- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Oncelikle ben bir yengecim yukselenimde yengec butun ozelliklerini de gosteririm o da tam bir koc. ben daha bu kadar zit oldugum bir burcla karsilasmadim ama gel gor ki asik olduk bi kere. 3 yil ciktik sonra birden terk etti sebebini kendisi de bilmiyormus bu da koc erkeklerinin cok yaptigi birseymis kizlar. Aramizda zaten mesafe oldugu icin benim sabrim sayesinde yurutuyorduk genelde alttan almam gerekirdi. 1 yildir ayriyiz. Beni terkettikten bi hafta sonra dondu ama dedigim gibi daha once cok alttan aldigim icin benim de gurur yapacagim tuttu ve onun da tanidigi bi insanla cikmaya basladim (hata biliyorum ama geri donmemek icin yaptim kendimce hakliydim tabi o zaman) ancak benden sonra hic kimseyle cikmadi. Bu yaz yine gordum onu hatta cevremde kac tane erkek varsa hepsini geri puskurtmek icin geldigine adim gibi eminim. Sevdigini de biliyorum ama gururu kirildi ben ortak tanidigimizla cikmaya baslayinca. Bunu sindiremedigi icin ne beni tamamiyle hayatindan cikariyo ne de beni geri kazanmak icin bisey yapiyo... En son bir arkadasima kiz arkadasima yavsiyo dovcem bak diye tehdit savurmus duymam sandi sanirim.
Onu bidaha 11 ay sonra gorebilirim ancak.
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum lutfen yardimci olun. unut demeyin nolur onu cok duydum cunku. inanin unutmak icin herseyi yaptim.
Onu bidaha 11 ay sonra gorebilirim ancak.
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum lutfen yardimci olun. unut demeyin nolur onu cok duydum cunku. inanin unutmak icin herseyi yaptim.