koca bir negatif daha

cok üzüldüm,
üzülme demek kolay tabi ama bu da cok zorlu bir yol iste,
insallah bir sonraki deneme de güzel sonuclar alirsin canim.
umudunu kaybetme lütfen bu yolda yillarini harcayan insanlar var.
asla ve asla umudunu yitirme.:teselli:

akdascim inan cok uzuldum ne diyecegimi bilmiyorum..cunku biliyorumki uzulme demekfaydasiz ...bende bu ay 6. asilamami yaptiricam biliyorum benimde negatif olacak ama mecburum son kez yaptiricam..belki sonra bende tupe gecerim yazin...sen hemen onumuzdeki ay mi tupe geciceksin canim???

canım gecmiş olsun yaa :KK43: inşaallah rabbım yüzümüzü güldürür dimdik devam et tedavıne a.s.

arkadaşım üzlme demiyorum yanlış anlama üzül hatta ağla benim aşılamada tutmadı sanırım hala akıntımvar tahlil gününü bekliyorum tutmadı belli ama ağlayamıyorum bile bölesi de çok kötü ağlamak istiyorum bağıra bağıra ama boğazımda düğümleniyor.patlamak üzereyim nerde doyasıya ağlıcam bilemiyorum
lütfen beni yanlış anlama inş. bizde anne olucaz benim ümidim var inş. herşey yoluna girecek ve anne olucaz

geçmiş olsun akdaş.ben de tüp bebekte 1 dış gebelik geçirdim ve 2. negatif sonucumu geçen hafta aldım ama hala umudumu kaybetmedim.bu kadar çok isterken rabbim bizi de geri çevirmez bir gün bizlere de anneliği yaşatır inşallah.

kızlar bugün 3. aşılamamın sonucunu koca bir negatifi adet olarak aldımsenağlamasenağlama
zaten benim hiç birinde test yaptırmama gerek kalmadı kiii.14. gün şak diye adet oldum.çookkkkkkkkkkk üzgünüm. şimdi ne yapacağım bilmiyorum ama tüpe başlamayı düşünüyoorum. kızlar desteğe çok ihtiyacım var

ihtiyacın olan destek iki avucunu göğe uzatmakta....içinin derinlikten kopan bi haykırışa Rabbim 'hayır' dermi hiç.....sabır,dua ve sebepleri sonuna kadar yerine getirmek zorundayız..... a.s

canım arkadaşım üzülme. vardır bunda da bi hayır. yalnız değilsin bu yolda senin gibi çook arkadaşımız var. umut kaybedecek bişey yok şükür. bak gülşehri bile yitirmedi umudunu maşallah. yitirmeyin umutlarınızı daha gençsiniz Allah daha neler gösterir bakalım. bende darkin ime katılıyorum. biraz vücudunu dinlendir canım. hormonlardan bi arınsın. öle tüpbebeke geç. sen şimdi sabırsızlanıyosun biliyorum ama kendini de düşün. ben 6 kere aşılama yaptırdım hepsi kocaman negatifti. dur bakalım sen daha üç.bizleri örnek al evliliğimin 6 cı senesi ve 28 yaşımda anne oldum. 6 aşılama ve 1 tüpbebekten sonra etrafına bak ve haline şükret canım olurmu? üzülme Allah'a isyan etme O her zaman hayırlısını kararlar. Aynı darkinlife a yaptığı gibi sana bir süpriz yapıverir.Unutma Allah' azor yok.

Akdaşcım geçmiş olsun canım.Yaza İzmir'e bekliyoruz seni artık.yaza kadar gez toz kafanı dağıt biraz.Sonra da güçlü ve umutlu bir şekilde gel,yap tüp bebeğini memleketinde.

KIZLAR DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. bu ay ara verdim. mayısta tüpe başlıcam bu ay raporumu alıcam allah nasip ederse. haziranda transfer. heyecanlıyım yineeeeeeeeeeeeee

KIZLAR DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. bu ay ara verdim. mayısta tüpe başlıcam bu ay raporumu alıcam allah nasip ederse. haziranda transfer. heyecanlıyım yineeeeeeeeeeeeee

Şimdiden hayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Herşey yolunda gitsin . Seni neşeli pozitif yorumlarla , güzel başlıklarda görmek istiyorum bundan sonra.. a.s.

canım geçmiş olsun.bu acıyı ne yazık ki çoğumuz yaşadık.belki yine yaşayacağız.
bize düşen sabretmek,inanmak,ümidimizi hiç bir zaman kaybetmemek.
inşallah bizimde mucizelerimiz bi gün gelecek.
allaha emanet ol canım.

canım tutmadığına inan üzüldüm :a015: bende mayısta 3.aşılamayı olup sora hemen tüpe geçmek istiyorum ama tüpbebek de sskdan faydalanmak için aşılamaların yapıldığı doktordan bir rapor alıp üniversite yada eğitim araştırma hastanelerine gidip heyete Girmek gerekiyormuş ve Bu raporun bize verilmesi aylar alıyormuş. Dün biçok yeri aradımsordum
yani biz bu raporu çıkartırsak istedğimiz özel Bi Tüpbebek merkezinde daha uygun fiatlara tüp bebek yaptırabiliyoruz ama senınde bi fikrin varmıya Bu raporu hastanelerden çıkartmak Bukadar zormu... Zorsa ozaman hiç ssk ile uğraşmayıp uğraşmayıp Direk Tüpbebek merkezlerine gideceğiz..Sen nasıl yapacaksın Fikir verebilirmisiniz Kızlar ...
kafam Çok karıştıya...

