S sorusoru Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2022 2 2 1 30 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sorusoru #1 Kızlar doktor konusunda fikir almak istiyorum . Kadın Doğum doktoru önerecek birileri var mı ? Özel hastane de olabilir .
Kızlar doktor konusunda fikir almak istiyorum . Kadın Doğum doktoru önerecek birileri var mı ? Özel hastane de olabilir .
Ryamm Anne değil, Anne adayı🙏 Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 3.169 3.748 83 26 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sorusoru #2 sorusoru .!.: Kızlar doktor konusunda fikir almak istiyorum . Kadın Doğum doktoru önerecek birileri var mı ? Özel hastane de olabilir . Genişletmek için tıkla... Konakta firveds hanım çok tatlı ve Erkan bey var konakta 3 komşum da ona doğum yaptı çok memnunlar
sorusoru .!.: Kızlar doktor konusunda fikir almak istiyorum . Kadın Doğum doktoru önerecek birileri var mı ? Özel hastane de olabilir . Genişletmek için tıkla... Konakta firveds hanım çok tatlı ve Erkan bey var konakta 3 komşum da ona doğum yaptı çok memnunlar
S sorusoru Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2022 2 2 1 30 28 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sorusoru #3 Ryamm .!.: Konakta firveds hanım çok tatlı ve Erkan bey var konakta 3 komşum da ona doğum yaptı çok memnunlar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Ryamm .!.: Konakta firveds hanım çok tatlı ve Erkan bey var konakta 3 komşum da ona doğum yaptı çok memnunlar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
O ojelimuhendis Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 361 378 303 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sorusoru #4 sorusoru .!.: Kızlar doktor konusunda fikir almak istiyorum . Kadın Doğum doktoru önerecek birileri var mı ? Özel hastane de olabilir . Genişletmek için tıkla... Merhaba, baya olmuş siz soru soları ama ben medikalparkta yaptım doğumumu. Funda hanım doktorumuzdu ve çok problemli bir hamilelik ve doğum süreci geçirmeme rağmen süreci ustaca yönetti. Hem benim hemde kızımın hayatını kurtardı diyebilirim.
sorusoru .!.: Kızlar doktor konusunda fikir almak istiyorum . Kadın Doğum doktoru önerecek birileri var mı ? Özel hastane de olabilir . Genişletmek için tıkla... Merhaba, baya olmuş siz soru soları ama ben medikalparkta yaptım doğumumu. Funda hanım doktorumuzdu ve çok problemli bir hamilelik ve doğum süreci geçirmeme rağmen süreci ustaca yönetti. Hem benim hemde kızımın hayatını kurtardı diyebilirim.