libyanam çok güzel vakit geçirdik gerçekten :lepi:
yüreği kendi tertemiz arkadaşım benim :asigim:
inşallah hepimiz tanışırız a.s.
feyzam hayırlı uğurlu olsun, izmit bekliyooo :teytey:
evet foto isteriz delikafadulden
:)
O zaman şükür kavuşturana diyelim ..
İyiyim çok teşekkürler seni gördük daha iyi olduk,gittikçe daha kalabalık ve cıvıl cıvıl bir aile oluyoruz.
Feyzamızı da evlendiyoruz bu arada,Rabbim cc iki cihanda saadeti dareyn nasip etsin darısı bekarların başına:)
Sen nasılsın,Kütahya nasıl,yanlış hatırlamıyorsam Tavşanlı idi,kaplıcalara gelmiştik bir iki defa şifa niyetine:)
Çok cici yemyeşilbir yerdi,huzur dolu..
Selamlar Kütahyaya..
[/QU
ben kütahya merkezdeyim.evet dediğin gibi hayatım gezip görmek için güzel bir yer belki ama sürekli yaşamak için pek çekilir bir yer değil hele deniz kokan memleketimden sonra deniz olmayan bir yerde yaşamak çok zor.eşimin bütün sülalesi burda ama ben bir başıma.feyza arkadaşıma da ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu ve sevgi dolu bir evlilik diliyorum.vee hepinizi öpüyorum hemşocuklarım
O zaman şükür kavuşturana diyelim ..
İyiyim çok teşekkürler seni gördük daha iyi olduk,gittikçe daha kalabalık ve cıvıl cıvıl bir aile oluyoruz.
Feyzamızı da evlendiyoruz bu arada,Rabbim cc iki cihanda saadeti dareyn nasip etsin darısı bekarların başına:)
Sen nasılsın,Kütahya nasıl,yanlış hatırlamıyorsam Tavşanlı idi,kaplıcalara gelmiştik bir iki defa şifa niyetine:)
Çok cici yemyeşilbir yerdi,huzur dolu..
Selamlar Kütahyaya..
[/QU
ben kütahya merkezdeyim.evet dediğin gibi hayatım gezip görmek için güzel bir yer belki ama sürekli yaşamak için pek çekilir bir yer değil hele deniz kokan memleketimden sonra deniz olmayan bir yerde yaşamak çok zor.eşimin bütün sülalesi burda ama ben bir başıma.feyza arkadaşıma da ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu ve sevgi dolu bir evlilik diliyorum.vee hepinizi öpüyorum hemşocuklarım
saol canim benm
gözlerindeki ışığı rabbim daim etsin canım çok hoş olmuşsun maşallah su gibisin.tekrar mutluluklar dilerim
feyzacım opuyorumnanaktan çok mutlu görünüyosun, ömür boyu bozulmasın inşallah...
küçük kız kardeşinmi
feyzacım canım ne güzel görünüyosun öyle
rabbim tamamına erdirsin inşallah hep mutlu olursun tatlım
gelince görüşürüz inşallah yanlız bırakmam seni merak etme canımm
izmite geliyosun demi neresine gelicen tatlım
Merhaba arkadaşlar:)
Tozbiber hoşgeldin,Hereke'li değilim Gölcük'lüyüm ama bol bol giderdik hafta sonları,gezmeyesırnaşık şey
Feyza,fotoğraflar çok hoş,inşallah yüzün hep güler,hep mutlu,huzurlu olursun.Şeniz
Fatolina,abouvv elleşme Feyzaya,yazık olur kıza-tatlicadiarzu- -Fato belalıdır söylim
:roflol:
Çenebaz eBRU.e kardeşimizi buldun bizi unuttun bööö:dilcikar:
du accuk küseyim sana..şakkıdı
*zeytinyağı kıvamında Liby smili
kendi çok gelir ya bi de hesap sorar-tatlicadiarzu-
selam hemşolar opuyorumnanaktan
tozbiber hoşgeldin, ben izmit merkezdenim a.s.
libyanam ebrumla da ilgilenmiyorum, pek biyerle ilgilenebildiğim de yok :tomato:
ama iğneyi kendine batırmışsın sen zaten, canın acımadı umarım, kıyamam sana :1hug:
Feyzacım,bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
darısı olmayanların başına:))))
Çenebaz naber naptınız buluştunuzmu ebruyla,biz cumartesi istanbulda buluştuk geleceğin anne adayları kulubü olaraktan,çok güzeldi...istanbulunda yeri ayrı yaaa:)))
Bende merkezde sayılırım,çenebazdan az ilerde:))))
Çenebaz,takıldik gogosi.
yirim seni..
Feyzacıgım fatom iyidir Annemin arkadaşının kardeşi:)
deli dir melidir ama yüreği güzeldir..
(fatom şımarma..)
nevinırmak nerelerdesin selamlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?