- Konu Sahibi asikumrall
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 3 gün sonra kocacığımın doğum günü şuan hediye alma imkanım yok onun yerine ne yapabilirm evde nasıl bi sürpriz hazırlaybilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 3 gün sonra kocacığımın doğum günü şuan hediye alma imkanım yok onun yerine ne yapabilirm evde nasıl bi sürpriz hazırlaybilirim
zamanın fırsatın varsa hazırlık yapıp,güzel bir yemek yiyebilirsiniz başbaşa.. hatta hoşuna giderse, yakın görüştüğünüz bi kaç arkadaşınıda çağırabilirsin..eşininde doğumgünü kutlu olsun cnm.. birlikte göreceğiniz nice yıllarınız olsun
![]()
ben sevgilime kendi küçük bez bebeklerimizden yapmıştım çokta basit =) çok duygulanmıştı cidden =)
Eki Görüntüle 237954
canım zaten hediyenin en makbulu senin özenerek bişey hazırlaman biraz eşinin karakterinden bahsetmiş olsaydın daha detaylı düşünebilirdik, güzel bir mönü ile yemek hazırla,romantik hoş bir yemek olsun, bu küçük kalpli silikon kalıplar varya ben onlarda eşime çilekli bi tart yapmıştım, seviyor diye, günün süprizi o idi:) belki eşininde hhoşuna gider, ve düşünceleri anlatan çok samimi bir mektup yazıp verebilirsin şöle ciicli biicli kagıtlara yazıp:) hoş olur
ben sevgilime kendi küçük bez bebeklerimizden yapmıştım çokta basit =) çok duygulanmıştı cidden =)
Eki Görüntüle 237954
henüz evli değilim ama sevgilime yıl dönümü hediyesi yapmıştım madem geç geliyo
krtasiyeden kırmızı kartonlardan aldım 3 tane hepsini kalp şeklinde kestim.bide cam saklama kaplarından aldım içine o kalplerin hepsini koydum.ama kalplerin hepsinde el yazımal notlar vardı.sen canımsın.bitanemsin gibi artık sana kalmış.
kurdaleleyip kendisine verdim.yaklaşık 150 tane kalp vardı içinde.çok duygulandı canım benim![]()
Romantik aşıklar sizi
iyi fikir mektubun yanına bunu da katabilirim
4.5 sene bitti romantizim hala doruklarda![]()
maşallah nazar değmesin aşkınıza canım![]()
ayy çok güzel.. bende yapmak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum :44: