• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca bulamıyorum. Kocasızlığımın başıma kakılmasından bıktım!!

yagmureda83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
11
2
1
39
yaş 34 oldu ve etraftan yoğun baskı görüyorum. Herkes laf sokuşturuyor bıktım artık. Koca bulamıyorum kızlar derdim bu çok kafaya takmaya başladım. Yalnız mı öleceğim ? Yaşlanınca beni hastaneye götüren, beni pamuklara saran evlatlarım olmayacak mı ?

o ne ya... belki de yaklasimidegistirmek lazimdir olamaz mi??? koca bulmak degilde sevmek sevilmek falan diye dusunmek acab daha mi guzzel olur

Ya onu da istiyorum koca bulmanın içinde o da var.ama sorun şu ki bulamıyorum olmuyor. Herkes koca buldun mj diye soruyor depresyona gideceğim. "Koca bulamamış zavallı" olarak görüşmek kanıma dokunuyor.

Ya onu da istiyorum koca bulmanın içinde o da var.ama sorun şu ki bulamıyorum olmuyor. Herkes koca buldun mj diye soruyor depresyona gideceğim.
iyi bakalim kolay gelsin sana. bence gercek uye degilsin. neyse buralar degerlenmez ben sana diyim. baska bir konu bul ;)

kadın erkek karışık kurslar var oraya gideblirsniz.fıtnees olabilir.dans kursları olablir çiftli ..

Koca ararsanız bulamazsınız zaten.

Hayat arkadaşı ister insan, gülebileceği, sırtını yaslayabileceği yeri geldi mi omzunda ağlayabileceği, güvenebileceği ve sevebileceği.

Ama siz sırf KOCA arıyorsanız olmaz o iş.
Ya ben de onu istiyorum. Ana etraf " koca bulamamış zavallı " Gözüyle bakıyor. Burda da vardı bi üye, 34 yaşındaki bekar kuzeniyle alay ermişti "evlilik sıranı verme" Demişti etrafım öyle insanlarla dolu

Koca bulamadin mi ne ya.
Herseyin bir vakti saati var.
illa evlenicem diye öküzün biriyle evlenmezsiniz umarim.
Tikayin kulaklarinizi. Agzi olan konusuyor.

yaş 34 oldu ve etraftan yoğun baskı görüyorum. Herkes laf sokuşturuyor bıktım artık. Koca bulamıyorum kızlar derdim bu çok kafaya takmaya başladım. Yalnız mı öleceğim ? Yaşlanınca beni hastaneye götüren, beni pamuklara saran evlatlarım olmayacak mı ?
Bu baskıları yapanları kaynar kazana atmak gerekiyor. Hiç işleri güçleri yok başkasının hayatına sabah akşam yorum yapsınlar. Evlenenlere madalya takıyorlar sanki. Bazı insanların art niyetli olduğuna inanmaya başladım. Kendileri evli mutsuz başkaları da mutsuz olsun istiyorlar. Sürekli taciz eder gibi sorarak.

Koca bulamadin mi ne ya.
Herseyin bir vakti saati var.
illa evlenicem diye öküzün biriyle evlenmezsiniz umarim.
Tikayin kulaklarinizi. Agzi olan konusuyor.
Valla bu gidişle öyle olacak diye korkuyorum bu evde kaldın imaları beni hırslandıryır koca bulmayı amaç olarak görmeye başladım offff

Valla bu gidişle öyle olacak diye korkuyorum bu evde kaldın imaları beni hırslandıryır koca bulmayı amaç olarak görmeye başladım offff
Oyle diyenlere sunu sor, ki eminim cocuklari vardir. En son kendine ne zaman vakit ayirmis?
Ne zaman cikip alisveris yapip arkadaslariyla kahve icmis rahat rahat. Bakalim ne cevap verecekler. bekarligimin tadini cikariyorum de.
Bak ben de evliyim,Allaha sukur bi problemim yok ama bekarlik sultanlik arkadasim. Bekarik hakikaten baska birsey. Evlilik sorumluluk demek. Basit bir sorumlulukta degil. Asla hazir hissetmeden evlenmek icin evlenme . Sakin.

Back