• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca kafayı yemişse demek!

Malesef bazı erkekler böyle.
Ben de bir dönem çalışmadım ve işi bırakmamıştım aslında, iş yerim kapandığından dolayı evde oturmuştum bir dönem.
Eşim para muhabbeti yapan bir tip değildir, bu güne kadar ne aldım ne harcadım sorun yapmaz.
Ancak buna rağmen ufaktan o hissiyat vardı "parayı ben kazanıyorum, ben getiriyorum eve" durumları.
Sözlü değil... Hiç bir zaman bunu dile getirmedi, ama insan eşini tanır, davranışları ile anlatıyordu zaten.

Ben de o dönemi atlatır atlatmaz işe başladım tekrar.
Sadece bu yüzden işi bırakma taraftarı değilim.
Bazen arada ev hanımı olup çocuklarımla vakit geçirmek fikri aklımdan geçmiyor değil.
Ancak, yaşananlar akla gelince, hiçte evde oturasım gelmiyor...

Eşinizin söyleme tarzı nasıldı bilmiyorum ama içerik olarak haklı. Çocuk araba koltuğunda gider. O yumuşak yerler nerdede basınca tepki alıyor?

Telefon içinde haklı. Pahalı olduğu için değil, özel eşya olduğu için. Eşimde olsa çocuğumda olsa benim telefonumu benden izinsiz alıp birde üstüne ona zarar veremez. 3 yaş çocuğu bunu rahatlıkla öğrenebilir.
Her cocuk bir degil benim kzim araba koltuguna 2 yasindan sonra binmedi.cok denedim ama olmadi malesef biz onunla arkada oturup emniyet kemerini bagliyoruz.o yumusak yer neresi oluyor bende bilmiyorum inanin oyle soyledi ama.
Cocuk arabaya bindi oturdu ayaklarida koltuga surdu onun disinda ne ayaga kalkmak ne hoplamak gb bise zaten yok.

Mevzu tamamen onun telefonunun pahali olmasi sennki seninkini ver dedi ckmu benmki dandk bise.üslubu sertti sorun o zaten ayakkabilarini cikarip soylendi cogugada yol boyu agladi o da bende gerildim haliyle

Kendine güvenmiyosa ne diye evlenmiş. Paşalar gibi de karısına çocuğuna bakacak. Utanmadan kafanıza kakıyo bi de. Ay nefret ediyorum bu tip erkeklerden yazıklar olsun be..

Her cocuk bir degil benim kzim araba koltuguna 2 yasindan sonra binmedi.cok denedim ama olmadi malesef biz onunla arkada oturup emniyet kemerini bagliyoruz.o yumusak yer neresi oluyor bende bilmiyorum inanin oyle soyledi ama.
Cocuk arabaya bindi oturdu ayaklarida koltuga surdu onun disinda ne ayaga kalkmak ne hoplamak gb bise zaten yok.

Mevzu tamamen onun telefonunun pahali olmasi sennki seninkini ver dedi ckmu benmki dandk bise.üslubu sertti sorun o zaten ayakkabilarini cikarip soylendi cogugada yol boyu agladi o da bende gerildim haliyle
Bende oturulan yerde bir yere bastı heralde dedim. Bu havada ayakkabıda çıkarılmaz ki, sürülmesinin bi çaresi yok.

Sinirinin ekstra bir sebebi olabilir mi? Özellikle maddiyata karşı böyle heralde. Kalp kırması için geçerli sebepler değil tabi ama belki ekonomik bi sıkıntı vardır. Ekstra dikkat ediyordur.

Bende oturulan yerde bir yere bastı heralde dedim. Bu havada ayakkabıda çıkarılmaz ki, sürülmesinin bi çaresi yok.

Sinirinin ekstra bir sebebi olabilir mi? Özellikle maddiyata karşı böyle heralde. Kalp kırması için geçerli sebepler değil tabi ama belki ekonomik bi sıkıntı vardır. Ekstra dikkat ediyordur.
Şöyle ki araba bizim butcemizin oldukca ustunde bise ama duruyor.kucuk az yakan bise de isimizi gorur ama yok o lüks seviyor telfnuda oyle.ben kendime bise harcamiyorken durum bu bakiyorm size diyip duruyor.benzinine para yetistiremiyr haberi yok

