Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Koç üniversitesi hastanesi - doğum
- Konu Sahibi giz90
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik kadındoğumdoktoru koçüniversitesi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Temmuz 2018
- 49
- 17
- 8
- 34
Engin türkgeldimerhaba,
koç üniversitesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktorları kimler?
Mükemmel ilgili bir doktor doğum fiyatıda sezeryan 6.900
- 8 Temmuz 2018
- 49
- 17
- 8
- 34
merhaba bende koçta doğum yaptım mert turğal beye çok ıyı bı doktor ebru çelik hanıma gıdıyordum mükkemel bi doktor güler yuzu ve ılgısı harıka kendısınden çok memnundum kesınlıkle tavsıye edıyorum kendısı dogumuma yakın amerıkaya gıttıgı ıcın mert beye yonlendırdı benı oda çok ıyı elı çok hızlı onuda tavsıye ederım ebru hanım dönunce randevu alamadım yoğuluktan mert bey sezeryanla yaptım çok ıyı gectı doğumm
- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
Ben de engin türkgeldi’ye başlayacağım önümüzdeki ay.merhaba bende koçta doğum yaptım mert turğal beye çok ıyı bı doktor ebru çelik hanıma gıdıyordum mükkemel bi doktor güler yuzu ve ılgısı harıka kendısınden çok memnundum kesınlıkle tavsıye edıyorum kendısı dogumuma yakın amerıkaya gıttıgı ıcın mert beye yonlendırdı benı oda çok ıyı elı çok hızlı onuda tavsıye ederım ebru hanım dönunce randevu alamadım yoğuluktan mert bey sezeryanla yaptım çok ıyı gectı doğumm