Kocaeli///41

merhaba arkadaslarrr,yaw burasidami vardi :) insan bi der demi, bugüne bugün kocaelili sayiliriz :)

heyt hemşolar geç olsada ben geldim 23 nisanımız kutlu olsun çocukluğumuza dönek bugün balonlar süper hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben aşkı memnuya bakıcam bugünlük, kaçırmak istemediğim sahne var kaydirigubbakcemile3
feyzacım hoşgeldin aramıza a.s.a.s.

bulmuşsun kendi çabalarınla topiğimizi :lepi: bundan sonra da hep bekleriz....a.s.

fatocum, bütün gün gezdin galiba, yoktun ortalarda :)))

ben aşkı memnuya bakıcam bugünlük, kaçırmak istemediğim sahne var kaydirigubbakcemile3

bulmuşsun kendi çabalarınla topiğimizi :lepi: bundan sonra da hep bekleriz....a.s.

ay canım bende izledim aşk_ı memnuyu ne olcak sonları bunların :mymeka: yok tatlım gezmede değildim eşim evdeydi bugün onla zaman geçirdim fırsat buldukça bakındım buralarada -tatlicadiarzu-

günaydınlar hatunlar hayırlı cumalarınız olsun

hayırlı cumalarrrrrrr

hayırlı cumalar kızlar, rabbim hepimizin gönlüne göre versin herşeyi hayırlısıyla... :Saruboceq: :Saruboceq:

ay canım bende izledim aşk_ı memnuyu ne olcak sonları bunların :mymeka: yok tatlım gezmede değildim eşim evdeydi bugün onla zaman geçirdim fırsat buldukça bakındım buralarada -tatlicadiarzu-

iyice zıvanadan çıktılar valla kaydirigubbakcemile3

ben ızleyememedım yahu... komsum cagırdıydık,ordaydık.... yakalandılar mı bari :))))

yine yakalanmadılar ozebuscum, yine dört ayak üstüne düştüler... ama sonunda fena yakalanıcaklar... kendi yakalanmadığı gibi sütten çıkma ak kaşık gibi kocasını kadının gözyaşını silerken yakaladı :roflol:

hadi ya kendı o kadar yedi naneleri olmadı,kocasını yakalyınca üstemı cıktı bide....puhahaha
Biz kadın milleti cok fenayız vallaa...

evet buldum nihayet :):lepi::lepi:

hadi ya kendı o kadar yedi naneleri olmadı,kocasını yakalyınca üstemı cıktı bide....puhahaha
Biz kadın milleti cok fenayız vallaa...

aynen ya hiç sorma hatun behlülün odasından darma dağan çıkıyo kocası makmazalin göz yaşını silincede kem kem bakıyo delikafadulden delikafadulden

evet buldum nihayet :):lepi::lepi:

hoşgeldin canım tekrardan kaydirigubbakcemile5
benim işlerim vardı buralarda değildim de, gitmişsin, rastlaşırız yine, nasılsa hep buralardayız a.s.

herkese hayirli cumalar arkadaslarrrr

sana da canım, gerçi cuma bitmek üzere, anca cevap verebildim kaydirigubbakcemile3

çenebaz amin canım seninde gönlündeki muradı versin rabbim :Saruboceq:

amin amin hepimizin inşallah :Saruboceq:

konu aski memnumu :)

evet canım, ilk defa dün merak edip izledim de kaydirigubbakcemile3

Back