• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Koç üniversitesi hastanesi - doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

giz90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
8
4
1
34
merhaba,
koç üniversitesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktorları kimler?

merhaba bende koçta doğum yaptım mert turğal beye çok ıyı bı doktor ebru çelik hanıma gıdıyordum mükkemel bi doktor güler yuzu ve ılgısı harıka kendısınden çok memnundum kesınlıkle tavsıye edıyorum kendısı dogumuma yakın amerıkaya gıttıgı ıcın mert beye yonlendırdı benı oda çok ıyı elı çok hızlı onuda tavsıye ederım ebru hanım dönunce randevu alamadım yoğuluktan mert bey sezeryanla yaptım çok ıyı gectı doğumm

merhaba bende koçta doğum yaptım mert turğal beye çok ıyı bı doktor ebru çelik hanıma gıdıyordum mükkemel bi doktor güler yuzu ve ılgısı harıka kendısınden çok memnundum kesınlıkle tavsıye edıyorum kendısı dogumuma yakın amerıkaya gıttıgı ıcın mert beye yonlendırdı benı oda çok ıyı elı çok hızlı onuda tavsıye ederım ebru hanım dönunce randevu alamadım yoğuluktan mert bey sezeryanla yaptım çok ıyı gectı doğumm
Ben de engin türkgeldi’ye başlayacağım önümüzdeki ay.

Back