• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca Yaştaki Animeciler Mangacılar :)

majestecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
307
72
53
Forumdaki animeci hatunları görelim :) 20 yaşındayım kaçırmadan takip ettiğim animeler var :)
Naruto Shippuuden
Gelecek günlüğü ( bitti )
Aku no Hana Kötülük Çiçekleri ( bitti )
Sword Art Online ( bitti )
Death Note ( bitti )

Sizlerin de sevdiği izzlediği takip ettiği animeler varsa burdan paylaşalım :9:

Forumdaki animeci hatunları görelim :) 20 yaşındayım kaçırmadan takip ettiğim animeler var :)
Naruto Shippuuden
Death Note ( bitti )

Sizlerin de sevdiği izzlediği takip ettiği animeler varsa burdan paylaşalım :9:

Allaah tam benlik olmuş bu konuda 16 yaşındayım pek koca sayılmıyorum sanırım :1: ama bayılıyorum animelere ya hele şu yaz tatili günlerinde aralıksız 8 saat anime izlediğim oluyor. gelelim favorilerime
Mirai Nikki çok güzeldi ya o psikopat Yuno ya falan bayılmıştım. Ama 9 numara Uryuu Minene en sevdiğim karakterdi.
Another korku animeydi tek solukta izledim tüm bölümlerini gerilim-korku türü severseniz tavsiye ederim.
Kimini Todoke duygusal bi animeydi bunuda bayılarak izlemiştim.
şimdide Perfect Blue diye bi anime keşfettim ona başlayacağım sanırım. :21:

bir ara merak edip oynamak istedim ama sonra beceremeyince vazgeçmiştim. :1: Şu Deadman Wonderland bitsin dediğinizede bakarım.

olur biraz mt2 terimi bilmek iy olur ama gerçi açıklıyorlar :)
beni de erkek arkadaşım alıştırdı oyunda evlendik çok komikti gelinlik felan giydim :D

Naruto Shippuuden
Death Note ( bitti )

Sizlerin de sevdiği izzlediği takip ettiği animeler varsa burdan paylaşalım :KK9:

Valla o kadar cok izledigim anime, okudugum manga var ki... En son izleyip begendiklerim; Shingeki no kyojin (bu death note'dan daha güzel bir anime) ve Hell Girl.

Shingeki no kyojin'de devlerle insanlar aynı dünyada yasıyor ve devler insanları yedigi için insanlar duvarlar denilen koruma bölgelerinde yasıyorlar. Duvarların ardı yıllardır saldırıya ugramadıgı için güvenlik görevlileri rahat ve hazırlıksız. Bir anda saldırı gerceklesiyor ve insanlar neye ugradıgını sasırıyor. Kahramanımızın ismi Eren...Bu saldırıda annesi gözlerinin önünde bir dev tarafından yeniliyor. Kücük ve gücsüz oldugu icin güvenlik kuvvetlerine katılmaya karar veriyor, annesinin intikamını alabilmek için ve olaylar gelisiyor. Cizimler muhtesem, gelmiş gecmis puanı en yüksek animelerden biri ve yeni sayılır.

Müziklerden;

Hell Girl ise bir intikam animesi gene. Kızımız intikam melegi. Dileyen insanların intikamlarını alıyor kişinin istedigi sahsı cehenneme göndererek, ama tabi bu karsılıksız degil...Kızdan yardım isteyen kisilerin gögsünde siyah bir arma olusuyor ve bu dünyada ne kadar iyi bir insan olursa olsunlar öldükten sonra cehenneme gidiyorlar. İntikam melegimizin hikayesi de cok acıklı, ilerleyen zamanlarda ögreneceginiz için yazmıyorum.

Müziklerden gene; (OST'si muhtesem, kesinlikle bastan sona dinlenmeli)

Zamanla digerlerini de yazarım izleyip begendigim...

Size birkac tane izlediklerimden, güzel josei animesi yazacagım aklımda iken kısa kısa. Josei; belli bir yasın üzerindeki kadınlar için yapılan anime ve mangalar. Genelde slice of life ögeleri de barındırır tür olarak.

