Kocaeli///41

çenebazım bugün resimlerinize baktımda nerelere gitmişsin ne güzel bende keşke senin kadar özgür olabilsem delikafadulden tatlım nerede oturuyorsun nasıl heryere yetişebiliyorsun meraklıyım yaa ben a.s.

sultancım izmit merkezde sayılırım, yapma etme gitme diyen kocam yok, çoluk çocuğum yok, bebe değilim annem kızsın babam bağırsın :))
ben de özgürlüğün tadını çıkarıyorum yerimseniben

iyi yapıyorum demi delikafadulden

sultancım izmit merkezde sayılırım, yapma etme gitme diyen kocam yok, çoluk çocuğum yok, bebe değilim annem kızsın babam bağırsın :))

valla supersın cnm
cok ıyı yapıyon bencevereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gunaydiniz3zl7.gif

bencede çok iyi yapıyorsun canımm aynen böle devam süperrr :hulya: seni bağlamıyan nedenlerden birkaçı beni bağlıyor işte küçük çocuk ve eş durumu işte ama burdan sizleri gördükçe bizde böyle mutlu oluyoruz alkisalkisalkis

selam kızlar, sultancım seninle de görüşürüz birgün inşallah delikafadulden
bebişini de mıncırırız :asigim:

inşallah canım sağolasın çenecim sana bişey sorucam ben eskiden üyelerle canlı sohbet edebiliyordum ama artık bulamıyorum nereden giricem canım yerimseniben yardımcı olursan opuyorumnanaktan

merhaba kızlar, ben pek yazamıyorum.
Yakında izmit in altını üstüne getireceğim, inş söz-nişan ım olacak, alışveriş vs derken çarşıda ayak basılmamış dükkan bırakmayacağım herhalde :KK70:

selam hemşolar :dance:
sohbet kalkalı bir ay falan olmuştur sanırım,
blanco kolay gelsin canım, ne zaman söz nişan falan filan :teytey:

neredesin ki canım, çok mu uzaktasın :gitme:

düzcedeyim çok uzak değil her hafta sonu geliyoz bugün akşam çıkıcaz gene ama daha pazar otobana girer girmez özlemeye başlıyorum 15aydır düzcedeym kocamın işi gereği izmit merkezdeydim :sinifsinif:

düzcedeyim çok uzak değil her hafta sonu geliyoz bugün akşam çıkıcaz gene ama daha pazar otobana girer girmez özlemeye başlıyorum 15aydır düzcedeym kocamın işi gereği izmit merkezdeydim :sinifsinif:

canım bende aynı dertten muzdaribim sen yine her hafta gidiyomuşsun ben ayda bir zor gidiyorum.Bizde iş gereği istanbuldan darıcaya taşındık ah ahh seni çok iyi anlıyorum.vereliniortak

selam hemşolar :dance:
sohbet kalkalı bir ay falan olmuştur sanırım,
blanco kolay gelsin canım, ne zaman söz nişan falan filan :teytey:

teşekkür ederim, yarın istemeye gelecekler, 1 ay kadar sonra da nişan olacak inşaallah.
Dün DEfacto dan gömlek-triko falan aldım. Fethiyeden de abiye baktım nişan için :)

X