Şöyle ki araba bizim butcemizin oldukca ustunde bise ama duruyor.kucuk az yakan bise de isimizi gorur ama yok o lüks seviyor telfnuda oyle.ben kendime bise harcamiyorken durum bu bakiyorm size diyip duruyor.benzinine para yetistiremiyr haberi yok
Klasik lüks düşkünlüğü. Aldığı şeyler sıkıştırıyordur, acısınıda sizden çıkartıyor. Madem malı kıymetli bu kadar sizde protesto edin. Arabasına binmeyin, telefonuna dokunmayın. Öfke göstergesindense kırgınlığını belli etmek daha çok işe yarar belki.

benim eşimde öyle arabası ve telefonu çok önemli. oğlum iki yaşında arabada zor zaptediyorum.söyleniyor eşim ama ben kaale almıyorum

adam resmen baba olmak için değilde japon balığı beslemek için aday.
bakalım bizimki doğunca bizimki ne laf bulacak küçücük çocuğa. altına musluk takar heralde bez parasından kısmak için bizimki pek sever evine kısmayı.

Benim eşim de bu modelden, çocuk bilmeden şirinlik olsun diye telefonu şarjdan çıkarıp gelse kıyamet kopuyor, vay efendim neden o teli çıkardın, şarj aletini bozacaksın, zaten telim pahalı, söylendikçe söyleniyor, benim telim çok ucuz ve eski ona bile laf ediyor, ben mal kıymeti bilmiyormuşum, savurganmışım, nasıl savurganım ne yapıyorum diyorum, şimdi aklıma gelmiyor diyor.Hiç savurgan filan da değilim, telefonum ucuz, sürekli kendime bir şeyler almam,özel harcamam bile yok denecek kadar azdır.Evde bir eşyaya bir şey olacak diye ödüm kopuyor sürekli diken üstündeyim. Bir ayna bile kırılsa bilyorum başıma gelecekleri. Üstelik ben çalışıyorum.Çok sinir bozucu bir durum, son zamanlarda yaptığımız kavgalar sayesinde biraz azaldı bu tavırları ama ben aynı şekilde düşündüğünü biliyorum.Arabayı sattıkta kurtulduk neyseki, arabaya bindiğimizde çıldırıyordu.Birde bu yaptıklarının çocuğa mal kıymeti bildirmek olduğunu söylüyor, bağırıp çağırarak mal kıymeti mi bilecek çocuk? Ailesinden öyle görmüş muhtemelen.Geçende iki yıldır kullandığım tabletim bozuldu, en çok ben üzülecekken eşim küplere bindi.Madem bozuldu yenisini de alamayız durumumuz yok biliyorsun dedi çıktı.kusura bakmayın ben de çok dolmuşum. :)

Bir yere gideceğiniz zaman o arabaya geçerken siz de taksi çağırın biz seni takip ediyoruz arabana zarar vermeyelim deyin. Gerçekten çok sinir bozucu. Özellikle çalışmayan bayanlara ben bakıyorum size sen evde oturuyorsun diyen erkeklerden nefret ettigim kadar kimseden nefret etmiyorum.

Benim eşim de bu modelden, çocuk bilmeden şirinlik olsun diye telefonu şarjdan çıkarıp gelse kıyamet kopuyor, vay efendim neden o teli çıkardın, şarj aletini bozacaksın, zaten telim pahalı, söylendikçe söyleniyor, benim telim çok ucuz ve eski ona bile laf ediyor, ben mal kıymeti bilmiyormuşum, savurganmışım, nasıl savurganım ne yapıyorum diyorum, şimdi aklıma gelmiyor diyor.Hiç savurgan filan da değilim, telefonum ucuz, sürekli kendime bir şeyler almam,özel harcamam bile yok denecek kadar azdır.Evde bir eşyaya bir şey olacak diye ödüm kopuyor sürekli diken üstündeyim. Bir ayna bile kırılsa bilyorum başıma gelecekleri. Üstelik ben çalışıyorum.Çok sinir bozucu bir durum, son zamanlarda yaptığımız kavgalar sayesinde biraz azaldı bu tavırları ama ben aynı şekilde düşündüğünü biliyorum.Arabayı sattıkta kurtulduk neyseki, arabaya bindiğimizde çıldırıyordu.Birde bu yaptıklarının çocuğa mal kıymeti bildirmek olduğunu söylüyor, bağırıp çağırarak mal kıymeti mi bilecek çocuk? Ailesinden öyle görmüş muhtemelen.Geçende iki yıldır kullandığım tabletim bozuldu, en çok ben üzülecekken eşim küplere bindi.Madem bozuldu yenisini de alamayız durumumuz yok biliyorsun dedi çıktı.kusura bakmayın ben de çok dolmuşum. :)
sizi eski konularınızdan da biliyorum.Valla o adamla annesini bu zaman dek kapının önüne koymadığınız için sizi en sabırlı en fadakar hatta kızmazsanız birazcık ta saf olarak nitelendireceğim.ben 1 ay tahammül edemezdim o adama.allah size daha bol sabır versin

