koca bir negatif daha

HandCute

Allahım sen yardım et
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
1.531
229
kızlar bugün 3. aşılamamın sonucunu koca bir negatifi adet olarak aldımsenağlamasenağlama
zaten benim hiç birinde test yaptırmama gerek kalmadı kiii.14. gün şak diye adet oldum.çookkkkkkkkkkk üzgünüm. şimdi ne yapacağım bilmiyorum ama tüpe başlamayı düşünüyoorum. kızlar desteğe çok ihtiyacım var

cnım uzulme hayrlısı olsun bnd e3 sefer tupbebek denedım ama benımde olmadı ılk denemde dıs gebelık oldu dıgerlrıde tutmadı hatta benımde bu 3. denemmde test sonucu dusuk cıktı ve sonrda bnde adet oldum yıkılmıstım ama ynde tekrar denıycem baklım busefr hyrlısı olur ama olmazsa kısmet artık ne yaplıom dunyanın sonu degıl yaaa hersey gonlumuzce olur unsllh

kızlar bugün 3. aşılamamın sonucunu koca bir negatifi adet olarak aldımsenağlamasenağlama
zaten benim hiç birinde test yaptırmama gerek kalmadı kiii.14. gün şak diye adet oldum.çookkkkkkkkkkk üzgünüm. şimdi ne yapacağım bilmiyorum ama tüpe başlamayı düşünüyoorum. kızlar desteğe çok ihtiyacım var

Akdaşcım boşver hiç üzülme, bundan sonrasına bak, aşılama olayını bitir tüpe geçiş yap artık, inşallah o yüzünü güldürür tek seferde a.s.

geçmiş olsun canım hiç üzülme inşallah bidahaki sefere olcak piskolojini bozma moral çok önemli kendini bir sonraki deneme için hazirla çok fazla düşünme hamile kalmak için çok fazla düşününce beyne yanlış sinyal gidiyormuş ve hamilelik engelleniyormuş sen hiç düşünme dediğim gibi bisonraki sefere kendini piskolojik olarak hazırla

canım benim hiçüzülme hakkında hayırlısı buymus biliyorum zor oluyo bend ebi defa asılama denedim olmadı kısmet ne yapalım olmayınca olmuyo elden ne gelir ne sen elindne gelen ni yap canım allaha emanet et tedbir kuldan taktir allahtan inş. bundan sonra güzel haberler aıcaksın canım sabrın sonu selamet üzülme ne olur........

Akdascım sende anneliği yaşayacaksın biliyosun değil mi?

Sakın acele etme tüpe geçmekte.Yoruldun üst üste.Önce biraz dinlen bırak bi süre bebek düşüncesini.Yine de yumurtlama günlerini az da olsa değerlendirerek dinlenin :KK66: Kısmet canım bakarsın sende tüpe geçmeden kalırsın hamiş. İnşallah.Çok üzme kendini ok?

merhaba akdaş.ben 3 negatif aşılamadan sonra hastaneden tüp bbek raporumu alıp tüpe bbek yaptırdım canım.şu an 8 haftalık hamileyim.aşılamada oran cok düşük zaten.hiç üzülme.tüpte şansın % 50 hem de en iyi embriyoları yerleştiriyorlar.tüpe geç bir ay falan dinlendikten sonra canım.her şeyin bir zamanı olduguna inan.hem daha yeni evlisin.ben 5 yıl sonra hamilelği yaşıyorum.allahım herkesin yardımcısı olsun

emogirl--kuzi--elif23--angelbaby-darkincim-neshe- bonedea-demiray kızlar hepinize teşekkür ederim. yarın dr a gidicem ama bilmiyorum ne diyecek.umarım iyi şeyler söyler ve tüpe geçerim. bu defa hayırlı olur benim için.

artık hayırlısı ne ise o olsun diyorum

canım benim sakın üzülme.herşeyde bi hayır vardır.bakarsın tüp denemende başarılı olursun..daha vakti gelmemiş demek ki.önce sağlık..senin moralin iyi olsun önemli olan..k.i.bak canım

canım benim yaaaa...rabbim sabır versin bilirim çokkkk zor bir durum...ama insan nelere alışıyoooo...inşallah tüp bebekte yüzün güler...

akdaşcım canım benim çok üzüldüm ya,ama ne olu yıpratma kendini,moralini yüksek tut ,yeni umutlar çabuk toparlanmamızı sağlıyor,ne güzel,hala direncini kaybetmemişsi,n,yılma lütfen,Rabbimiz,en hayırlı zamanı bekliyor neyapalım,bende direkt 3. ye başladım hayırlısı,kendine çok dikkat et canım öpüyorum

geçmiş olsun akdas'çım bende senin gibiydim 4 aşılamamda da hiç test yapmadım çünkü 15.gün adet gördüm ilk mikro denemem dış gebelikle sonlandı.Ama bende son 2 aydır hayata dair büyük umutlar var..Hayata daha mutlu bakıyorum herşeye olsun ya nolcakki diyorum ve gerçektende daha mutlu ve umutluyum..Sende öyle yapmaya çalış nolur..Çok zor dönemler bunlar biliyorum ve yanındayım..SEVGİLER

