Gelinbaşı ve Gelin Tacı koca Ankarada kuaför bulamıyorum!!!

esraaydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
146
0
66
Ankara
kızlar Ankara da keçiören,etlik, aşağı eğlence, basınevleri ,bağcı cd. yakınlarında gelinbaşı ve profesyonel makyaj yapan kuaför arıyorum esta kuaföre sordum 300 tl dedi ama oraya daha önce hiç gitmedim karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?

yani tam istediğiniz civarlarda değil ama atatürk kültür merkezi'nin içinde bir kuaför var, gelin başı konusunda nasıllar bilmiyorum ama erdal bey de, yanında çalışan makyöz hanım da genel olarak çok başarılı. isterseniz bir soruşturun. facebook sayfasından da iletişim bilgilerini alıp fikir edinebilirsiniz.

eylülde düğünüm var nasipse vee ankarada gelin başı yapacak bi kuaför bulamadım bulduğumda bana uzak.. sincan da eryamanda güzel tesettür gelin başı yapan önerebileceğiniz kuaför var ise söylermisiniz arkadaşlar...

Arkadaşlar bugün Keçiörende Setre kuaföre gittim ve röflemi yaptırdım gerçekten çok beğendim hem rengini hemde yoğunluğunu ortamda çok temiz ve güzel ve sadece bayanlar var gitmek isteyen herkese tavsiye ederim ama mutlaka randevü almanız gerek internet sitesi var orta tüm bilgiler var ayrıca fiyatıda uygun geldi bana hemde bitkisel boya kullanıyorlarr
yaşasın gene sarışın bir bayan oldum :)))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…