Kocaeli///41

bak çözdü hemen olayı :icecream: sen evlenince buraya gelin mi geliceksin, yoksa buralı mısın zati sositososito

benim annem karamürselli. orda evimiz var yani, yabancisi degilim kocaelinin. ama ayni zamanda gelin geliyorum kocaeliye. yuvacikta oturacagimkaydirigubbakcemile2

Anam komşuyuz kızzz..
Çok yakın evler galip.
Tabi ablam dediya ben annemlere yakın oturuyorum diye. O anne dediği benimde annem olduğu için. E bende bekar olduğum için..ay saçmalamaya başladım. ışten çıkış saatim geldiya heyecan yaptım birden :roflol:
Özetle ablamlarla aramızda bir blok var.:roflol:
Ben birazdan çıkacağım kızlar, kendinize iyi bakın görüşürüz..

sende kendine iyi bak canim a.s.a.s.

ben anladım zati, annemler deyince ablan, çok fena zeki bişeyimdir, ben diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3

şişştt.... denizcininprensesi aşağılarda sıkılmadın mı kaydirigubbakcemile3
gel baken, sen de kocaelili görünüyomuşsun, bizden kaçmaz delikafadulden

yuvacık bahçeciğin o taraflarda mıydı :uhm:

tamda adamina soruyon :roflol::roflol: avucumun ici gibi bilirimya kocaeliyi :roflol::roflol:

izmitteki eski belediyenin orayi biliyom bi, belsamiydi neydi, bide yuvaciga hat 1 veya 2 ile gitmem gerekiyomus yani bizim evin oraya gidebilmek icin :roflol::roflol::roflol: okadar yani :lepi: he bide pasayi biliyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ne bilim, insan gelin gideceği yeri bilmez mi kız kaydirigubbakcemile3

ben de yakınmışım nevin, ben de sigorta hastanesinin orda oturuyorum...
Hee biliyom kızz,demiştin daha önce....Benim kafada fena sayılmaz yani..Senin kadar olmasada:))))
saol canima.s.
ben yuvacikta oturacagim canim.
İnşallah canım...Bende oraları hiç bilmem yaaa...

Hee aynen öle aynen....

ben anladım zati, annemler deyince ablan, çok fena zeki bişeyimdir, ben diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3

Maşallah maşallah...tütütütü....

Kız yok diyon ama bayada biliyomuşun işte,daha ne olsun..Dayadınmı sırtını belsaya,ver elini izmit...
:roflol:

bu sene öyle yaptim, carsida arkadaslar ile bulusacaktim, nerdesin feyza dediklerinde, kosa kosa belsaya gidip belsanin önündeyim diyorum :lepi::lepi: bi bilselerki tek bildigim yer orasi :lepi::lepi:

Hee biliyom kızz,demiştin daha önce....Benim kafada fena sayılmaz yani..Senin kadar olmasada:))))

aa sen zehir gibiymişsin, sahi bak şimdi hatırladım, daha önce muhabbeti geçmişti buluşma topiğinde... a.s ben de ilk kuruçeşmeyi duyunca daha önce de duydum ama kimden diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3

ben karamürselliyim :dilcikar::dilcikar: bilmem öyle yuvacik muvacik tarafini kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben de bilmem, kız kimse bilmiyo oraları, nereye gelin gidiyosun sen :1ninca: :1ninca:

bu sene öyle yaptim, carsida arkadaslar ile bulusacaktim, nerdesin feyza dediklerinde, kosa kosa belsaya gidip belsanin önündeyim diyorum :lepi::lepi: bi bilselerki tek bildigim yer orasi :lepi::lepi:

:roflol: :roflol: ben sana bikaç yer daha öğretirim :roflol: :roflol:

kiz yuvacik basiskele :) ay aglicam simdi, nereye gelin gidiyorum bennnnn:1shok::1shok::1shok:

Hee zehir gibiyimdir maşallah...ama ben sanırım başka topikte sölemiştim onu....Hımmmm neyse ne amaaannnn....Sen nerde çalıyosun merak ettim kızz...

Benim küçük eltimde Almanyadan gelin gelecek,daha doğrusu geldi,kesin dönüş yaptılar ama onlar gebzede....
Kızlar kızlar bende çıkıyom ufaktan..Kuzenime çaya gidecez bu akşam...hazırlanayım yavaş yavaş...
Görüşmek üzereee,öptümmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…