Merhaba değerli KK hatunları,bir az önce okuduğum mesajlardan çok üzüntü duydum.Ben Kuaför Suat ın işletmecisi ve aynı zamanda Suat Birer in eşi Nalan Birer.Biraz önce sistemimizden bu yaz kaç gelin başı yaptığımızın listesini çıkardık ve toplam 378 tane gelini bu salondan mutlu bir şekilde çıkarmışız.Yanlarında da en az 2 kişiyle geldiklerini hesaplarsanız bu yaklaşık 1000 kişinin bizden mutlu bir şekilde ayrıldığını gösterir.
Bazı şeylere açıklık getirelim,hem siz hem de bu konuda araştırma yapanlar aydınlansın,gördüğüm kadarıyla çok yardımcı olan olmamış.
Birincisi gelinbaşımız için paket ücretimiz yaz boyunca 350TL idi.İçinde öncelikle ücretsiz provanız,manikürünüz,pedikürünüz,komple ağdanız ve kaş-bıyık var.Tabiki gelinbaşı ve makyaj da buna dahil.Şimdi buna çok yüksek bir rakam olarak bakanlar olacaktır,kimine uygun gelecektir ama pahalı diyenlere şöyle anlatayım.Burada bir kalite satın alıyorsunuz ve inanın salon,ekip,kullanılan ürünler buna değer,bizi ziyaret ettiğinizde ve Suat Birer Club ın ayrıcalıklarından yararlanmaya başladığınızda göreceksiniz.
İkincisi,ekibin kalabalık olmasının sebebi zevklerin ve renklerin herkes için değiştiği ve bu tür durumlarda herkesin isteklerine ayrı ayrı yanıt verebilmekten kaynaklanmaktadır.
Üçüncüsü,evet,salonlarımızda kullanılan ürünler porselen makyaj için kullanılan Kryolan ürünleridir ve ayrıca buna ek olarak Kryolanın her ürünü ıslak kullanılmaz bunların arasında kuru olarak kullanılanlar da vardır.Salonumuzda bunlara destek olarak yurt dışından bizzat getirdiğim farklı markalarda ürünler de kullanılmaktadır.
Dördüncüsü,sadece bu sene İtalya,Fransa ve İspanya daki dünyaya mal olmuş kuaförlerden eğitim alan bizzat Suat Birer in kendisidir ve müşterinin isteği doğrultusunda gerek klasik gerek modern topuzların hepsini uygulayabilmektedir.
Son olarak da kendisi çok mülayim,sakin ve ılımlı ve saygılı bir insandır,bu işe çıraklıktan başlayarak seneler verdiğini unutmayan ve her müşterisine ayrı ayrı değer veren bir kuafördür.
Son bir not herkesin kendine has çalışma prensiplerinin olduğu gibi Suat Bey de müşterisinin isteklerini göz önünde bulundurur fakat kendinden de mutlaka bir şeyler katmak ister...
Soracağınız şeyler için her zaman buradayız,telefon numaramız xxxxxxxxxx ,gelin bir kahvemizi için,beraber neler yapabileceklerimizi görelim...
Saygılarımla...
Nalan BİRER