Skip beat; Kızımız bir kasabadan sevdigi ve beraber büyüdügü adam ile birlikte sehre gelir, adamın hayalleri vardır ünlü bir sarkıcı olacaktır. Kız bunun için canla basla calısır, okula gitmez...Zamanı gelip adam ünlendiginde kızı ortada bırakır. Artık kızımız intikam almak istemektedir, show dünyasına bu sekilde adımını atar ve zamanla kendinde yeni yeni kesfettigi oyunculuk yetenegini konusturur. Bu arada gene ünlü bir oyuncu olan Ren (<3) ona bu konuda yardımcı olur. Artık intikam da adam da onun için önemsizlesir, kendini kesfe cıkar. Serisinin mangası, animesi ve tayvan yapım dizisi bulunmaktadır. Komedi, josei, slice of life ögeleri vardır. Mangası oldukca uzun bu arada ve cok yavas ilerliyor.

Animeden parcalarla mv yapmıslar. Söyle ;

Nodame Cantabile; Nadir konu olarak bitmiş animelerden biridir. Josei ve shoujo arasındadır. Komedi, slice of life, müzik ögelerini barındırır. Serinin kahramanı kızımız tepkileri digerlerinden cok farklı bir müzik ögrencisidir. Komsusu ve gene aynı okulda olan Chiaki ile basta sogukken, zamanla müzik askıyla aralarında bir uyum gelisir. Bu uyum aska dönüsür. Nodame, Chiaki'nin hayatını degistirecektir. Mangası da varmıs ama ben okumadım, zaten konu tamamlandıgı icin yeterli geliyor animesi, bir de japon dizisi var. Serinin müziklerinden klasik muzik adına cok sey kapıyorsunuz :)

Not; Benim delirip Nodame'nin kiraz aksesuarından yapmıslıgım var :KK22:

Midori days; Ecchi türünden nefret etsem de, çıplaklık kısmı konuyu bastırmadıgı için bu animeyi de sevmistim ben. Ecchi, shoujo, josei, komedi ögeleri vardır. Konu ise söyle; Seiji sert görünüslü bir abimizdir, herkes ondan korkmaktadır. Midori ise ona asık olan cekingen bir kızdır. Bir sabah Seiji uyandıgında elinin bir insana dönüstügünü fark eder, Midori...

Rec; Konunun cıplaklıkla bastırılmadıgı romantik ecchi animelerinden birisidir bu da. Kızımız anime ses sanatcısıdır. Cizimler cok hosuma gittigi için izlemiştim bunu da, oldukca kısa bir seri. Müziklerini sevmedim, bir adet mv cizimleri görmeniz acısından;

İtazura na kiss; Konusu bitmis bir animedir. Shoujo, josei türünün annesidir bu anime. Shoujo, josei, komedi, slice of life ögeleri içerir. Mangası da vardır, ama mangakası öldügü için yarım kalmıstır. Animenin japon, kore, tayvan versiyon dizileri de vardır. Konu ise söyle; Kotoko f (?) sınıfından derslerinde basarısız, bunun yanında sempatik, sıcakkanlı bir kızdır. A sınıfından zekası tavan, ukala, soguk, yaptıgı her seyde basarılı oldugu için hayattan bıkmıs ve oldukca yakısıklı İrie'ye asık olur, ama reddedilir. Kotoko pes etmeyecektir. Depremde evlerinin yıkılması ile ascı babası ile birlikte babasının bir arkadasının evine yerlesir. Bu kişi İrie'nin babasıdır ve olaylar gelisir. :) Anime kahramanlarımızın lise hayatlarından baslar, üniversite ve son olarak is hayatlarına kadar devam eder..

Müziklerden;

En sevdigim kısmı animenin; Kotoko'nun basarıyı elde ettigi yer. :p

Honey and clover; Tamamen bir josei ve slice of life animesidir. Cok az komedi belki...Bir grup ögrencinin üniversite arkadaslıgını konu edinir kendine. Muhtemelen izlerken sıkılacaksınız, müzikler ve cizimler için izlenebilecek bir animedir.

Lovely complex; Bu izlenebilecek en komik shoujo, josei animesi bana göre...Müzikleri de fena degildir. Mangası var mı bilmiyorum anime yetiyor gene zaten, konu tamamlanıyor gibi. Havada kalmıyor. Kahramanlarımız Risa ve Otani aynı arkadas grubundadırlar, boy bakımından deve ile cüce gibilerdir, bu hep alay konusudur bu. Ayrıca birbirlerinden nefret etmektedirler. Arkadaslıkları ilerledikce birbirlerine cok uyumlu olduklarını göreceklerdir. Gülmekten yerlere yatacaksınız.