sizi eski konularınızdan da biliyorum.Valla o adamla annesini bu zaman dek kapının önüne koymadığınız için sizi en sabırlı en fadakar hatta kızmazsanız birazcık ta saf olarak nitelendireceğim.ben 1 ay tahammül edemezdim o adama.allah size daha bol sabır versin
Annesiyle hiç görüşmüyorum artık, eşimde bir yıldır normale döndü. Eskiden olan şeyleri nasıl görememişim özür dilerim deyip duruyor, ama ben bir türlü unutamıyorum geçmişi sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum.Nasıl telafi edeceğini bilmediğini söylüyor ama dediğim gibi eşim çok değişmiş görünüyor.Ailesiyle arasına mesafe koydu. Saf değilim aslında sadece çok zayıf anlarıma denk getirdiler yapacakları şeyleri, özellikle yeni doğum yaptığım, hem ruhen hem bedenen zayıf zamanlarımda yapıldı yapılan her şey. En son kv evime geldiğinde epey şey söyledim, hesap sordum, eşimde hiç müdahalede bulunmadı, o günden sonra onlarında arası limoni hale geldi.

Annesiyle hiç görüşmüyorum artık, eşimde bir yıldır normale döndü. Eskiden olan şeyleri nasıl görememişim özür dilerim deyip duruyor, ama ben bir türlü unutamıyorum geçmişi sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum.Nasıl telafi edeceğini bilmediğini söylüyor ama dediğim gibi eşim çok değişmiş görünüyor.Ailesiyle arasına mesafe koydu. Saf değilim aslında sadece çok zayıf anlarıma denk getirdiler yapacakları şeyleri, özellikle yeni doğum yaptığım, hem ruhen hem bedenen zayıf zamanlarımda yapıldı yapılan her şey. En son kv evime geldiğinde epey şey söyledim, hesap sordum, eşimde hiç müdahalede bulunmadı, o günden sonra onlarında arası limoni hale geldi.
çok sevindim.bayağı düzeltmişsiniz adamı.umarım bundan sonra mutlu olursunuz

çok sevindim.bayağı düzeltmişsiniz adamı.umarım bundan sonra mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim, umarım düzelmiştir, aslında sadece korktu bence, çünkü boşanma aşamasına geldi konu ve kv benim hakkımda komşulara yalan yanlış şeyler söylemiş, komşu bir tartışmamız esnasında olmadık şeyler söyledi, annesinin böyle konuştuğunu da ekledi, eşimde vardı, belki o da etkili olmuştur olanları görmesinde.Çünkü hazmedilir iftiralar atmamış kadın.

Kizlar delircem bu adama

bugün arabaya bindk disari cikiyoruz yok cocugun ayaklari arabayi kirletiyormusta yok bastigi yer yumusakmista eskirmiste.3 yas cocugu ne kadar zaptediliyor bilen bilir cok anlamiyorlar.
Eve geldik telefonu kizimda normalde hic vermem tlf Elinde bise de var ekrana dokuldu kurabiye bir iki kirinti yok onun tlfnu bozulmasinmis kendiminkini vereymisim.onunki daha pahali bise.
Atistk biraz telefonuna arabana verdigin deger kadar bize versen bi sorun olmick dedm.yok ben zaten bise kiymeti bilmiyormusm savurganmism.ustume basima bise aldigm yok ayda bir kuafore giderm bu.soyle diyorum neyi savuruyorum aklina gelmiyormusta cokmus aslnda.uzadi uzadi vs.kumandayi firlatti amaci tv ekranina atmakti ama bana geldi.ancak beni kirarsn sen dedim.sonra bide gelmis ozur diledi.kabul etmedim bende.durum bu ikide bir para kazaniyorum size bakiyorum.bu arada yakin zamanda isten ayrildim kizima bakici bulamadigimdan.bi gunde para muhabbeti yapmadim bu nedir anlamadim.bu kadar mal duskunu oldugunu bilsem evlenmezdm seninle dedim haksiz miyim.
Başak Burcu mu çok titiz galiba

Back
X