Kocaeli de tavsiye edeceğiniz uzmanlar

Çok sevindim canım. Hayırlısıyla atlatmışsın. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Çok sevindim canım. Hayırlısıyla atlatmışsın. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Çok teşekkür ederim. Konak hastanesinden ve Tutku Hanim dan çok memnun kaldım. Özellikle Ebeler çok ilgiliydi. Mesai saatlerinin bitmesine rağmen ben istiyorum diye bebeğim doğana kadar yanımda kaldılar.

Kızlar cihan hastanesinde doğum yapan varmı memnunlar mi birde cihan hastanesinde Epidural doğum yaptıranlar fikirlerini söyleye bilirler mi

hayırlı olsun bebişiniz Mayiscicegi8616 Mayiscicegi8616 . bende tutku hanıma gidiyorum acaba doğum fiyatlarını biliyor musunuz? doğum öncesi eğitim var mı konakta?
Çok teşekkür ederim. Allah size de hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Tutku Hanim süperdir, cok sanslisiniz. Ben doğumdan sonra da görüşmeye devam ediyorum. Doğum öncesi eğitim bilmiyorum hiç merak etmemiştim , hastaneden öğrenebilirsiniz belki. Ben epidural normal yaptim ama fiyati hatırlamıyorum sanırım 1600 civarındaydi. Eşime sormam lazım 3 ay oldu unutmuşum :anneadayı::KK46::KK15:

Back