Kocaeli Dügün Mekani ? Salon Körfez ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Kocaelinde önerebileceginiz dügün mekanlari ?
Salonda olmasi son tercihimiz,yinede sadeligine güvendiginiz salon mekanlari olabilir..
Teras yada acik hava türü öncelligimiz..

Burada kocaelinden ikamet eden cok arkadasimiz var,önerilerinizi bekliyorum..
zemuszemus

derbent oteli canım zamanında meraktan acaba kocaelide kır düğünü oluyor mu diye bakıyordum resimler de harika bi bak istersen.heee kapalı yeri de varmış.

öğretman evinde de açık yapılıyormuş unutmadan söliim dedim.bak ben yenikentteyim burda da var ama kapalı 1 türköz var bir de beyaz saray var bi de tanyıldız var.

ama havalar yağışlı bence kapalı bakın.yenikente mutlaka uğrayın derim özellikle beyaz saray düğün salonuna galaksi alışveriş merkezinin içinde.

sanirim senin dedigin beyaz saray..

bende bi adaşınız olarak tavsiyede bulunayımkaydirigubbakcemile2
nişanlın yenikentteyse eğer yeni yapılan türköz binası var (hatta adese market var alt katta) oraya mutlaka bakın derim.2 tane düğün salonları var.1 i büyük diğeri ona göre biraz daha küçük.Hem modern hem de çok şık,ayrıca ses sistemleri,servisleri,gelin odaları falan da çok güzel.Hatta salon içinde plazma tv lerden isterseniz slayt gösteriler yapabiliyorlar.Geçen yaz arkadaşımın abisinin düğünü oldu,herşey çok güzeldi.şiddetle tavsiye ederim:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
açık hava istiyorsanız da
tavsiye edebileceğim yerler;

Hasbahçe - Tütünçiftlik sahile inerken(Eski tüpraş sosyal tesisleri)
havuz başı ve kapalı alanı var,gayet güzeldir

Koruma Tesisleri -Yuvacık civarı
Yine aynı şekilde havuz başı,üstteki seçeneğe göre biraz daha modern ve şık.

umarım faydası oluropuyorumnanaktan

duygular sagolsun :)kaydirigubbakcemile3

canim tavsiyelerin icin tskler...
bunlari nisanlima hemen ileticem..
nerden biliyosun diye sasirmazsa iyidir :=)

türköz binası,bak bundan hic bahsetmediler bana.. fikir icin sagol onada bakiyim..

beyaz saraya baktık.. yeni olduğu için tertemiz...

Son düzenleme:
Tsk ederim adasim...
Enson beyaz saray demisim.. ama benim aklim hala kir dügününde..

Kocaeline yakin kir dügünü mekani tavsiyeleriniz yokmu kizlar?

izmitte şu an buzz çok hoş bi mekan yemekli tercih edenler için özellikle. antikkapı da güzel ister yemekli ister kuru pastalı ama fiyatları hakkında bilgisi olan varmı. nekadara mal oluyor acaba?

ben fuarda bahanede yaptım. yemekli oldu. menüde başlangıç tabağı+ yemek + yaş pasta+ mevsim meyveleri+ sınırsız alkolsüz içicek vardı. fotoğraf , video, mekan, 500 kişilik yemek 7500e mal oldu. ancak daha ekonomik menüler seçilebiliyor.

seka park otel , antikkapı arasında kaldık.. bahane düğünevi benim de hoşuma gitti ama istediğimiz tarih kalmamış. en az 20 tane düğün mekanı gezdik. şöyle deniz kenarında şirin bi yer yok mu hiç?
bu arada hasbahçe tesisleri kapanmış, venüs restorant yıkılmış, vinan tesisleri kapanmış. tavsiye edilenlerden hiç biri yok ortada. izmit de düğün mekanı çok zor.. yenikent taraflarını da hiç düşünmüyorum açıkçası.

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. eylülde düğünüm var izmirden izmite gelin gitcem ama henüz düğün salonu bulamadık. bahane düğün salonunu düsünmüstk ama ordada istedigimiz tarih dolu. nişanlım izmit sehir restaurantı tutmak istiyor orası nasıl düğün icin uygunmu bilgisi olan varmı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…