46 delilere verilen rapor şekercim sen daha almadın mı delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: diyorum ya pek çaktırmıyorum onu ben :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
46 delilere verilen rapor şekercim sen daha almadın mı delikafadulden delikafadulden
[B .!.:46 ne ola ki :uhm:[/B]
:roflol::roflol::roflol:
bızımkı daha tam olmamıs demekıyasakkelime
bıkere cenebaz gelemezkı o uzakta bızden:dilcikar:
oyy kıyamam ben ona Şeniz tamam seni de bize yakın yerlere everelim....
fato benim taraflara gelicekmiş de ondan demiştim, sen de gel buralara pıstıkım Şeniz
he anladım sımdı:1hug:
oyy kıyamam ben ona Şeniz tamam seni de bize yakın yerlere everelim....
fato benim taraflara gelicekmiş de ondan demiştim, sen de gel buralara pıstıkım Şeniz
görmem mi :lepi: süper manzaran varmış...
:roflol::roflol::roflol:
bızımkı daha tam olmamıs demekıyasakkelime
az kalmış birazdaha azim lütfen :roflol:
sağol tatlım oraylara gelince manzarama elveda dicem ama olsun kayınvalidem burda özledikçe gelirim yada seka inerim pek deniz havası almaya hihoyyyt iyi fikir valla ebruyuda bu taraflara gelin alalımda 3lü çıkarız yürüyüşe delikafadulden
sağol tatlım oraylara gelince manzarama elveda dicem ama olsun kayınvalidem burda özledikçe gelirim yada seka inerim pek deniz havası almaya hihoyyyt iyi fikir valla ebruyuda bu taraflara gelin alalımda 3lü çıkarız yürüyüşe delikafadulden
az kalmış birazdaha azim lütfen :roflol:
evet azcık azımkaydirigubbakcemile3
valla kız, ebruşla ne hayallerimiz var bizim, elti olcez, altlı üstülü oturcez diye
şimdi bunları genişletelim biraz daha, senle de komşu olalım
akşam yürüyüşlerine çıkalım, ayy nası güzel hayat ya :lepi:
valla kız, ebruşla ne hayallerimiz var bizim, elti olcez, altlı üstülü oturcez diye
şimdi bunları genişletelim biraz daha, senle de komşu olalım
akşam yürüyüşlerine çıkalım, ayy nası güzel hayat ya :lepi:
hanı aynı evdeydı..sen calıscaktın ben cocuklara bakıcaktım..sen sımdıden ayrı ev demeye basladın:mymeka:
ben annemden uzaga gıdememsenağlama
evet azcık azımkaydirigubbakcemile3
hanı aynı evdeydı..sen calıscaktın ben cocuklara bakıcaktım..sen sımdıden ayrı ev demeye basladın:mymeka:
ohh ne güzel hayaller öyel elti olcanız he eşimin yokki abileri sizi alsaydı sırnaşıkolcaz cancazım az kaldı son 1 ay inşallah kahvaltıda yapardık ama sen çalışıyosun yahuu
annem derdide inanmazdım elti gemisi yürümezmiş delikafadulden bak 2 dkda sattı seni çenebaz kafamçokkarıştı
ohh ne güzel hayaller öyel elti olcanız he eşimin yokki abileri sizi alsaydı sırnaşıkolcaz cancazım az kaldı son 1 ay inşallah kahvaltıda yapardık ama sen çalışıyosun yahuu
annem derdide inanmazdım elti gemisi yürümezmiş delikafadulden bak 2 dkda sattı seni çenebaz kafamçokkarıştı
azmetcem en deli ben olcem lülülülülülü annenler de izmite gelsin :lepi:
olabılermı acaba:uhm:
:roflol: benim ipimle kuyuya inen böyle olur işte :roflol:
eltim dert ettiğin şeye bak, ben sizin evden çıkar mıyım hem,
ooh bebelerim bakılıyo, yediğim önümde, yemediğim arkamda :lepi: :lepi:
olsun senle de komşu olucaz hayale göre :lepi:
ayy işi bıraksam mı delikafadulden delikafadulden
ay bu dunden razı ısı bırakmayasırnaşık şey
ah bı abısı olana rstlamadıkıkaydirigubbakcemile3
rastlarsın kıs buluruz sana hemşo kıyağı geçeriz sana delikafadulden
senağlama
olsun senle de komşu olucaz hayale göre :lepi: