Kocaeli///41

oyy kıyamam ben ona Şeniz tamam seni de bize yakın yerlere everelim....
fato benim taraflara gelicekmiş de ondan demiştim, sen de gel buralara pıstıkım Şeniz

görmem mi :lepi: süper manzaran varmış...

sağol tatlım oraylara gelince manzarama elveda dicem ama olsun kayınvalidem burda özledikçe gelirim yada seka inerim pek deniz havası almaya hihoyyyt iyi fikir valla ebruyuda bu taraflara gelin alalımda 3lü çıkarız yürüyüşe delikafadulden

sağol tatlım oraylara gelince manzarama elveda dicem ama olsun kayınvalidem burda özledikçe gelirim yada seka inerim pek deniz havası almaya hihoyyyt iyi fikir valla ebruyuda bu taraflara gelin alalımda 3lü çıkarız yürüyüşe delikafadulden

valla kız, ebruşla ne hayallerimiz var bizim, elti olcez, altlı üstülü oturcez diye
şimdi bunları genişletelim biraz daha, senle de komşu olalım
akşam yürüyüşlerine çıkalım, ayy nası güzel hayat ya :lepi:

ben annemden uzaga gıdememsenağlama

az kalmış birazdaha azim lütfen :roflol:

evet azcık azımkaydirigubbakcemile3

valla kız, ebruşla ne hayallerimiz var bizim, elti olcez, altlı üstülü oturcez diye

hanı aynı evdeydı..sen calıscaktın ben cocuklara bakıcaktım..sen sımdıden ayrı ev demeye basladın:mymeka:

ohh ne güzel hayaller öyel elti olcanız he eşimin yokki abileri sizi alsaydı sırnaşık
olcaz cancazım az kaldı son 1 ay inşallah kahvaltıda yapardık ama sen çalışıyosun yahuu

hanı aynı evdeydı..sen calıscaktın ben cocuklara bakıcaktım..sen sımdıden ayrı ev demeye basladın:mymeka:

annem derdide inanmazdım elti gemisi yürümezmiş delikafadulden bak 2 dkda sattı seni çenebaz kafamçokkarıştı

ben annemden uzaga gıdememsenağlama

evet azcık azımkaydirigubbakcemile3

azmetcem en deli ben olcem lülülülülülü annenler de izmite gelsin :lepi:

:roflol: benim ipimle kuyuya inen böyle olur işte :roflol:
eltim dert ettiğin şeye bak, ben sizin evden çıkar mıyım hem,
ooh bebelerim bakılıyo, yediğim önümde, yemediğim arkamda :lepi: :lepi:

ohh ne güzel hayaller öyel elti olcanız he eşimin yokki abileri sizi alsaydı sırnaşık
olcaz cancazım az kaldı son 1 ay inşallah kahvaltıda yapardık ama sen çalışıyosun yahuu

olsun senle de komşu olucaz hayale göre :lepi:
ayy işi bıraksam mı delikafadulden delikafadulden

annem derdide inanmazdım elti gemisi yürümezmiş delikafadulden bak 2 dkda sattı seni çenebaz kafamçokkarıştı

:roflol: gemi de olduk :roflol:

ah bı abısı olana rstlamadıkıkaydirigubbakcemile3

senağlama

azmetcem en deli ben olcem lülülülülülü annenler de izmite gelsin :lepi:

olabılermı acaba:uhm:

:roflol: benim ipimle kuyuya inen böyle olur işte :roflol:
eltim dert ettiğin şeye bak, ben sizin evden çıkar mıyım hem,
ooh bebelerim bakılıyo, yediğim önümde, yemediğim arkamda :lepi: :lepi:

tamam bıdaha donmesengözlerimebaksanab

olsun senle de komşu olucaz hayale göre :lepi:
ayy işi bıraksam mı delikafadulden delikafadulden

hayal değil tatlım gerçek aaa ne iş yapıosun nerde çalışıyosun tatlım

:roflol: gemi de olduk :roflol:

olursun daha neler olursun en güzel sapsız çöp alıcaksın ozama olmazsın ama delikafadulden

Back