Kocaeli///41

uhuehuehu seni gidi ama dikkat et he ben kahverengi kuşakta bıraktım karşılıklı kapışırız senle yasakkelime oyy oyy kıyamam ben hemşoma yaw :1hug:

bugün izmitteydim canem hava süperdi gezdim tozdum fethiyeyi feth ettim -tatlicadiarzu- istediğin simit olsun libicim yaw geliceksin demi yazın alırımben sana bol bol

kaydirigubbakcemile3 süper sallarım
izmitimiz tam bahar vallaaa delikafadulden delikafadulden
ne üşüyo, ne terliyo, süper hava :lepi: :lepi:

öğle arası yürüdük mis gibi hava :lepi: a.s.

uhuehuehu seni gidi ama dikkat et he ben kahverengi kuşakta bıraktım karşılıklı kapışırız senle yasakkelime oyy oyy kıyamam ben hemşoma yaw :1hug:

wuAaaaaaaaaaaa
tek-van-do chen cuhın ciiiiaoeooennnnnnnnnnnnnn

Bak ilk hamlemde nası devirdim senidelikafadulden

hoşbuldum canım bensiz yürüyüşlere çıkılmış bakıyorumda

öğle arası yürüyüşü mü kaydirigubbakcemile3
o 5 dk anca sürüyo ayol, senle en az 1 saat yürücez, kurtulamıcaksın delikafadulden

ben yemeğe çıkayım yine, bugün hava kapalı yürümeyiz de... cokacimcoook cokacimcoook

süper olur valla çıkalım ben başlıcam ama havalar okadar dengesiz ki yaza girerken hasta olmak istemiyorum şeker,bugün gene kapadı hava yahu dünden eser kalmadı afiyet olsun şekercim sana fazla yeme o 1 saatler 2ye çıkmasın sonra

ayıptır sölemesi ben pek kolay kilo almam kaydirigubbakcemile3
evet buara havanın napıcağı belli olmuyo, şimdi yine açtı fisfisfis
yaza süper olur yerimseniben

ayıptır sölemesi ben pek kolay kilo almam kaydirigubbakcemile3
evet buara havanın napıcağı belli olmuyo, şimdi yine açtı fisfisfis
yaza süper olur yerimseniben

ayıp oldu şimdi bak neden süledin yahu ben çapık alır çapık veririm kilo hihoyyyt valla ya ben üşüyorum bugün havanın dengesi bozuldu gelsinartık yazzzz

kendi kendimize takılıyoruz ya nerde hemşolar huhuuuuuuuu seseimi duyan varmı ?????

delikafadulden delikafadulden aşağıda 3 kullanıcılı günleri de mi görücektik a.s.a.s.
hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

iyiyim fatolinacım, sen de iyisindir inşallah maşallah.....
ilona sen nasılsın ??? istanbul görünüyo ama izmitlisin dimek kaydirigubbakcemile5

iyiyim canem takılıyorum işte biz bölyle ikimiz ayakta tutmaya çalışalım topiğimizi kimselerin uğradığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…