Kocaeli///41

Amin Fatom Rabbimiz en hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah
Dünya hakikaten bu sevgi ile dönüyor..
Ceren2006 benim kızım da 1 buçuk yaşlarında,tuvalet eğitimi ile içeriği zengin va yapıcı olduğunu düşündüğü yazıları arşivledim,tabi hepsi teori lakin pratik için yardımcı oluyorlar kısmen..
2 yaş kız çocuklarının barsak larının geliştiği dönemler,o yüzden en uygun dönem budur
Ayrıca bir çocuğunun wc eğitimine cevap vermedeki hızı ve zamanı asla diğerleri ile kıyaslanmamalı bu bütün konularda geçerli..
Hazır olduğunda zaten sinyaller veriyorlar bez atıyor bizim minik,istemiyor altını ıslattığında söylüyor biz de sevindiğimizi gösteriyoruz onu ödüllendiriyoruz
Sanırım 1 aydan bırakacak..
ıyi akşamlar yine bekleriz canım

Görüşmek üzere Çenebazım
gerçi hiç çenebazlığını göremedik ama ossun:*
mujxx gıdıştan

günaydın fatooo a.s.

ne güzel erkencikten kalkıyosun delikafadulden

libyana gıdıştan öpmüş, ben de bi öpim Şeniz
libyana inşallah bu topikte de çenemi görürsünüz yakında :roflol:

gunayydınnnn kızlarrrrr.. uyuyamadım yahuuu sabah ezanından berı ayaktayımmmm.. tam içim gececekmiş süpürge sesıne uyandım sabah 9 da... alt komsummm.... kalktım bende...

gunayydınnnn kızlarrrrr.. uyuyamadım yahuuu sabah ezanından berı ayaktayımmmm.. tam içim gececekmiş süpürge sesıne uyandım sabah 9 da... alt komsummm.... kalktım bende...

günaydın canımm, vay hayin komşu etsin seni uykundan desene :delphin:

bak şu komşunun yaptığına :oklava: işgüzar şey nolcak :dilcikar:
birazdan şekerleme yaparsın sen de :1rolleyes:

günaydın canem yok yahu bugün böyle oldu yatamadım nedense yoksa şu saatte uykuda son rüyalarımı görüyor olurdum delikafadulden

bugün havadan mı acaba, kimse uyuymamış, ben de 30 kere uyandım akşam :tomato:

günaydın kocaeli güzel haftalar.......

günaydın adana, sana da güzel haftalar a.s.
kahveye de bekleriz lahanacım :kahve:

bugün havadan mı acaba, kimse uyuymamış, ben de 30 kere uyandım akşam :tomato:

başladı gene maroton sende pazartesi sendromu varmı delikafadulden ........anlamadım valla gecede geç yattım sabah 7de kalktım ama uykum yok hala şaşırdım kendime akşama doğru mayışıım ama pöfff,,,

bak şu komşunun yaptığına :oklava: işgüzar şey nolcak :dilcikar:
birazdan şekerleme yaparsın sen de :1rolleyes:

oyy oyy öyleyse baya kötüymüş canım enkısa zamanda odaları değiştirin canım siz

gece zaten uyuyamadım bıde üstüne bu olunca off...
odayı degıstırmem cok zor,gardrobum falan sök tak zor...
ögleden sonra yaparım belkım sekerleme :)))

başladı gene maroton sende pazartesi sendromu varmı delikafadulden ........anlamadım valla gecede geç yattım sabah 7de kalktım ama uykum yok hala şaşırdım kendime akşama doğru mayışıım ama pöfff,,,

sorma ya pazartesileri hiç sevemedim, sevemicem :1no2:
şu an öyle stresliyim ki anlatamam..... aklım da hala uykuda.... oyy oyyhhh.... mirmirmirmir

gece zaten uyuyamadım bıde üstüne bu olunca off...
odayı degıstırmem cok zor,gardrobum falan sök tak zor...
ögleden sonra yaparım belkım sekerleme :)))

şekerleme yap şekerleme, oohh mis gibi, evde olsam açarım tvyi, yatarım karşısında, yarı uyur yarı uyanık... nerde o günler...

şekerleme yap şekerleme, oohh mis gibi, evde olsam açarım tvyi, yatarım karşısında, yarı uyur yarı uyanık... nerde o günler... [/B]

eşim gelcek yemege... yoksam yapardım yaneeee... en tatlı sekerleme o dediğin zaten gülüm... ögleden sonrada pazara cıkıyım dıyorum hava alıyım eccük...

sorma ya pazartesileri hiç sevemedim, sevemicem :1no2:
şu an öyle stresliyim ki anlatamam..... aklım da hala uykuda.... oyy oyyhhh.... mirmirmirmir

bende hiç sevmiyorum şu pazartesileri yahu.... piştt yoksa uyudun mu ne yaptın

delikafadulden delikafadulden

Back