• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca kafayı yemişse demek!

Papatyayay

Üye
Kayıtlı Üye
Kizlar delircem bu adama

bugün arabaya bindk disari cikiyoruz yok cocugun ayaklari arabayi kirletiyormusta yok bastigi yer yumusakmista eskirmiste.3 yas cocugu ne kadar zaptediliyor bilen bilir cok anlamiyorlar.
Eve geldik telefonu kizimda normalde hic vermem tlf Elinde bise de var ekrana dokuldu kurabiye bir iki kirinti yok onun tlfnu bozulmasinmis kendiminkini vereymisim.onunki daha pahali bise.
Atistk biraz telefonuna arabana verdigin deger kadar bize versen bi sorun olmick dedm.yok ben zaten bise kiymeti bilmiyormusm savurganmism.ustume basima bise aldigm yok ayda bir kuafore giderm bu.soyle diyorum neyi savuruyorum aklina gelmiyormusta cokmus aslnda.uzadi uzadi vs.kumandayi firlatti amaci tv ekranina atmakti ama bana geldi.ancak beni kirarsn sen dedim.sonra bide gelmis ozur diledi.kabul etmedim bende.durum bu ikide bir para kazaniyorum size bakiyorum.bu arada yakin zamanda isten ayrildim kizima bakici bulamadigimdan.bi gunde para muhabbeti yapmadim bu nedir anlamadim.bu kadar mal duskunu oldugunu bilsem evlenmezdm seninle dedim haksiz miyim.

Gerçi kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş dicem ama neyse bende de cimri eş var birde onun Anası neyse ...
Arkadaşım sorun bitmez bitmez bitmez bu olmasa başka sorun çıkar şuraya yazssın bayanlar eşleriyle ilgili Kayınvalide, Görümce ile ilgili sorununu bitmez bitmez senin payınada cimri koca düşmüş.
Beterin beteri var en azından zamanla bunu düzeltme şansın var bence..
İyi taraflarını gör malının kıymetini biliyor bu mal seninde çocuklarının da hakkı sen iyimser ol pozitif olmaya çalışarak düzelte bilirsin ne kadar çok üstüne gidersen o kadar çok konu önemli gb olur ve cimriliği titizliği netleşir.Onun kızacağı an sen baskın çık ayyy arabaya birşey olmasın misali kumandayı fırlatması hoş değil ama bunun için de ayrılık da olmaz nitekim özür dilemiş olan olmuş bunun için tepki vermen gerek zaten ki ciddi bir hata olduğunu bilsin.. Çocukda var yuvayı bozmak çok ağır bazı şeyler de elimizde olması gerekir dışardan ayyy bu adam çekilirmi bırak hayatına bak demesi kolay bıraktın diyelim çocuk büyüyünce babamla evlen dicek yine ,yada ikinci evlikte şans topu nasıl döncek gelen gideni aratır misali zon zerresine kadar evliliğini koru derim .
Sonrasında olmuyorsa zaten bitiyor ama her kavgada bitsin deme yada evlenmezdim deme bu da karşı tarafa ters tepki ediyor .Benim başıma geldi kayınvalide sorunu yüzünden ayrıyım şu an ve ikinci evliliğim bu yaşadıklarıma dayanaraktan nacizane fikirlerimle ortak olmak istedim .Eşini sev sevgini gösterter evliliğini sıradanlaştırma bence bazen çocuk gibi oluyorlar bize ilgi göstermeleri lazımken ilgi bekliyorlar ana kuzuları çocuğun biraz büyüyünce çalışma imkanın da olur herşey yoluna girer ara ara soğuk fırtınalar yaşansa da dört dörtlük erkek yok malesef :)

Ne kadar abartmış ya eşiniz, tamam eşyalarımıza vs dikkat edelim de yani çocuk bu oynar, kırar, döker. Araba temizletilir, telefona dökülen kurabiyeler de telefona bi şey yapmaz. Yani ne var bu kadar büyütüp kırıcı sözler söylemeye. Herkes çalışıp evine bakıyor, eşiniz sanki dünyada bunu yapan tek insanmış gibi davranıyor. Bence gayet haklısınız, bu kadar laf işitmektense işe dönmeniz yerinde olur..

