Kocaeli///41

merhaba kızlaaaarrr, yine ara verdim topiğe anca geldim :) türkiyeye geleli, kocaeliye yerleşeli 3 ay oldu :) şaka maka, ramazandı bayramdı derken 3 ayı atlattık...buarada iş buldum :))) valiliğin yanındaki işhanında çalışmaya başladım. herşey yolunda yani :))) eee kızlar, ne yapıyorsunuz?? yokmu yakınlarda buluşma felan?

kızlar, buarada sorayım belki bilgisi olan vardır. 10 yaşlardaki yeğenim futbol oynamayı çok seviyor, onu bi derneğe felan yazdırayım diyorum.ailevi durumları da yani maddi açıdan pek parlak değil. fikri olan varmı nereye başvurmam gerekir? ve nekadardır böyle bir kulübün aydatı??

evet bugün kayıp o =) iyiym canım sen nasılsın? havalar nasıl orda bakem :sm_cool:

buarada, türkiyeye geldim ve yuvacığa yerleştim o bakımdan yuvacık dağları diyorum :)

abowww . akannehir .burası bile çok soğuk.yuvacık daha soğuktur.. bu arada yarın izmiti yağışlı bi hava bekliyomuş..şemsiyesiz çıkmayın :umursamaz:

abowww . akannehir .burası bile çok soğuk.yuvacık daha soğuktur.. bu arada yarın izmiti yağışlı bi hava bekliyomuş..şemsiyesiz çıkmayın :umursamaz:

ayyy inanmıyorum yaaa :KK43: yağmur yağmasınnnnnn :KK43:(((( hiiiççç çekemem şimdi yağmuru :KK43::-)umursamaz::umursamaz:

X