Kocaeli Dügün Mekani ? Salon Körfez ?

restaurantlara belirli sayida konuk gelebiliyor, bu dezavantaj idi bizim icin..

neredeyse tamamı denizle çevrili şehirde deniz kıyısında düğü yapmaya bi yer olmadıgı gibi,deniz kıyısı lüksünden vazgeçilse bile doğru düzgün bi yer yok ne yazıkki (( olanlarda bir bir kapandı : ((

merhaba canım bu konu ile ılgılı asude organizasyon ile bir görüş istersen sana yardımcı olurlar mekan güzelleştirme ve dekorasyon konusunda çok profesyonel bir firma ve fiyat olarak çok uygun internet sitelerine bir bak istersen.kocaeli düğün organizasyonu asude organizasyon sana bu konuda yardımcı olacaktır.

tavsiyeniz için çok teşekkürler,benim önceliğim alkol servis izni olan bir yer bulmak bu konuda büyük sıkıntı var ama dikkate alıcam teşekkürler..

Mrb.
Benim düğünümde İzmitte olmuştu 1 ay önce..
Fuar alanı içerisinde sanayi odasına bağlı sanırım Bitinya ( Yazılışını hatırlamıyorum okunuşu bu) Restorant var.Alkollü-alkolsüz düğün yapılabiliyor..
Bizim düğünümüzde hava kapalı olduğu için iç mekandaydı ancak bahçeside mevcut.Şık biryer..
Gerçi ben İstanbullu olduğum için bana Kocaeli-İzmit taraflarında heryer az gelmişti.Beğenmemiştim hiçbir yeri.Ama burası fena değil dedim..
Personelleride çok şeker insanlar..Her konuda yardımcı oluyorlar..
Fiyatlarıda çok uçuk değil..

Düğün salonu için mevlana düğün salonu ve kartepe belediyesinin içinde nikah salonu var orası uygun.Yalnız kartepe düğün salonu değil arkadaşlar.Öyle bakınca başka bir yer çıkıyor. =) Bu dediğim yerler sade ve şık.Basık değil ferah yerler.Yemekli düşünenler içinde buzz şık bir mekan.​

beyaz saraya baktık.. yeni olduğu için tertemiz...
kırdüğünü düşünürsen güzel bir yer biliyorum geçen sene acılmıs. izmit gölkayın karşısında doğapark restaurant. bir görmeni tavsiye ederim . begenecegıne emınım. gecen yaz yakınımın dugunu orda olmustu. gercekten manzarası harıka bır yer gölün kıyısında hemde. büyük bir yer kişi sayısında sorunda cıkacagını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…