Inci cavusoglu medicalparkta da calisiyor ama kendi kliniginde fiyatlar cuzzi de olsa daha dusuk. Muayenesi 250 TL veya kocaeli tip ta hilal bayram muayenesi 75 TL ikiside yogun ve basarili doktorlardir
Inci cavusoglu medicalparkta da calisiyor ama kendi kliniginde fiyatlar cuzzi de olsa daha dusuk. Muayenesi 250 TL veya kocaeli tip ta hilal bayram muayenesi 75 TL ikiside yogun ve basarili doktorlardir
Akademi hastanesind nuri beyle ilk hamileliğimi takip etmiştim, ikinciye de onla başlayıp taşınma nedeniyle değiştirmiştim.
Ben memnun kaldım. O dönem bir çok tanıdık da onu tercih etmişti. Yoğun bir doktor oluşu dezavantaj olabilir
Akademi hastanesind nuri beyle ilk hamileliğimi takip etmiştim, ikinciye de onla başlayıp taşınma nedeniyle değiştirmiştim.
Ben memnun kaldım. O dönem bir çok tanıdık da onu tercih etmişti. Yoğun bir doktor oluşu dezavantaj olabilir
Medikalpark Gökhan Gümüştaş 2 hamileliğimde de çok memnun kaldım. İnsanlığı da ayrıca çok iyidir güleryüzlü ve sevecen bir insandır. Ultrasonda bebeği görünce heyecanlanır ,sevinir, cok güzel der kısacası seninle mutluluğunu paylaşır
İzmit medical park gökhan gümüştaş kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk doğumumuda o yaptırdı 11sene önce, şimdi 2.gebeliğim yine ona gidiyorum çok çok memnunum. Ücretide 161tl
bencede Gökhan Gümüştaş. insanı rahatlatan sakin bir yapısı var. şehir değiştirdiğim halde İzmit'e gittiğimde randevumu alıp kontrollerime onda devam ediyorum.
Hilal hanım kapalı bi bayan diye tahminimce öncelikli olarak tercih ediliyor... aynı hastanede daha başka doktorlar da mevcut .... ben Kocaeli tıp merkezinde Ayşegül hanımı tercih ettim gözüm yemedi Hilal hanımın sırasını beklemeyi.....
Aynı şekilde İstanbul’da bi özel hastanede bayan diye tercih ettiğim doktoru bir buçuk saat sıra gelsin diye bekleyince sinirlerinip-(doç)erkek doktor tercih ettim Gayette memnun kalmıştım.... Ayşegül hanımdan da memnunum :) hastaneden de....
Ben hala hekim ariyorum. Bu haftama kadar Akademi Yaşar bey'e gidiyordum.çokta memnundum aslında ama son gittigimde kansizlik durumumla ilgili cok ilgisiz davraninca kendisinden soğudum. Cok aşırı kalabalik doktorlar bana guven vermiyor. O yüzden normal yogunlukta bir doktor arayisi icindeyim. İzmit'te olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim