günaydın fatooo a.s.
ne güzel erkencikten kalkıyosun delikafadulden
gunayydınnnn kızlarrrrr.. uyuyamadım yahuuu sabah ezanından berı ayaktayımmmm.. tam içim gececekmiş süpürge sesıne uyandım sabah 9 da... alt komsummm.... kalktım bende...
günaydın canımm, vay hayin komşu etsin seni uykundan desene
günaydın kocaeli güzel haftalar.......
gunayydınnnn kızlarrrrr.. uyuyamadım yahuuu sabah ezanından berı ayaktayımmmm.. tam içim gececekmiş süpürge sesıne uyandım sabah 9 da... alt komsummm.... kalktım bende...
günaydın canem yok yahu bugün böyle oldu yatamadım nedense yoksa şu saatte uykuda son rüyalarımı görüyor olurdum delikafadulden
günaydın kocaeli güzel haftalar.......
sorma kuşum yahu.. benım yatak odam onun oturma odasıymıs meger... tv sesı süpürge sesı dayanamadımmm...
bak şu komşunun yaptığınaklava: işgüzar şey nolcak :dilcikar:
birazdan şekerleme yaparsın sen de :1rolleyes:
oyy oyy öyleyse baya kötüymüş canım enkısa zamanda odaları değiştirin canım siz
başladı gene maroton sende pazartesi sendromu varmı delikafadulden ........anlamadım valla gecede geç yattım sabah 7de kalktım ama uykum yok hala şaşırdım kendime akşama doğru mayışıım ama pöfff,,,
gece zaten uyuyamadım bıde üstüne bu olunca off...
odayı degıstırmem cok zor,gardrobum falan sök tak zor...
ögleden sonra yaparım belkım sekerleme :)))
şekerleme yap şekerleme, oohh mis gibi, evde olsam açarım tvyi, yatarım karşısında, yarı uyur yarı uyanık... nerde o günler... [/B]
eşim gelcek yemege... yoksam yapardım yaneeee... en tatlı sekerleme o dediğin zaten gülüm... ögleden sonrada pazara cıkıyım dıyorum hava alıyım eccük...
al al hava al, pazara gitmeyi ben de severim :içelim:
akşama doğru şekerleme yaparsın belki yerimseniben
sorma ya pazartesileri hiç sevemedim, sevemicem :1no2:
şu an öyle stresliyim ki anlatamam..... aklım da hala uykuda.... oyy oyyhhh.... mirmirmirmir
bende hiç sevmiyorum şu pazartesileri yahu.... piştt yoksa uyudun mu ne yaptın
delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?