• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocacımın doğum günü

asikumrall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
504
1
0
Çankırı
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 3 gün sonra kocacığımın doğum günü şuan hediye alma imkanım yok onun yerine ne yapabilirm evde nasıl bi sürpriz hazırlaybilirim

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 3 gün sonra kocacığımın doğum günü şuan hediye alma imkanım yok onun yerine ne yapabilirm evde nasıl bi sürpriz hazırlaybilirim

zamanın fırsatın varsa hazırlık yapıp,güzel bir yemek yiyebilirsiniz başbaşa.. hatta hoşuna giderse, yakın görüştüğünüz bi kaç arkadaşınıda çağırabilirsin..:34: eşininde doğumgünü kutlu olsun cnm.. birlikte göreceğiniz nice yıllarınız olsun :34:

canım zaten hediyenin en makbulu senin özenerek bişey hazırlaman biraz eşinin karakterinden bahsetmiş olsaydın daha detaylı düşünebilirdik, güzel bir mönü ile yemek hazırla,romantik hoş bir yemek olsun, bu küçük kalpli silikon kalıplar varya ben onlarda eşime çilekli bi tart yapmıştım, seviyor diye, günün süprizi o idi:) belki eşininde hhoşuna gider, ve düşünceleri anlatan çok samimi bir mektup yazıp verebilirsin şöle ciicli biicli kagıtlara yazıp:) hoş olur

Son düzenleme:
canım klasık bısı dıcem ama ıse yarar ben sevgılımın dogumgununde kucuk reklı mumlar almıstım odadan cıkardım ve tam ortaya pastayı koydum etrafına mumlarla kalp yaptım ve kapıya kadar yol yapmıstım ısıgı sondurup yakınca muhtesem bır goruntu oldu tabı masada yıcek ve ıcecekler hazır:8: bıde guzel gıyınmıstım ee daha ne ısterkı :16:

ben sevgilime kendi küçük bez bebeklerimizden yapmıştım çokta basit =) çok duygulanmıştı cidden =)
$S4032574.jpg

zamanın fırsatın varsa hazırlık yapıp,güzel bir yemek yiyebilirsiniz başbaşa.. hatta hoşuna giderse, yakın görüştüğünüz bi kaç arkadaşınıda çağırabilirsin..:34: eşininde doğumgünü kutlu olsun cnm.. birlikte göreceğiniz nice yıllarınız olsun :34:

çok teşekkür ederim canım :69::69:
ama akşam yemeği beraber yiyemiyoruz ve 11 den sonra geliyor akşam gelince pasta falan mı yapsam acaba arkadaş çağırma imkanımız da yok

canım zaten hediyenin en makbulu senin özenerek bişey hazırlaman biraz eşinin karakterinden bahsetmiş olsaydın daha detaylı düşünebilirdik, güzel bir mönü ile yemek hazırla,romantik hoş bir yemek olsun, bu küçük kalpli silikon kalıplar varya ben onlarda eşime çilekli bi tart yapmıştım, seviyor diye, günün süprizi o idi:) belki eşininde hhoşuna gider, ve düşünceleri anlatan çok samimi bir mektup yazıp verebilirsin şöle ciicli biicli kagıtlara yazıp:) hoş olur

eveet akşam gelince pasta yapıyim sevdiği şeylerden falan ve mektup çok iyi fikir bunu yapıcam teşekkürler canımm:54::54:

henüz evli değilim ama sevgilime yıl dönümü hediyesi yapmıştım madem geç geliyo :34:
krtasiyeden kırmızı kartonlardan aldım 3 tane hepsini kalp şeklinde kestim.bide cam saklama kaplarından aldım içine o kalplerin hepsini koydum.ama kalplerin hepsinde el yazımal notlar vardı.sen canımsın.bitanemsin gibi artık sana kalmış.
kurdaleleyip kendisine verdim.yaklaşık 150 tane kalp vardı içinde.çok duygulandı canım benim:69:

henüz evli değilim ama sevgilime yıl dönümü hediyesi yapmıştım madem geç geliyo :34:
krtasiyeden kırmızı kartonlardan aldım 3 tane hepsini kalp şeklinde kestim.bide cam saklama kaplarından aldım içine o kalplerin hepsini koydum.ama kalplerin hepsinde el yazımal notlar vardı.sen canımsın.bitanemsin gibi artık sana kalmış.
kurdaleleyip kendisine verdim.yaklaşık 150 tane kalp vardı içinde.çok duygulandı canım benim:69:

Romantik aşıklar sizi :69:
iyi fikir mektubun yanına bunu da katabilirim

bilgisayarda word bilgin varsa internetteki herşeyi yapabilirsin :34:
hediye fabrikası diye bi site var orda sevgliye özel hediyelrden hepsini yapabilirsin rahatlıkla hem ucuz oluyo :21:

ayy çok güzel.. bende yapmak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum :44:

çok kolay oldu gerçekten insan şeklinde kumaşları kesip dikiyosun içinede pamuk bişey dolduruver oluyo =) giysileride en çok giydiğiniz giysilere benzer birşey yaparsan çok komik olur hoş olur mesela benim sevgilim tek kaşlı olduğu için tek kaş yaptım kopmuştuk :1:

ama bu yıl bende güzel bi hediye düşünemedim henüz sizi takip ediyorum =))

Back