• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koca göbekli

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
195
6
116
39
İzmir
ya kızlar doğum yapalı 3 ay oldu sezeryan olduğu için bağlayamadım korseyide uzun süre giydiğimde acı oluyor ben nasıl eriticem bu göbeğii:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: nasıl hareketler yapmam lazım yardım edin.. koca göbekli diyolar bana

bendede aynı dert var asla eski halime dönemeyeceğim herhalde herkez imrenirdi bana şimdi senide bu halinle gördükya artık gözümüz açık gitmeyiz diyorlar

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş saç çıksın misali bende doğum yapalı 2,5 ay oldu ve hala 4 aylık hamile gibiyim nasıl gıdicek hiç bi fikrim yok canım yaaa önceden hiç böle bi problemim olmamıştı dümdüz göbeğim vardı ve 36-38 beden giyiyordum ama şu anda 40 beden giyiyorum bide dar badi giyemiyorum göbeğimden utanıyorum eee bol giyincede tam bi davul misali dolanıyorum spora başlıycam ama mekik çekmeyi deniycem bu akşam bakalım acı olcakmii umarım olmazda
çünkü mekik iyi geliyormuş göbek eritmek için beni uzun zamandır görenlerde bi bakıyo bidaha bakıyorlar yani tanıyamıyorlar ferayın dediği gibi seni bölede gördükya gözümüz açık gitmeyiz hesabı :))))
allah yardımcımız olsun ne diyim canım benimm

bende bi kaçgündür mekik çekiyorum arkadaşlar bide sıkılaştırıcı losyon kullanıyorum epeyce toplaştı gibi yalnız tam mekik diil hızlı hızlı kesik kesik yani dizlerim kırık ayaklarım yere tam basar şekilde ellerim ense kökünde tam mekikten tek farkı dizlerin kırık olması böle daha az acıyoooooo 50 kereye kadar çıktım ama 40 dan sonra zorlandım baya bi

bende mekik çekmek istiyorum ama erkenn diye düşündüm ben normal kiloma döndüm bütün pantolonlarımı giyiyorum 55 kilo ile hamile kaldım 67 kiloyla doğum yaptım bunun 9kilosu doğumda gitmişti zaten,şimdi 56 kiloyum kıyafetlerim oluyor ama göbeğim kabak gibi meydanda çikin duruyor vala sıkılaştırıcı faydasını gördüysen hemen bende alırım.mekikde yavaş yavaş çekerim artık yaza kadar eritmeyliyim.....

ben avonun vücut sıkılaştırıcısını kullanıyorum herkese yararmı bilmiyorum ben denedim sonuç iyi hatta ben onu haftada 1 cm incelin reklamıyla almıştım ama farklı markalarda alternatif ürünlerde mutlaka vardır

kızlar dogumuma az kaldı korktum ben de simdi vay anam vay napacaz biz zaten su koca göbekten bıktım.herkes bana bakıyor yolda sokakta bi de catladı.gör sen vücudun seklini o zaman.

Back
X