eğer eğitim ve üniversite hastanelerinde bu raporu çıkartmayı başarabilirsek.. hemn tüpbebekde ilaçların %80 nini ssk ödüyor.. hemde Tüpbebek üzcretinin belirli bir kısmını ssk belirli Bir kısmını Biz ödüyoruz...

kızlar bugün 3. aşılamamın sonucunu koca bir negatifi adet olarak aldımsenağlamasenağlama
zaten benim hiç birinde test yaptırmama gerek kalmadı kiii.14. gün şak diye adet oldum.çookkkkkkkkkkk üzgünüm. şimdi ne yapacağım bilmiyorum ama tüpe başlamayı düşünüyoorum. kızlar desteğe çok ihtiyacım var

CANIM BENİM ÜZME KENDİNİ.BİLİYORUM BU ZOR AMA NAPALIM ELİMİZDEN BİŞEY GELMİYOKİ.ALLAH IM İSTEDİĞİ ZAMAN VERECEK BUNU BİZLERE.NAPALIM BİZDE BUNLARI YAŞAYACAKTIK DEMEKKİ.ALLAH A SIĞINALIM VE BEKLEMEYE DEVAM CANIM.ÜZÜLMEYELİMMM LÜTFENNNN ZATENNNNN HEP BUNALIM TAKILIYORUMMMM:teselli:

canım tutmadığına inan üzüldüm :a015: bende mayısta 3.aşılamayı olup sora hemen tüpe geçmek istiyorum ama tüpbebek de sskdan faydalanmak için aşılamaların yapıldığı doktordan bir rapor alıp üniversite yada eğitim araştırma hastanelerine gidip heyete Girmek gerekiyormuş ve Bu raporun bize verilmesi aylar alıyormuş. Dün biçok yeri aradımsordum
yani biz bu raporu çıkartırsak istedğimiz özel Bi Tüpbebek merkezinde daha uygun fiatlara tüp bebek yaptırabiliyoruz ama senınde bi fikrin varmıya Bu raporu hastanelerden çıkartmak Bukadar zormu... Zorsa ozaman hiç ssk ile uğraşmayıp uğraşmayıp Direk Tüpbebek merkezlerine gideceğiz..Sen nasıl yapacaksın Fikir verebilirmisiniz Kızlar ...
kafam Çok karıştıya...

eğer eğitim ve üniversite hastanelerinde bu raporu çıkartmayı başarabilirsek.. hemn tüpbebekde ilaçların %80 nini ssk ödüyor.. hemde Tüpbebek üzcretinin belirli bir kısmını ssk belirli Bir kısmını Biz ödüyoruz...

canım rapor işi gerçekten zor. ama şu var. bazı özel hastane dr ları devlette yada üniversitelerde görevli oluyor yada orada tanıdıkları oluyor. eğer aşılamanı özelde yaptırdıysan sana 3 aşılama yaptırıp tutmadığına dair imzalı kağıt veriyorlar onu üniversiteye götürüyorsun zaten seni özelden yönlendidikleri için dr tanıyor oluyor ancak birkaç tahlil isteyebiliyormuş ama raporu da veriyorlarmış. sanırım o kadar sürmüyor. çünkü aslında ben hemen başlıyacaktım bir yandan iğne günü gelene kadar da raporu alacaktım ama bu ay hem dinleneyim hem de kafam rahat olsun önce raporu alayım diye ara verdim canım. bence aşılamaları özelde yaptır ama üniversitede de görevli olan dr bul canım:)

gerçi ben bu cuma adım atıcam bakalım ne olcak? anlatırım canım

Şimdiden hayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Herşey yolunda gitsin . Seni neşeli pozitif yorumlarla , güzel başlıklarda görmek istiyorum bundan sonra.. a.s.

canım benim sağol nasılsın canım. uamrım dediklerin olur nevrocum

Canım benim cookk üzüldüm senin adına ama üzme kendini ne olur insallah olur canım Allah ım gönlüne göre versin insallah tüp bebek yaptırırsın tutar canım.:çok üzgünüm:

akdaşcım canım benım mayısta baslıycam tupbebege demıssın o zamna kdar bır guzel dınlen moralını yuksek tut kendıne cok ii bak ii şeyler dusn allah yardımcın olsun cnımbol şans

canım benim sağol nasılsın canım. uamrım dediklerin olur nevrocum

iyiyim canım teşekkürler. karşılaşamıyoruz bu ara.. kendine iyi bak olur mu. ilk karşılaştığımızda bomba gibi görmek istiyorum seni.. :içelim:

kafam Çok karıştıya...

selam

tüp bebek raporu almayı düşünüyorsan ilk önce internetten durumunuzu açıklayan( erkekden kaynaklanan ve ye kadından diye) hangi belgeleri ve tahlilleri istediklerine bak .
dr unada sorabilirsin aslında,sonra raporu almak istediğin hastaneyi seç ve infertilipite günleri var ( genelde salı veya perşembe oluyo) dr git, durumunu anlat mutlaka sana yol göstereceklerdir. ve yapabilirsen hazirandan önce başvur almaya bak .

X