Kocaeli///41

iyiyim fatocum, bugün benim için de süperdi :lepi:
kalktım baktım hava çok güzel, giyimdim süslendim çıktım, çıktığımda bi planım bile yoktu, arkadaşımı aradım o gelene kadar kuaföre gittim, saçımın uçlarından biraz kestireyim kat attırayım dedim, kuaför ne zamandır gölge yapalım diyodu, gölge attırdım delikafadulden

ay çok hoşuma gitti :lepi:

çok beğendiiim delikafadulden

sonra da arkadaşla yemek yedik, çay içtik, marinada oturduk, süperdi :lepi:

ohh iyi yapmışsın tatlım, bizde vapurla döndük aman binmez olaydık 2 saatte değirmendereye geldik güzeldi ama annem yazık bizi bekledi çok belkide göz göze gelmişizdir bugün ne dersin hihoyyyt

ohh iyi yapmışsın tatlım, bizde vapurla döndük aman binmez olaydık 2 saatte değirmendereye geldik güzeldi ama annem yazık bizi bekledi çok belkide göz göze gelmişizdir bugün ne dersin hihoyyyt

aa belki de :1rolleyes: :1rolleyes:
aynı yerlerde bulunmuşuz.....
ben anca cevap yazabildim kusura bakma, annemle ilgilendim de tansiyonu çıktı, geç geldim :)))) kapatayım topiği.....

hadi iyi geceler izmit kaydirigubbakcemile3

bende gece yoktum canım şimdigördüm umarım iyidir annem şimdi,,,,

Kocaeli Burda
Kocaeli Heryerde
Kocaeli Libyada
Siz nerdesiniz..şakkıdı

Kendimi Reklam klişesi gördüm biran kujum
:roflol: :roflol: :roflol:

Ajiip yorgun ve de argın moddayım Fato pıtışı..
kahvemi içim geliyorum inşaallahul Aziym

heheh tabi heryerdeyiz hemşom,,,bende misafir modunayım iki gündür fırsat buldukça giriyorum :içelim: kahvenide gel dadlum

Ozebusum h.g :*
Fatom ben 4 gündür kozmik takılıyorum biliyorsun üst üste davetimiz vardı,dün de Libyalı komşularımız teşrif ettiler,çok güzell geçti hava da mükemmel ,tam yeşil meydanda,sahil kıyısında piknik zamanı:)
Bekleriz efenim cümleten..

biz o dediğin yeşil meydanda sahil manzaralı alanda piknik keyfi yaptık canem dün asıl ben seni beklerim bizim buralara yaewrum gelde mangal yakam sana hoşşik -tatlicadiarzu-

:dilcikar:
hıhhh ...
Ben değişiklik olsun diye davet etmiştim
hem sen neden alındın seni çağırmadım ki
sen hariçkötükedihüso
sakın gelmeee bu ülkenin sınırlarına dahi giremezsin kırmızı bültene adını yazdırayım da gör-tatlicadiarzu-

Canım İzmitim,Gölcüküm kala kala Fatoya kaldın demek ouyy kujum minim kıyamam sana yaaa Nikomedyam benimkaydirigubbakcemile3
gelip kurtaracağım seni o delinin elinden:roflol:
daha 1 buçuk ay önce İzmitteydim hanfendinin ablası yavruladığı için görüşemedik:roflol:
Rabbim cc hayırlı uzun nurlu ömürler nasip etsin
Neyse az kaldı temmuz ağustos ordayımdelikafadulden

bana kaldı işte hıhh çatlada patla ohh ben sürüyorum sefasını buraların :lepi: sen gel bidanem beraber çıkaralım buralarım keyfini gölcüğü bi deli çekemiyo haklısın gel el ele verelim delikafadulden sen gel bu sefer buluşcaz Rabbim bi mani keder vermezse inşallah ufaklığı bi mıncırsın teyzesi kaydirigubbakcemile2

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Sen deli ben deli vah memleketin haline..:)
Amin güzelim inşaAllah..

bende gece yoktum canım şimdigördüm umarım iyidir annem şimdi,,,,

iyi çok şükür fatocum, düştü tansiyon normale :Saruboceq: çok sağol a.s.

kaydirigubbakcemile3delü bacularrr...nabersinizzz...

iyiyiz ozebuscum, sen nasılsın a.s.

selam arkadaşlar
bende gebzedeyim
kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım sen de a.s. nasılsın, keyfin nasıl ??? ben de izmitliyim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…