Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aşkı memnuya bakıcam bugünlük, kaçırmak istemediğim sahne var kaydirigubbakcemile3
feyzacım hoşgeldin aramıza a.s.a.s.
bulmuşsun kendi çabalarınla topiğimizi :lepi: bundan sonra da hep bekleriz....a.s.
fatocum, bütün gün gezdin galiba, yoktun ortalarda :)))
günaydınlar hatunlar hayırlı cumalarınız olsun
hayırlı cumalarrrrrrr
ay canım bende izledim aşk_ı memnuyu ne olcak sonları bunların :mymeka: yok tatlım gezmede değildim eşim evdeydi bugün onla zaman geçirdim fırsat buldukça bakındım buralarada -tatlicadiarzu-
ben ızleyememedım yahu... komsum cagırdıydık,ordaydık.... yakalandılar mı bari :))))
ben aşkı memnuya bakıcam bugünlük, kaçırmak istemediğim sahne var kaydirigubbakcemile3
feyzacım hoşgeldin aramıza a.s.a.s.
bulmuşsun kendi çabalarınla topiğimizi :lepi: bundan sonra da hep bekleriz....a.s.
fatocum, bütün gün gezdin galiba, yoktun ortalarda :)))
hadi ya kendı o kadar yedi naneleri olmadı,kocasını yakalyınca üstemı cıktı bide....puhahaha
Biz kadın milleti cok fenayız vallaa...
aynen ya hiç sorma hatun behlülün odasından darma dağan çıkıyo kocası makmazalin göz yaşını silincede kem kem bakıyo delikafadulden delikafadulden
aynen ya hiç sorma hatun behlülün odasından darma dağan çıkıyo kocası makmazalin göz yaşını silincede kem kem bakıyo delikafadulden delikafadulden
evet buldum nihayet :):lepi::lepi:
herkese hayirli cumalar arkadaslarrrr
çenebaz amin canım seninde gönlündeki muradı versin rabbim :Saruboceq:
konu aski memnumu :)
hemşolar nerelerdesiniz yahuuuuuu
ıyı hafta sonları hemsolar..
hani geliyodun kız :mymeka: nerelerdesininz dediğin saatte sizi bekliyodum :çok üzgünüm:
sana da tatlım Şeniz