selam

hayat bu işte mutluluğun yanında mutsuzluk ,sevinçin yanında üzüntü ve umutla bekleyişlerin sonunda hüsran hepimizin yaşadığı duygular ,içimizde kimsenin göremediği kopan fırtınalar,neden ,niçinler ve bitmeyen sorular ve hepside cevapsız.
niçin benler AKDAŞ bunları bizde yaşıyoruz. sana ne kadar üzülme desemde imkansız.Üzüleceksin ,ağlayacaksın hayata bakışın bu aralar hüzünlü olacak .Yorgunsun Dinlenmen lazım .Zamana ihtiyaçın var şimdi eşinle sıkısıkı elle dolaşın ,yeniden filizleyin içinizdeki umutları,belli olmaz kolunuza bir kuş konur bu aralar ,belki mucize yaşarsınız belki sende bizim gibi tüp te ararsın bebeğini ama herşeyin bir zamanı var ve zamanın gelmesini bekleyeceksin ve uğraşacaksın bizim gibi.
Dinlen şu aralar dr ne zaman uyğun görürse o zaman başla tüp bebeğe,şimdi hemen başlamak istiyorsun ama inan içindeki o heyacanda yorgun şimdi.

canım geçmiş olsun yani bu durumda aslında ne desek boş çünkü aynı şeyleri bende yaşadığım için biliyorum seni o içinde kopan fırtınaları çok iyi anlayabiliyorum inanki bende aşılamalarımın hepsinde negatif sonuçlar aldım tüp bebek yaptırdım ondanda negatif alınca çok yıkıldım çok yoruldum ama hep ara vererek yaptırdım ben kaldıramazdım arka arkaya bence sende biraz dinlen önce bi kafanı boşalt daha sonra tüp bebeğe geç ben şuanda ikinci tüp bebek tedavisine başladım ama bir buçuk sene ara vererek çünkü kendimi hazır hissetmiyordum kendini herşeye hazır hissettiğin zaman başla tüp bebeğe çünkü daha sonra çok yıpranıyosun inanki ama inşallah allahım hepimizin kucağını boş bırakmaz ve sende bu defa sonuç alırsın ama dediğim gibi kendini herşeye hazır hissettiğin zaman doğru zaman cnm

selam akdaşcım,inan çok üzüldüm.bende kocaman bir negatifle sonuçlanan tüp bebek serüveni yaşadım.hemde kaç kere.lütfen umutsuz olma.vakti zamanı değilmiş.hayırlısı olsun.biliyorum ki hayal kırıklığı,beklentilerinin olmaması çok acı.fakat güçlü olmalısın.herşeyden öenmlisi o.tüp bebek konusunda araştırma yap.ne kadar bilgili olursan dr.un sana o kadar yardımcı olur.Tüp bebek merkezinin ve dr.unun istatistiklerini öğren.inan bana artık ranta dönüşmüş bu sektörde.laboratuar sonuçlarını mutlaka kendinde takip et.Allah yardımcımız olsun...

akdaşcığım canım benim üzülmemek elde değil biliyorum.... bir süre ara vererek kendine ve eşine zaman ayırarak bekle... ve sonra iyi bir merkezde tüp bebeğe başlarsın canım... allahım hakkımızda hayırlısını versin canım..... a.s. a.s.

Canımmmmmmm.. :teselli: Daha yeni görüyorum , dün akşam girememiştim. Halbuki ne kadar da ümitliydim ben senin için. Çok üzüldüm bitanem. Kendimden daha çok senin için üzüldüm. Ama sen üzülme. Senin moralini yüksek tutman en önemlisi. Sen pozitif ol lütfen. Doktorunun ne diyeceği çok önemli. Sen önce kendini ve sağlını bir dinle. Hazırmısın hemen tüp bebeğe? Moralini kazanmadan , karamsarlıklarla bu yola girme sakın. Kendini güçlü hissettiğinde ve umutlarını tekrar yeşerttiğinde bu yola adım at. Allah tez zamanda pozitifi görmeyi nasip eylesin. Sonra da güzel bir hamilelik dönemi ve sağlıkla kucağına alabilmeni diliyorum senin için. Ama sen de üzülme artık. Şu an yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Yapabileceğimiz tek şey dua edip kendimizi hazırlamak.. Kendine iyi bak canım. Seni seviyoruz.. a.s.

Canım üzülme artık olan olmuş, bence aşılama işine son ver tüp dene artık.Bak benim 2 yıldır bebeğim olmadı klasik yumurtlama tedavilerinden de sonuç alamadm ve bu ay hiç aşılama işiyle uğraşmadan direkt tüp bebeğe başladım çünkü aşılamada %13 %17 olan gebelik şansı tüpte %40 ı buluyor tabi hiçbiri kesin değil ama en azından şansımın yüksek olmasını istedim birde 3-5 aşılama bir tüp bebekle aynı maliyete geliyor neredeyse , manevi yıpranmada cabası , ben tüm bunları riske etmek istmedim bence sen de kararına bir yön verip birşeylerin ucundan tut artık hepimizin şansı açık olsun rabbim sana da bana da isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsınkendine iyi bak..............:teytey::teytey:

X