Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldim ben de koçum ve eşim de kova bu kadar olur aynen ben de de sabırsızlıkmdelikafadulden ve inatçılık da var eşim sabırlıdır yoksa yanmışdık yarın da eşimin doğum günü onu çok seviyorum:sm_cool:
Bugün de benim eşimin doğum günü 15 şubat
Umarım buyıl da herzamanki gibi sabırlı olmaya ve beni idare etmeye devam eder.
Bu kadar olumsuzluklara rağmen burcumu seviyorum....
Bana Koc demeyin, bazen Esimi bogasim geliyor:mymeka:
Her yemegi yemez,sevdigi seylerden asla taviz vermez,saatlerine gözü gibi bakar ki saat hastasidir..Bazen ufak cocuk gibidir,birseyi düsünmemisse ve ben bunu yüzüne vurdugumda hemen unuttum numaralarina yatarCADIARZU.
Cok kötü huylari yoktur,oldukca sevecendir ama beni kizdirmaya bayilir..Suan karsimda banu alkan gibi yayilmis koltuga tv izliyor..Dünya batsa umrunda degil yani,ama ben cok seviyorum esimi...
Selam deryali hayırlısı olsun öncelikle.
Söylediklerine aynen katılıyorum haksız olsam bile kendimi haklı çıkartır özür dilemesini sağlarım.
Bende senin gibi çok çabuk sinirlenip agresif tavırlar sergiliyorum ama hala eşimin benimle
ilgilenmesini bekliyor ve sabır etmesini diliyorummm.Bütün yazdığın özellikler bende de var malesef....