Siz onun söylediklerine takmayın sonuçta hatasını farkedip özür dilemiş buda bi erdemliktir
Hem sizi bakıcak tabi sizin için çalışıyor

Eşyalara ve maddelere bu kadar değer veren insanları itici buluyorum. Çocuk keşfetme çağında, napsın put gibi otursun mu?

Benim erkek arkdasmda boyle arabaya bineriz ona dokunma buna dokunma aykkabilrn pis mi kirleticksin bilmem ne :KK12: biktiriyor insanı bende inadina kirletirim arbsni :halay:

Bu konunun sizin calismamanizla ilgisi olduğunu sanmıyorum.Buyuk olasılıkla siz çalışırken eşinizin bu davranışlarına aldirmiyordunuz şimdi ise canınızı sıkıyor.Soyle söyleyeyim büyük olasılıkla eşim sizin eşinizden daha uc noktalarda davraniyordur.Ama burda tek tek yazmaya inanın mecalim yok.Ben eşinizin (benim eşimin de) büyüme evresinde sürekli uyarıldığını ve aşırı baskici ebeveyn tutumunda yetiştirildiğini,yetiştirildiği evde obsesyonlarin düzen tertip adında yuceltildigini dusunuyorum

Eşinizin söyleme tarzı nasıldı bilmiyorum ama içerik olarak haklı. Çocuk araba koltuğunda gider. O yumuşak yerler nerdede basınca tepki alıyor?

Telefon içinde haklı. Pahalı olduğu için değil, özel eşya olduğu için. Eşimde olsa çocuğumda olsa benim telefonumu benden izinsiz alıp birde üstüne ona zarar veremez. 3 yaş çocuğu bunu rahatlıkla öğrenebilir.

Benim bekarken sigara kulunu arabaya yere atmak gibi huyum vardi :D esimle her bulustuktan sonra arabayi yikardi. Bunun nedenini sorardim oylesine kirleniyor sigara iciyoruz felan derdi. Birgun araba icin kulluk almis. Tabi ben hala yere atiyorum. Biraz zaman gecti. Ya sen neden yere atiyorsun kulleri camdan at dedi. Aliskanlik dedim sonra 5 camdan atiyosam 3 yere atiyordum. Simdi evliyiz. Bir oglumuz var. Oglum asla ayakkabilari ile binemez arabaya :D koltuklarin ustune cikiyor diye. Banada sigara icirmiyor artik arabada. :D erkeklerin var boyle huylari. Bazen abartiyorlar. Ne yapacaksin? Bi sure sonra guluyorsun zaten benim ki gibi :)

Eşiniz en hafif tabiri ile odunluk yapti evet fakat sizin yaptiğinizda doğru değil.

3 yaşindaki bir çocugu lütfen arabada oto koltukta oturtun. Bir kaza olduğunda sonuçlar korkunç olur. Emniyet çok önemli. En sevdiği oyuncaklar ve kitaplarini beraber götürün ki arabadaki zamani rahat geçirsin.

Ve küçük cocuklara cep telefonu vermeyin. O gelişen gözleri sürekli bir minik ekrana odaklanmasin. Ve evet beraberinde yemek yemesin. Cocuk diye her yeri mecbur kirletecek diye birşey yok.

Konunuzu tekrar okuduğumda yorumumun sadece kendi yaşadıklarımı kapsadigini,asiri empati yapmış olduğumu farkettim.Tekziptir:KK53:

Tamam mal bu sokakta bulmadık ama eşimden ve çocuğumdanda değerli değil. Telefon falan verilmemeli bencede çocuğun eline ama öyle bir an olur ki alır,düşer,kırılır.. napalım yani,senin canın sağolsun der geçerim. Kızımın oto koltuğunun önündeki koltuğun arka cephesi sırf ayak izi,çamur vs :) napalım yani,kirlenecek elbet.. verirsin yıkamaya temizlenir.

Bana birinin dolduruşuna gelmiş gibi geldi. Bu kp kv görümce elti olabileceği gibi çok bilmiş her şeye burnunu sokan arkadaşta olabilir.

Back
X