Kocaeli doğduğum büyüdüğüm şehir 4 hafta sonra başka bir ilde yaşamaya başlayacağım inşallah. Kimileri gidiyor kimileri geliyor işteHoşgeliyorsun Kocaelinin neresine geliyorsun canım?
Kocaelinde nerede yasiyorsun canim, ben gebzeye gelicem cünkü.
Evlendigin icin mi gidiyorsun kocaelinden yoksa?
Cok tesekkür ederim insaAllah gercekten hos gelirim ve hos bulurum kocaelinde :)
hoşgeldiniz güzel gelincikler
ben gebzede yaşıyorum. iki hafta sonra düğünüm var. galiba temelli buraya yerleşiyorum. açık söyleyim kocaeliye bağlı olsakta gebze daha farklı. ve kocaeli merkeze gitmeniz bir saat. kendi başına il olacak kadar kendini geliştirmeye çalışan bir yer burası. umarım seversiniz. 81 ilden her insanın olduğu bir yer burası. çünkü türkiyenin en büyük organize sanayi bölgesi burada. en çok seveceğiniz şey trenle istanbulun ilçelerine gitmeniz en fazla bir saat. oda en son durak kadıköy :)))) gezmeyi sevdiğim için hep gezilecek şeylerden bahsettim. yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiğince destek olmak isterim. büyük şehirlerden gelince biraz yadırgayabilirsiniz.
İzmitti yeni ilçeler oluşunca tatil bölgesi Kartepe oldu yaşadığım yer canım. Evet Bursaya evleniyorum inşallah. Gebze güzeldir İstanbul'a yakın olması da avantajdır canım:) İnşallah seversin Kocaelimizi
Kartepe tatil bögelsimiymis :) Nasil bi yer orasi peki. Balayi yapilirmi orada cünkü balayimizi sakin bi yerde gecirmek istiyoruz. Hayirli ugurlu olsun canim insaAllah hayalinde ki gibi bir dügünün olur. Sende insaAllah bursayi seversin :)
Evet tatlım burada yaşayan insanların dışında, il dışından bilhassa İstanbuldan yazın gelip kalanlar çok. Ve kayak merkezi var burada canım. Düğünün yazın olacaksa doğa oteli gibi birşey düşünürsen hemen sınır il olan Sakaryada oteller var canım. Onun dışında bence Yalovayı filan tercih edebilirsin orası da yakın çünkü. Teşekkür ederim güzel dileklerin için:)
Fabrikalar toplu bir bölgede bulunduğu için dilovası denilen yer evet havası yaşamaya uygun değil. ha yaşayan mecburen kalan insanlar var. ama onun dışında problem yok canım. insanlar evet geçiniyor. benim gördüğüm zaten çoğu mahallede hep kendi memleketinden gelenler bir arada.
Henüz belli değil ama kocaeli gelini olmayı çok istiyorumbana da yer var mı
Ben de Kocaeli geliniyimmmm
Hosgeldin canim tabi ki yer var :) Dügün ne zaman hayirlisiyla? Suan nerde yasiyorsun peki?
aaa ben eksikmişim burda yaaaben doğma büyüme kocaelindeyim zatennnn izmittee ve izmite gelin olucammm
aramiza hosgeldin canim :)
dügünün ne zaman kismetse?
calisiyormusun okuyormusun? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?