Kocaeli///41

allah ağlatmasın ebrum Şeniz
buralardayım cicim, önce hemşolarıma uğradım, nasılsa sen de hemşomsun :içelim:

ıyı yaptın canım..
bende gulmus oldumkaydirigubbakcemile3

bencim yaza geldiğinde haber et mutlaka ayarlayalım bişeyler.... 3-4 kaç kişi olursak olalım, ben +1im şahsen, çenebazı cepte bilin :lepi:

bu ben yaza hamılelıgın zor gunlerı olur bıyerede gelmez:ecrin_bebek:
+1 ım benım ben sasna ozel ayarlıyacamŞeniz

ıyı yaptın canım..
bende gulmus oldumkaydirigubbakcemile3

bu ben yaza hamılelıgın zor gunlerı olur bıyerede gelmez:ecrin_bebek:
+1 ım benım ben sasna ozel ayarlıyacamŞeniz

oyyy :CüvCüv: :CüvCüv: böyle olcak, biz de tepiklerini dinlicez işte inşallah :nazar: :nazar:

Hoşgeldiniz arkadaşlar çok sevindirik oldum şahsen:*
Topik canlanmış..

Herkese hayırlı,cici bol nurlu cumalar..

The beautiful word is ALLAH,
Most beautiful song is AZAN,
Best exercise is NAMAZ,
World perfect book is QURAN,
And You are so lucky if YOU are a MUSALMAN.

valla aslında baya varız da, dağınık haldeyiz, burda toplaşmak iyi fikir :lepi:

ewet ya baya dağınık kaldık ama çoğu insanın haberi yok böyle bi topik olduğundan bende öğreneli az oldu ama çok cüzel ya hemşolarla tanışmak hihoyyyt

ay ya bende değirmendere ama bi ayağım hep gölcükte annemler falanda orda oturuyo acaba gördüm mü seni bak şimdi meraklandım çalışıyomusun canım

yok calısmıyorum..
tam golcuk degıl aslında ben..sultan baba var bılıyomusun golcugun degırmenderenın ust tarafında orda oturuyorum..
sen calısıyomusun..belkıde gormusuzdr bırbırımızı :sm_confused:

yok calısmıyorum..
tam golcuk degıl aslında ben..sultan baba var bılıyomusun golcugun degırmenderenın ust tarafında orda oturuyorum..
sen calısıyomusun..belkıde gormusuzdr bırbırımızı :sm_confused:

bilmem mi sultan babayı konutlardamısın orda gölcük küçük yer illaki simalar tanıdık insana canım okuyomusun sen yaş kaç

sultan babanın oralar cook güzell.. türbenın bulundugu yerde güzel zaten.. ben yüzbasılarda oturdum 10sene sımdı aılem karamurselde..senağlama

26mı doldurcam ben
okumuyorum calısmıyorum evdeyım ev kız:asigim:
ben tam sultan babada oturuyorum oralıyız...
sen neler yapıyosun

aşık ev kızı he:))) bende ne yapıyım canım evliyim yaş22 çocuk yok ,bekarken çalıştım değirmendere bocuk dünyası vardı bilirmisin orayı işletmiştim belki geldiysen görmüşsündür beni:)))

Back