Kocaeli///41

erenece opuyorumnanaktan ozebus opuyorumnanaktan ilona opuyorumnanaktan
hepinize selamlar olsun çenenizden :teytey:
naberler, dedikodu falan var mı ???
ozebus gittin demek elazığa, hoşgittin canım, nasıl keyifler, memnunmusun, varmı sıkıntın kuzum :1hug:

gıttım cenebazım saol bebeğim... ıyı dıyelım ıyı olalım canım... elazıgdan memnunumda ben unutulmus bır ilçesındeyım canım... eşimde 9 gundur görevde yalnızım yani ve cıkıp söle kafam dagılsın dıye gezecegım carsı pazar hıcbısey yok canım ya... ılk zamanlar ev yerlestırmekten anlamadım ama artık yerlesınce sıkılmaya basladım canım ya...

canım benim zordur demi :teselli:
evde kendini eğlendirmeye çalış tatlım sen de, ne bileyim spor falan yap, varsa bisiklet çevir :))
aç müzik, göbek at, aerobik yap
netin var, kk var, biz varız
inşallah geçer gider bu sıkıntılar da canım a.s.

Özebuş canım mutlu ol inşallah oralarda..
ayy iloş sende mi izmitlisin yaw..

Beni tanıdınızmı:kedi:

merhaba aysun, sen izmittemiydin, erzurum görünüyo da bilgilerinde
yani demek istediğim bigün görüşürsek kucağındaki o ballıyı da al annesi olur mu
yiyelim onu az :1hug:

Şaka ettük çenem herhalde hatırlarsın beni:içelim:..
Gene sözümü bozdumya ondan utandım azcuk:kedi:
Geçen seferde hep gelcem bundan sonra buraya dedimya:roflol:

cenebazım doğma buyume ızmıtlıyım memleketım orası benım kandıralıyım hemde suan tayın nedenıyle erzurumdayız ekımde ordyım neden gorusmeyelımkı

nehrim boşver sözler çiğnenmek içindir :teytey:
geliriz gideriz istediğimiz zaman demi ama a.s.
aysuncum gel gel canım, o yakışıklıyı da bi mıncıralım kaydirigubbakcemile3

Özebuş canım mutlu ol inşallah oralarda..
ayy iloş sende mi izmitlisin yaw..

Beni tanıdınızmı:kedi:

zor valla canlarım.. elımden gelen ugrasları yapıym bende ebru şallıyla plates yapıyom ya kaydirigubbakcemile3

aysuncumm hosgeldın balımmm

özüm ben de yapmaya çalışmıştım ebru şallıyla plates kaydirigubbakcemile3
ama ben sabırsız tabi, sürekli ileri almaktan, 2 saatlik şeyi 15 dkda bitiriyodum :roflol:
sonra da bu muymuş plates diyodum :roflol:

ya okadar hamlamışımkı her yanım tutuldu ılk günden... ama alıstım sankı bıde kolı ac ev yerlestır derken ebru sallı halt etmıs yanee :)))))

hakettım dı mı... bekar hayatı yasıyorum 9 gundur :)) Bır yandan kuzumu cokkk ösledım o ayrı gelsede kostursam pesınde yemek yapsam etsem dıyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…