• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KocaeLi GeLinLeri buraya : )

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Gelincikler merhaba. :80:

KocaeLi'ne gidecek olan gelin tek ben degilmisim.:nazar:

Bu topicte kocaeLi geLinLerinin olsun mu? :82:

Topice katiLanlar kisaca kendisini tanitirsalar cok fazla yabancilik cekmeyiz ne dersiniz? :61:

Memleketin neresi?

Yasin kac?

Suan nerede otururyorsun?

Ne zaman evleneceksin?

KocaeLinde nereye tasinacaksin?

KocaeLini taniyormusun?

Hepiniz hosgeldiniiiz :71:

Kocaeli doğduğum büyüdüğüm şehir 4 hafta sonra başka bir ilde yaşamaya başlayacağım inşallah. Kimileri gidiyor kimileri geliyor işte :72: Hoşgeliyorsun Kocaelinin neresine geliyorsun canım?

Ben baslayiiiim :68:

Aslen karadenizliyim, 22 yasindayim, avusturyada yasiyorum, 2012 yaza dogru evleniyorum insaAllah, gebze gelini olucam ve kocaelini tanimiyorum :61:

Kocaeli doğduğum büyüdüğüm şehir 4 hafta sonra başka bir ilde yaşamaya başlayacağım inşallah. Kimileri gidiyor kimileri geliyor işte :72: Hoşgeliyorsun Kocaelinin neresine geliyorsun canım?

Kocaelinde nerede yasiyorsun canim, ben gebzeye gelicem cünkü.
Evlendigin icin mi gidiyorsun kocaelinden yoksa?
Cok tesekkür ederim insaAllah gercekten hos gelirim ve hos bulurum kocaelinde :)

hoşgeldiniz güzel gelincikler
ben gebzede yaşıyorum. iki hafta sonra düğünüm var. galiba temelli buraya yerleşiyorum. açık söyleyim kocaeliye bağlı olsakta gebze daha farklı. ve kocaeli merkeze gitmeniz bir saat. kendi başına il olacak kadar kendini geliştirmeye çalışan bir yer burası. umarım seversiniz. 81 ilden her insanın olduğu bir yer burası. çünkü türkiyenin en büyük organize sanayi bölgesi burada. en çok seveceğiniz şey trenle istanbulun ilçelerine gitmeniz en fazla bir saat. oda en son durak kadıköy :)))) gezmeyi sevdiğim için hep gezilecek şeylerden bahsettim. yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiğince destek olmak isterim. büyük şehirlerden gelince biraz yadırgayabilirsiniz.

Kocaelinde nerede yasiyorsun canim, ben gebzeye gelicem cünkü.
Evlendigin icin mi gidiyorsun kocaelinden yoksa?
Cok tesekkür ederim insaAllah gercekten hos gelirim ve hos bulurum kocaelinde :)

İzmitti yeni ilçeler oluşunca tatil bölgesi Kartepe oldu yaşadığım yer canım. Evet Bursaya evleniyorum inşallah. Gebze güzeldir İstanbul'a yakın olması da avantajdır canım:) İnşallah seversin Kocaelimizi :16:

hoşgeldiniz güzel gelincikler
ben gebzede yaşıyorum. iki hafta sonra düğünüm var. galiba temelli buraya yerleşiyorum. açık söyleyim kocaeliye bağlı olsakta gebze daha farklı. ve kocaeli merkeze gitmeniz bir saat. kendi başına il olacak kadar kendini geliştirmeye çalışan bir yer burası. umarım seversiniz. 81 ilden her insanın olduğu bir yer burası. çünkü türkiyenin en büyük organize sanayi bölgesi burada. en çok seveceğiniz şey trenle istanbulun ilçelerine gitmeniz en fazla bir saat. oda en son durak kadıköy :)))) gezmeyi sevdiğim için hep gezilecek şeylerden bahsettim. yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiğince destek olmak isterim. büyük şehirlerden gelince biraz yadırgayabilirsiniz.

