- Konu Sahibi gxuxl_yxuxz
Arkadaşlar vajinismus tedavisinde tavsiye edeceğiniz başarılı Dr ve onlara nasıl ulaşabileceğimizi yazarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar vajinismus tedavisinde tavsiye edeceğiniz başarılı Dr ve onlara nasıl ulaşabileceğimizi yazarmısınız
Evet devam ediyorum hala ve cok memnunum. Seninde doğumun nasıl oldu? Hastaneden memnun kaldın mi ?Mayiscicegi8616 ben hamileliğim boyunca tutku hanıma gittim. Doğumumu da o gerçekleştirdi. Çok memnun kaldım. Sende ona devam ettin mi. Sanırım doğuma az kalmış olmalı.
Benim doğumum biraz zor oldu. Suyum geldi ama hiç sancım yoktu. Suni sancı verdiler on saat boyunca. Ama açılma için yeterli olmadı. Sadece beş santim açıldı ilerleyen saatlerde daha fazla açılmadı. O yüzden sezeryana alındım. Keşke baştan sezeryan isteseydin diyenler oldu ama biraz olsada açılma olduğu için bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirecek hormonlar devreye girmiştir. O yüzden hiç pişman değilim.Evet devam ediyorum hala ve cok memnunum. Seninde doğumun nasıl oldu? Hastaneden memnun kaldın mi ?
Benim doğumum biraz zor oldu. Suyum geldi ama hiç sancım yoktu. Suni sancı verdiler on saat boyunca. Ama açılma için yeterli olmadı. Sadece beş santim açıldı ilerleyen saatlerde daha fazla açılmadı. O yüzden sezeryana alındım. Keşke baştan sezeryan isteseydin diyenler oldu ama biraz olsada açılma olduğu için bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirecek hormonlar devreye girmiştir. O yüzden hiç pişman değilim.
Hastanedende bütün personeldende çok memnun kaldım. Hepsi çok ilgiliydiler. İnşallah sende alırsın hayırlısıyla bebişini kollarına.[/QUOTE
çok teşekkür ederim insallah. Haftaya çatı muayenesi var ondan korkuyorum şu anda.normal doğum sen mi istemiştin?
Evet ben istemiştim. Bebeğin pozisyonu kilosu ve çatım da uygundu normal doğum için. Tutku hanım seçimi bana bırakmıştı. Yani sezeryana yönlendiren bir doktor değil. Ama olmayınca olmuyor işte. Bebeğimi sağ salim kucağıma aldım önemli olan buydu. Sezeryanda sandığım kadar kötü değilmiş. İki gece kaldım hastanede ama yatakda çok yatmadım. Eve gelincede normal ev işlerini görebiliyordum ağır kaldırmamak şartıyla.
Ama sen inşallah normal doğum yaparsın. Çocuğun sağlığı için bu daha iyi. Hem sütün de daha çabuk gelir. Benim sütüm dört gün sonra gelmişti.[/QUOTE
Bu kadar az zaman kalmışken böyle şeyler duymak gerçekten çok iyi geliyor.
Aynı şekilde Tutku Hanim beni de doğum şekli konusunda yönlendirmedi. Ben normal istiyorum dedikten sonra da normal doğum için destekliyor.
Ne zaman oldu doğumun? Genel anestezi ile mi oldu ?
Doğumun 21 ekim de oldu. O zaman 38+4 haftamdaydım. Spinal anesteziyle oldum. Epidurale benzer bir anestezi. Belden aşağısı uyuşuyor hissetmiyorsun. Normal doğum olacağını ümit edelim ama eğer olurda sezeryan olman gerekirse korkma. Bi kaç saat içinde uyuşukluk geçiyor. Önce bacaklarına his geri geliyor en sonda ayaklarına. Ameliyat sırasında bilincinin yerinde olması daha iyi bence. Bebeğinin dünyaya geliş anına tanık oluyorsun. İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini. Doğumdan sonra mutlaka yaz merak ederim :)
Ben haziran dan beri tutku hanim a gidiyorum. Belki randevu larda karsilasmisizdir ,Doğumun 21 ekim de oldu. O zaman 38+4 haftamdaydım. Spinal anesteziyle oldum. Epidurale benzer bir anestezi. Belden aşağısı uyuşuyor hissetmiyorsun. Normal doğum olacağını ümit edelim ama eğer olurda sezeryan olman gerekirse korkma. Bi kaç saat içinde uyuşukluk geçiyor. Önce bacaklarına his geri geliyor en sonda ayaklarına. Ameliyat sırasında bilincinin yerinde olması daha iyi bence. Bebeğinin dünyaya geliş anına tanık oluyorsun. İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini. Doğumdan sonra mutlaka yaz merak ederim :)
Olabilir. Karşılaşmış olabilirizBen haziran dan beri tutku hanim a gidiyorum. Belki randevu larda karsilasmisizdir ,tamam haber vericem doğum yapınca.
Merhaba 16 haftalik hamileyim. Şimdi kadar izmit konak hastanesinde Tutku Gurbuz e gidiyorum. İnternette doktor ile ilgili bilgiye rastlamadim. Tutku Hanim a giden memnun olan var mı? Yorumlarınızı paylaşır mısınız?
Nazan Karadeniz ve İtibar Eminli için iyi diyorlar. Benim bir tanıdığım Funda Demirele gidiyordu. O da memnundu.Peki devlette hangi doktorlar iyi bileniniz varmı acaba.tşkler.
Tşk ederim.evt nazan karadenizi bende duydum hatta hastanedeki hastasının birine sordum iyi dedi.erkek dr lardanda ünal türkay için iyi diyolar.itibar eminliyi bilmiyorum..bakalım gidip görcez yazarım burdan.Nazan Karadeniz ve İtibar Eminli için iyi diyorlar. Benim bir tanıdığım Funda Demirele gidiyordu. O da memnundu.
Funda hanımada hiç gitmedim.bilmiyorum onuda.Tşk ederim.evt nazan karadenizi bende duydum hatta hastanedeki hastasının birine sordum iyi dedi.erkek dr lardanda ünal türkay için iyi diyolar.itibar eminliyi bilmiyorum..bakalım gidip görcez yazarım burdan.