Kocaeli///41

Nehir cim böyle giderse hiçbir zaman
Bu ara bakalım belki benimki para bulursa 2 ay içinde olmazsa ramazandan sonra alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:
Ayy bu çok iyiydi :roflol:
Kaç senedir birliktesiniz? Çok mu oldu.
Sana öyle mi gelir bilmem ama ramazandan sonrada çok uzak değil yani.
Bana bütün tarihler yakın, çünkü beklediğim hiç bişe yok:roflol:
Ama yok gerçekten hayırlısı olsun. İkiside çok uzak değil.
Allah işlerinizi rast getirsin inşallah.

nehircim aynen bendenmişsin yafri kaydirigubbakcemile3
ay bu izmitte irkek mi yoktur nedir, noluyo bu izmitli kızlara kaydirigubbakcemile3

yafrim ben size çok yakınım, sigortanın orda oturuyorum, sevgili mevgili yok
evlenmeyi 2-3 sene sonra düşünebilirim......
çalışıyorum tatlım.....
başka da ne anlatem delikafadulden

Libyana sende unutkanlık başlamış benden demesi benneyaptımki
Ule kaç kere dedim sana bende buralıyım diyeee :1closedeyes:
He nışanlıyım ben o kategoriye girmiyim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Mavrulam Yavrulam,alzeymer başlangıcı diyosuuuuuunnn:roflol:
Ee kuşum ama hiç hatırlatmıyorsun geldiğin gittiğin selamın hatrın where deşakkıdı

zeytinyağı kıvamında Liby smilisilülülülülülü

Mavruş yüffeeen agustosda desti izdivac eylee zuahha

Feyza hoşgeldin güle güle:)
nereya ya

Son düzenleme:
Feyza hoşgeldin güle güle:)
nerereye gidiyoruz bakalım

hosbulduk canim, bugün arkadaslara sözüm varda buluscaz. gece anca gelirim. yarinda tüm gün disardayim, eski oturdugumuz sehire gidecegim davetiye dagitip sonrada kina gecem iicin dekorasyonda lazim olan malzemeleri alacagim. öyle kosusturuyoruz itse :)

AA öyle mi :)
Müthiş ya Hu..
Umarım herşey yolunda gider ,umarım terslik olmaz
Rabbim yüreğinde olsun
hiç stres yapma ve tadını çıkar inşallah
çok sevindim

kizlar ben yarin yokum burda, olurda facebooka guruba üye olmak isterseniz, burcu seyhan arkadasimiz üye oldu guruba onuda yönetici tain ettim, guruba katilan tüm arkadaslari yönetici tayin edicem zaten, ki hepimiz söz hakkina sahip olalim islem yapabilelim orda, isteyenler birbirinden ismi ögrensin, acikta yazmadim gurup adini, bazilarin özeline msj attim. cenebazdan ögrenebilirsiniz mesela :) üye oldugunuzdada artik seyhan arkadasimiz üye islemini yapar :) yani kabul eder üyeleri, herkes giremiyor onaysiz guruba. insallah cumaya görüsmek üzere :)

hepinizi kocaman öpüyorum, ve buarada sehitlerimizede rahmet diliorum..

uçmuşsunuz yine bugün ben yoktum diye demi(( bugün istanbuldan arkadaşım geldi eskileri yad ettik gölcük sokaklarında:)))şimdi gördüm msjları sizi seviorumm kocaeli hatunlaruuuuuuu

kızlar kocaeli nasıl biryer tereddütlerim var istanbuldan oralara gelmeye

canim, eminim orada yasiyanlar daha iyi anlatacaktir sana kocaeliyi, ama bende birkac birsey diyeyim.
benim annemin ve askimin memleketi.yani tatillerimizi hep orda geciriyoruz.(almanyada oturuyorum ben) ben kocaeliye asik bir insanim, kafam bozuk oldugunda inerim sahile, orada tüm stresimi birakir öyle gelirim eve. eminim tenha yerleri pek tekin degildir, ama kocaeli benim gözümde kesfedilmemis bir cennet. her ilcesi, her kösesi gezmeye ve yasamaya deger. ne cok büyük bir sehir nede geri kalmis bir köy, benim icin ikisininde güzelligini hala koruyan muhtesem biyer.:asigim::asigim:

Günaydın hatunlar..
ıstanbul'dan mı geleceksin?? Hımm. E illaki farklılıklar ve alışma sürecin olacak.
Ama çok fazla açıdan birbirine benzer, ızmit'le ıstanbul.
Zaten birbirinede çok yakın, istediğin an ıstanbula gezmeye bile gidebilirsin..

Bu arada feyzacım. Allah kolaylık versin.Vede hayırlı olsun. Az kaldı hee..
Kına resimleini koyarsın bakarız artık olduğunda tabi :))

saol nehircim, evet kinayi bi atlatayim hayirlisiyla koyarim tabi resimleri nedemek :)
hihoyyythihoyyyt

ınşallah canım...Sen evlende inşallah..
Peki burada kına yapmayı düşünüyormusun tekrar. Yada kına nerede olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…