzada ultrason günü verdi,tekrar kontrole konak'a gitmek zorunda kaldım,2.kontrolum geldi alikahyanın ultrason günü hala gelmedi,bi ameliyat geçirdiğim için umuttepeye git normalmi sezeryanmı daha ii karar verirler dedi,alikahya,ama ben istemiyrm orada doğum yapmak,ameliyat oldum 3gün yattım çıkarken hiç bir bilgi vermediler,bi rapor tutuşturdular elime o kadar,ameliyat başarılı yada başarısız şu kadar gebe kalmamalısın vb. hiçbir bilgi vermediler,alikahya öyle dediği için yine konak'ın eline kaldım gibi gözüküyo (

slm arkadaşlar bende özel izmit kadın doğuma demet boyacıya gidiyorum doğumun buyuk bi ihtimal sezeryan olucak sezeryanıda özel tahsin özbekte yapıcak ama nasıl bir hastanedir bilmiyorumm bilgisi olan varmı doktorumdanda çok memnunum ameliyatada kendi giricekk...

neden o hastanede değilde tahsin özbek te yapıyorsunuz,ahmet doğruöze gide teyzemin gelinide aynı şeyi söylüyo,bi mana veremedim,sadece nedenini merak ettim

neden o hastanede değilde tahsin özbek te yapıyorsunuz,ahmet doğruöze gide teyzemin gelinide aynı şeyi söylüyo,bi mana veremedim,sadece nedenini merak ettim

normal dogum o rada yapılıyo ama sezeryan tahsin özbek ile anlaşması varmıs sezeryana gün vereniyorlar orası hastane değil kilinik gibi bir o yüzden cnm..bana da saçma geliyo ama öyle

normal dogum o rada yapılıyo ama sezeryan tahsin özbek ile anlaşması varmıs sezeryana gün vereniyorlar orası hastane değil kilinik gibi bir o yüzden cnm..bana da saçma geliyo ama öyle

hmmm anladım cnm,sezeryan için yeterli donanımı yoktur blkide,saçmalıktan ziyade nedenini merak etmiştim,tşkr ederim :) hadi bakalım hakkımızda hayırlısı :)

ben özel marmarada yapıcam dr tanıdık o yüzden güvenim tam.ve inşallah normal istiyoum

ben özel marmarada yapıcam dr tanıdık o yüzden güvenim tam.ve inşallah normal istiyoum

bende çok düşündüm orayı,ismail bey'e gidecektim,fiyatı da cazip gelmişti,500tl denmişti,ama normal doğum için gece ekibimiz yok dendiğini biliyorum,ne olur ne olmaz diye vazgeçtim bende konak'ın şefkatli kollarına kaldım şimdi

2 yıl önce akademi hastanesinde normal doğum yaptım nuri beydi doktorum bizzat girdi zten normal taraftarı ebelerde iyiydi suyunuzu içiyorlar manevi destek veriyorlar doğum sırasında doktor zaten müthiş hem bilgi hem ilgi isteyen varsa aranızda doktorundan memlun kalmayıp tavsiye ederim hayırlı doğumlar diliyorum

mrb troubleee benim 2 gün önce murat denen doktor müsvettesiyle aynı şekilde münakaşım oldu.ben de 5 haftalık hamileyim hafiften bir lekelenmem oldu ilk bebeğimiz endişelendik akşam vakti ancak ali kahya ya gidebilirdik ve gittik.ben böyle bi doktor görmedim hamile olduğumu söledim test sonucumu da gösterdim kanamam var diye alttan baktı ben çok kötü oluyorum o çatala oturunca orda bi başladı beni azarlamaya ben olayın şokuyla konuşamadım bile neyse kanama yok dedi beni kan testine gönderdi tekrar gebelik testi yaptırdı neyse gene sesimi çıkarmadım test sonucumu gösterdim bana dediği şuydu sen gebeymişsin ben şok tabi şaka falan mı diye düşündüm sonra alttan ultrasonla bakıcam ben de istemiyorum dedim zaten az önce baktınız ne bu falan diye tepkimi göstermeye başladım aynı sana yaptığı gibi sen benden iyi mi biliyosun diye çıkışmaya başladı bende eh yeter moduna girdim 18 saattir çalışıyorum diye söylenmeye başladı ben mi çalıştırıyorum dedim benim suçum ne bana bu şekilde davranamazsınız dedim siz de bana hak verin diyo o benim sorunum değil çalışmayın o zaman dedim bana yok yere yatış veriyo neymiş düşük yapıyomuşum neden yatıcam benim bişeyim yok dedim ben öle uyygun görüyorum diyo ben de yatmıcam dedim o zaman yatmıcağınıza dair imzanı atın dedi attım ve sinirimden bütün gece uyuyamadım ertesi gün demet boyacı ya gittim o doktor müsvettesinin göremediği herşeyi karnımdan ultrasonla bakarak gördü ve herşeyin normal olduğunu söleyerek beni rahattlattı.tavsiyem şudur bu adamı görünce kaçın hem sinirleriniz bozulur hem de muayane olduğunuza olacağınıza bin pişman olursunuz ayrıca hem hastnaeye hem de sağlık bakanlığına şikayette bulunucam...

canm bende tahsn ozbekte ozgur barıs gule gdyrm dgumuda orda yapıcm ınsallh ablmda orda dgm yptı ve cok memnun ılgılerınden dktorumzda cok ıyı bnce orda dgm ypbılırsn hkkında hyrlısı olsun

Canım ertan beyden memnunmusun bende düşünüyorum ama kararsızım bana bi arkadasım tavsıye ettı birde sana sormak istedim

Ben akademide Yaşar Beye gidiyorum ve çok memnunum, ilk doğumuda burada yapmıştım. gerek ebeler olsun gerek hemişreler hepsi çok ilgiliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…