Aklıma gelen josei, ucundan shoujo animeleri bunlar...Daha sonra baska türlerden de sevdigim animeleri yazarım. :=)

Elfen lied; Bu animeyi izlemek saglam mide gerektiriyor öncelikle söyleyim. Mendilinizi de hazırlayın, cünkü cok duygusal bir anime igrenc oldugu kadar. Kızımız bir adet diclonius, yani insanların evrimlesmis halidir. Dicloniuslar insanları ölrümeye odaklı varlıklar oldukları için kapalı kapılar altında tutulmakta ve dogan dicloniuslar yok edilmektedir. Ama basrol dicloniusumuz, laboratuvardan kacmıstır ve kişilik bölünmesi ile hayatının bu kısmını hatırlamamaktadır, dolayısı ile insan gibi yasar...Ama isler öyle gitmeyecektir, hafızası yerine gelecek ve olaylar gelisecektir.

Cok sevilen ve puanı yüksek animelerden biridir kendisi, su sarkısıyla tanınır.

Kimi no todoke; Bu gene bir shoujo, josei animesi. Cekingen ve dıslanmıs Sawako'nun hic arkadası yoktur, anime bu kızımızın duvarlarını asması üzerinedir. Zamanla arkadas grubu edinir, insanlar Sawako'nun göründügü kadar korkunc olmadıgını anlar. Tabi bu işte asık oldugu herkesce sevilen Kazehaya'nın payı büyüktür. Animenin cizimleri cooooooook güzel, müzikler de öyle...

Aku no hana; İzlemekte oldugum animedir kendisi. Bu anime cok farklı bir teknikle yapıldıgı icin cok gercekci görüntüler, bazı yorumlar anime degil de animasyon türüne dahil ediyor bunu bu yüzden. Sürekli kitap okuyan basrolumuz, sınıfın en güzel ve aynı zamanda oldukca zeki kızına asıktır. Bir gün kızın beden egitimi kıyfetlerini calar sapık amaclarla, ama farkında degildir ki iç dünyası aynı kahramanımız gibi karmakarısık olan ve arka sırasında oturan bir baska kız bunu görmüstür. Kızın oyuncagı olmaya baslar bu yüzden.

Sapık dediysem öyle tuhaf görüntüler göreceginizi sanmayın, yok ve iyi ki yok, anime +18 bence, ama bu yüzden degil, fazlasıyla karanlık oldugu için. Tırlatabilirsiniz yani izlerken.

Kimi no todoke; Bu gene bir shoujo, josei animesi. Cekingen ve dıslanmıs Sawako'nun hic arkadası yoktur, anime bu kızımızın duvarlarını asması üzerinedir. Zamanla arkadas grubu edinir, insanlar Sawako'nun göründügü kadar korkunc olmadıgını anlar. Tabi bu işte asık oldugu herkesce sevilen Kazehaya'nın payı büyüktür. Animenin cizimleri cooooooook güzel, müzikler de öyle...

Aku no hana; İzlemekte oldugum animedir kendisi. Bu anime cok farklı bir teknikle yapıldıgı icin cok gercekci görüntüler, bazı yorumlar anime degil de animasyon türüne dahil ediyor bunu bu yüzden. Sürekli kitap okuyan basrolumuz, sınıfın en güzel ve aynı zamanda oldukca zeki kızına asıktır. Bir gün kızın beden egitimi kıyfetlerini calar sapık amaclarla, ama farkında degildir ki iç dünyası aynı kahramanımız gibi karmakarısık olan ve arka sırasında oturan bir baska kız bunu görmüstür. Kızın oyuncagı olmaya baslar bu yüzden.

Sapık dediysem öyle tuhaf görüntüler göreceginizi sanmayın, yok ve iyi ki yok, anime +18 bence, ama bu yüzden degil, fazlasıyla karanlık oldugu için. Tırlatabilirsiniz yani izlerken.

aku no hana çok güzel :)

Tokyo-Ghoul-anime.jpg

tokyo ghoul <333

Back