• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli de tavsiye ettiğiniz hastane ve doktor

gxuxl_yxuxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
103
0
96
41
İstanbul
O tarafa gelicem inş Ekim gibi doğumum hastane olarak çok alternatif yok gibi ama bilmediğim vardır illaki doktorum kadın olsun istiyorum tavsiye edebileceğiniz Dr varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O tarafa gelicem inş Ekim gibi doğumum hastane olarak çok alternatif yok gibi ama bilmediğim vardır illaki doktorum kadın olsun istiyorum tavsiye edebileceğiniz Dr varmı

Cnm özelmi yoksa devletmi düşünüyosun herikisinde de doktorum var çok memnunum

kocaeli gölcükte numan bey benim doktorum çoook çook memnunum ailekonakta görev yapıyor
ama bayan doktor istersen kocaeli tıpta hilal hanım varmış arkadaşım onda doğum yaptı çok memnundu

Özel istiyorum cnm şuan bebek te takip gerektiren bi sorundan dolayı umuttepe ye gidiyorum ama doğumu orada düşünmüyorum problem devam edip mecbur kalmazsam tabi ki tavsiyeni dikkate alıcam cnm bekliyorum

kocaeli gölcükte numan bey benim doktorum çoook çook memnunum ailekonakta görev yapıyor
ama bayan doktor istersen kocaeli tıpta hilal hanım varmış arkadaşım onda doğum yaptı çok memnundu
Teşekkür ederim cnm evet bayan olsun istiyorum

Özel istiyorum cnm şuan bebek te takip gerektiren bi sorundan dolayı umuttepe ye gidiyorum ama doğumu orada düşünmüyorum problem devam edip mecbur kalmazsam tabi ki tavsiyeni dikkate alıcam cnm bekliyorum

cnm ben körfezde oturuyorum marmara hastanesinde İsmail bey var tecrübeli bi doktor yaşlı
Derince eğitim arastırma hastanesinde de Arzu yavuz

Kocaeli tıp merkezi Ayşegül gürler.yakın zamanda arkadaşım onda doğum yaptı çok memnun kaldı herşeyiyle çok güzel ilgilendiği için.benimde doktorum Ayşegül hanım, bende kendisinden memnunum.tavsiye ederim kesinlikle.ayrıca cihan hastanesiyle sözleşmesi var doğumunu ordada yapabilirsin.

CİHAN H. TAVSİYE EDEBİLİCEĞİNİZ BAYAN DOKTOR VAR Mİ?

CİHAN H. TAVSİYE EDEBİLİCEĞİNİZ BAYAN DOKTOR VAR Mİ?
Tabikide Lütfiye hanim. Yengemin doktoru. Dogum esnasında her an ben yanindaydim. Hastaya yaklasimi ve telkinleriyle muhtesem bir kadın. Dogumhaneye aldiklarinda bile ben kapida bekledim. Sürekli konusmalariyla hastayi rahatlatmaya calisiyor.gercekten cok iyi bir dr.

Back