Kocaeli///41

tskler canimmm :) tamam geliyo fotolar

feyzacım canım ne güzel görünüyosun öyle
rabbim tamamına erdirsin inşallah hep mutlu olursun tatlım
gelince görüşürüz inşallah yanlız bırakmam seni merak etme canımm
izmite geliyosun demi neresine gelicen tatlım

tskler canim, güzel dileklerin icinde saol.
yuvaciga gelin gidiyorum ama izmitede 10 dk mesafede :) teyzem izmitte oldugu icin cok sik izmitteyim. insallah görüsürüz canimzemuszemus

Memleketimden insanlarla olabilmek ne güzelmiş. Çömez bir KK li olarak selam İzmitliler:) Hereke'den katılan varmı aranızda? Hereke'de doğup, 18 yaşına kadar yaşadım. 19 yıldır da Ankara'dayım. Ama hiç olmazsa senede 1 kere gidiyorum. Her halini çok özledim. Liseyi İzmit Ticarette okudum. 1987 mezunlarından varsa yüüüütfen iletişim kursunlar benimle :) vereliniortak

Merhaba arkadaşlar:)
Tozbiber hoşgeldin,Hereke'li değilim Gölcük'lüyüm ama bol bol giderdik hafta sonları,gezmeyesırnaşık şey
Feyza,fotoğraflar çok hoş,inşallah yüzün hep güler,hep mutlu,huzurlu olursun.Şeniz
Fatolina,abouvv elleşme Feyzaya,yazık olur kıza-tatlicadiarzu- -Fato belalıdır söylim
:roflol:
Çenebaz eBRU.e kardeşimizi buldun bizi unuttun bööö:dilcikar:
du accuk küseyim sana..şakkıdı
*zeytinyağı kıvamında Liby smili
kendi çok gelir ya bi de hesap sorar-tatlicadiarzu-

canim saol :) fatolina icinde bisey demim, ben ondanda belaliyimdir :)turkbayragiturkbayragi

selam hemşolar opuyorumnanaktan

tozbiber hoşgeldin, ben izmit merkezdenim a.s.

libyanam ebrumla da ilgilenmiyorum, pek biyerle ilgilenebildiğim de yok :tomato:
ama iğneyi kendine batırmışsın sen zaten, canın acımadı umarım, kıyamam sana :1hug:

slm canim, naber? topigimiz cok sessiz ya havalar düzelince millet disariya hucum etti sanirim :)

Feyzacım,bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
darısı olmayanların başına:))))

Çenebaz naber naptınız buluştunuzmu ebruyla,biz cumartesi istanbulda buluştuk geleceğin anne adayları kulubü olaraktan,çok güzeldi...istanbulunda yeri ayrı yaaa:)))

Bende merkezde sayılırım,çenebazdan az ilerde:))))

nevinirmak cok saol canim benim turkbayragi:Saruboceq::Saruboceq:

:)
Çenebaz,takıldik gogosi.
yirim seni..
Feyzacıgım fatom iyidir Annemin arkadaşının kardeşi:)
deli dir melidir ama yüreği güzeldir..
(fatom şımarma..)
nevinırmak nerelerdesin selamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…