Koca şehirde tek bir arkadaşım bile yok :(

Aydın ne güzeldir insanıda öyle sıkma canını bu şehri bende sevmiyorum insanlık anlamında herkes yabancı!! Sen aydın ı çok ararsın burada ama çocuğunu kreşe verdiğin zaman eminim bir sürü arkadaşın olacaktır az daha sabret canım...

İstanbulda siz nasıl yaşıyorsanız herkes aynı. Kalan azıcık vaktinide kendi çekirdek ailesiyle harcamak istiyor. İstanbul sadece zenginlere güzel.

Bende ayni ustelik buraliyim yabanci uerede gelin gelmedim ama butun yakin arkadaslarim dostarim istanbulda bitrtek yakinim yok ailem burda ama arkadas gibi olmuyorki cok uzuluyorim :KK43:

2 gün önceden tüm komşularınızı evinize davet edin, öğleden sonra oturması olsun.
Hem önceden haberli olunca gelirler size. :KK66:

Merhaba herkese. Ben Aydın'liyim. 5 yıl önce evlenip Istanbul'a geldim. Eşim doğma büyüme burali. Kendi işini yapıyo. O kadar yoğun çalışıyo ki yüzünü görmüyorum desem yeridir. 3 yaşında bir oğlum var ve uyku saatleri yüzünden o babasını hiç göremiyo. Akraba ve arkadaş çevresi de yok çok fazla. Oturdugumuz apartmandaki komsularla sadece merhaba deyip geçiyoruz. Her gördüğümde çay kahve içmeye davet ediyorum ama gelmiyolar da. Sıcak kanlı biriyim sohbet muhabbeti çok severim ama etrafimdakiler soğuk olunca komşuluk da gelismiyo. Ne bir arkadaş edinebildim ne bir komşu. Benimle aynı dertten şikayet eden var mı aranızda. Istediğim sadece herseyi konusup paylasabilecegim oturup çay kahve icebilecegim bir arkadaş. Çok mu şey istiyorum :-(
Ben de yalnızım hem de çok eşimin işinden dolayi farklı bir şehirde yaşıyoruz bir kahve içiçek arkadaşım bile yok.herkes kendi akrabalariyla görüşüyor.2 çocuğum var çalışıyorum boş vakitlerimde de burdayim:)

Al bende de o kadar cok yanliz hissediyorum kendimi, izmirdeyim bende
İzmir'de 3 yıldan fazla yaşadım tek başıma. İstanbul gibi değil kii. Komsularim vardı iş arkadaşlarım akrabalar vardı. Biri olmasa biriyle görüşüyoduk. Bakkalı manaviyla bile bi süre sonra sohbet edilebiliyo. Nerde Aydinli Izmirlinin sıcaklığı istanbulda

Aslında var iki tane komşu. Benden büyükler ama sohbet edilebiliyo. Bi tanesi karşı apartmanin bahçe katında oturuyo. Bakkaldan marketten her dönüşte oğlum o bahçeye girmeden eve girmiyo. En son 3 gün önce ugradik gene. Oturmaya da gel dedi ev sahibi ama bendeher seferinde davet edip bi kere bile gelmedikleri için utanıyorum artık gitmeye. Balkondan görüp de çok gel çay içelim dediğim oldu ama saçlarından sürüye sürüye de getiremem ki.

en azından eşiniz ve çocuğunuz var zaman geçirecek. ben 1.5sene evvel boşandım.şuan ne arkadaşım ne de işim var. yalnızlıktan geberiyorum.evde dört duvar içinde ümitsiz ve kafayı yemeye 2 kala yaşıyorum. tutunacak bişey yok yani.

en azından eşiniz ve çocuğunuz var zaman geçirecek. ben 1.5sene evvel boşandım.şuan ne arkadaşım ne de işim var. yalnızlıktan geberiyorum.evde dört duvar içinde ümitsiz ve kafayı yemeye 2 kala yaşıyorum. tutunacak bişey yok yani.
Bana yazabilirsin.

İstanbul gibi bir şehirde nasıl arkadaş edinebileceksiniz korkmadan?
Bana yaklaşan olsa ben kendimi çekerim şahsen.
Yalnızlıktan nasıl sıkılır ki insan.
Ben hiç sıkılmam.
Etrafımda bir sürü insan var bir o kadar da girmeye çalışan.
Aksine ben kaçıyorum.
Belki ben çok soğuk olduğum için.
Çocuğunu kreşe verince sen de çalışmaya başlasan ya da kursa filan yazılsan.

X