Bir gebzeli bulduguma cok sevindim gercekten :) müsaden olursa sana bir kac soru sormak isterim canim. Mesela sanayi bölgesi oldugunu bende ögrendim. Ama sanayi bölgesi oldugu icin havasi cok temiz degil diyorlar bu dogrumu? Ve her cesit insan oldugunuda duymustum. Peki bu insanlar birbirleri ile nasil geciniyorlar? Bende avusuturyada ufacik bi kasabada yasiyorum ve ufak yerleri daha cok seviyorum aslinda. O yüzden gezilecek yerlerin uzak olmamasi ama gebzenin kendisi sakin olmasini kendimce avantaj olarak görüyorum :)

İzmitti yeni ilçeler oluşunca tatil bölgesi Kartepe oldu yaşadığım yer canım. Evet Bursaya evleniyorum inşallah. Gebze güzeldir İstanbul'a yakın olması da avantajdır canım:) İnşallah seversin Kocaelimizi :16:

Kartepe tatil bögelsimiymis :) Nasil bi yer orasi peki. Balayi yapilirmi orada cünkü balayimizi sakin bi yerde gecirmek istiyoruz. Hayirli ugurlu olsun canim insaAllah hayalinde ki gibi bir dügünün olur. Sende insaAllah bursayi seversin :)

Kartepe tatil bögelsimiymis :) Nasil bi yer orasi peki. Balayi yapilirmi orada cünkü balayimizi sakin bi yerde gecirmek istiyoruz. Hayirli ugurlu olsun canim insaAllah hayalinde ki gibi bir dügünün olur. Sende insaAllah bursayi seversin :)

Evet tatlım burada yaşayan insanların dışında, il dışından bilhassa İstanbuldan yazın gelip kalanlar çok. Ve kayak merkezi var burada canım. Düğünün yazın olacaksa doğa oteli gibi birşey düşünürsen hemen sınır il olan Sakaryada oteller var canım. Onun dışında bence Yalovayı filan tercih edebilirsin orası da yakın çünkü. Teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

Evet tatlım burada yaşayan insanların dışında, il dışından bilhassa İstanbuldan yazın gelip kalanlar çok. Ve kayak merkezi var burada canım. Düğünün yazın olacaksa doğa oteli gibi birşey düşünürsen hemen sınır il olan Sakaryada oteller var canım. Onun dışında bence Yalovayı filan tercih edebilirsin orası da yakın çünkü. Teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

Önerin icin cok tesekkür ederim :) Dügünüm yazin olacak Allahin izniyle.

Baska kocaeli gelini yokmuuu :)

Fabrikalar toplu bir bölgede bulunduğu için dilovası denilen yer evet havası yaşamaya uygun değil. ha yaşayan mecburen kalan insanlar var. ama onun dışında problem yok canım. insanlar evet geçiniyor. benim gördüğüm zaten çoğu mahallede hep kendi memleketinden gelenler bir arada.

Fabrikalar toplu bir bölgede bulunduğu için dilovası denilen yer evet havası yaşamaya uygun değil. ha yaşayan mecburen kalan insanlar var. ama onun dışında problem yok canım. insanlar evet geçiniyor. benim gördüğüm zaten çoğu mahallede hep kendi memleketinden gelenler bir arada.

Dilovasi Gebzeye yakin mi degil mi bilmiyorum bi bakayim haritaya :) Peki sence is imkanlari nasil kocaelinde? Ben mesela uni terkim ama is deneyimim neredeyse hic yok. Bi kac staj disinda deneyimim olmadi malesef. Yabanci dilim var diye ümit ediyorum ki alman firmalarinda bir is bulabilirim diye. Ama korkuyorum da yine burda ki gibi deneyimim olmadigi icin yine issiz kalirim diye.

Henüz belli değil ama kocaeli gelini olmayı çok istiyorum:1: bana da yer var mı:29:

Hosgeldin canim tabi ki yer var :) Dügün ne zaman hayirlisiyla? Suan nerde yasiyorsun peki?

Ben de Kocaeli geliniyimmmm :3: :3::3: :3:

Hosgeldin canim :) Senin dügünün ne zaman peki? Memleketin neresi?

pasaklitanrica tekrar hayirli olsun canim insaAllah hayirlisiyla kavusursunuz :)

fatovas ne güzel yasadigin sehirden ayrilmiycaksin :) kocaelinin neresinde yasiyosun peki?

aaa ben eksikmişim burda yaaa :1: ben doğma büyüme kocaelindeyim zatennnn izmittee ve izmite gelin olucammm :77:

aramiza hosgeldin canim :)

dügünün ne zaman kismetse?

calisiyormusun okuyormusun? :)

hoşbuldummm :34:
çalışıyorum ben dilovasında bir fabrikadayım aslında hepinize ucundan yakınım :1:
şu anda sözlüyüm kısmetse kurbandan sonra nişanım var seneye yaza da düğünüm olucak :66:

Back