kocaeli - izmit te kadın doğum uzmanı ?

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Kuzenim tüp bebek yöntemiyle 2. denemelerinde hamile kaldı 6 haftalık hamile ve şuan doktor arayışı içerisindeyiz, konak hastahanesinde ki doktorlarla ilgili fikri olan, yakını giden, kendi giden var mı ? varsa doktoru kimdir memnunmudur benimle paylaşırsanız çok seviniriz

canım ben erkan beye gitmiştim memnunda kaldım. funda hanım var orda onunda iyi olduğunu söylüyolar... erkan beyin sırası çok oluyor gittiğin zaman saatlerce bekliyosun ben ikisinide tavsiye ederim ama yine de iyice araştırın.allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alsın bebeğini

erkan beyi biliyoruz evet sırasıda çok oluyor..
yalnız 2 tane funda hanım var sizinkisi hangisiydi?
bi yakınımız gülçin hanıma gidiyordu oda memnundu..
ama böyle büyük bi platformda yorumlar alabilmeyi umuyorum bakalım başka fikirlerini paylaşanlar olacakmı

valla canım soyadını bilmiyorum ona giden arkadaşlarım memnundu bu yüzden söyledim evet gülçin hanımda iyi diyolar ben erkan beye gittim. diğerleriyle ilgili bilgim çevremden kaynaklı. bu funda hanım kısa boylu esmer biri diğerini bilmiyorum.

şimdi baktım diğer funda hanım part timemış zaten diğeri muhtemelen sizinde dediğinşz esmer ince yüzlü bir bayan bahsettiğiniz herhalde
:)
çok teşekkür ederimmm

cnm hayırlı olsun bebişiniz inşallah kuzenin kucağına aldığı günleride görür bebeğini..
bende kocaelinde tüpbebek tedavisi görüyorum üniversite hastanesinde senin kuzenin hangi hastanede tedavi gördü, sorunları neydi bana biraz bilgi verirmisin? bende daha çok erkan hocayı ve eray çalışkanı duyorum iyi dr diye..

Son düzenleme:

burda görmediler tedavilerini canım istanbul alman hastahanesinde yaptılar bebişlerini, eşinin spermleri idrar kesesine boşalıyordu onların tek sorunu oydu, annede bir sorun yoktu sperm kaliteleride iyiydi 2. denemelerinde oldu işte.
umarım rabbim sizede bu heyecanı mutluluğu yaşatır ben hep onlarlaydım bu süreçte kendi çocuğum gibi sevindim, yokluğunu göstermesin kimseye..

amin inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…