Koç burcu erkeğini nasıl bilirsiniz?

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Selam kızlarrr.. ben yay kadınıyım.. şimdiye kadar hayatıma giren erkeklerin çoğu Koç erkeğiydi.. gerçekten koçlarla enerjim çok uyuyor.. sonra bunu araştırdım.. astrolojide de yayla koçun ideal çift olduğunu öğrendim.. yani koçlarla bu kadar iyi anlaşmam rastlantı değilmiş.. ama bunu bilmek, bende gönül ilişkilerinde diğer burcun erkeklerine karşı bi önyargı yarattı..karşı cinse soruyorum burcunu Koç olmayınca şans vermek bile istemiyorum .. özellikle akrep,yengeç ve balıklarla asla anlaşamıyorum .. bu Koç takıntımdan vazgeçmeli miyim sizce ??

Başlığa istinaden iyi biliriz. Eşimdir kendileri. Bende koç kadınıyım. Tos yapa yapa geçiniyoruz. Ama konu dert edilecek bir şey değil. Burçlar o kadar etkili değil bence ilişkilerde.

Eşim koç. Bazen kuzu gibi sevimli bazen sinirli bir keçi. Klasik koç işte 😂 insanları burcuna göre ayırmak sınıflandırmak da baya ütopik yalnız..

Eskiden inanmazdım ama bu astroloji işiyle ilgilenmeye başlayınca bi de tecrübelerimden hareketle inanmaya başladım😊

Muhabbeti eğlenceli ama Barnum etkisi denen bir yöntemi kullanır astroloji, bir araştırın

Yani herkeste bulunabilecek özellikleri bir kişiye, burca uygunmuş gibi anlatır

Mesela "Yay burcu kadını özgürlüğüne düşkündür."

Neden, Boğa burçları esaretten mi hoşlanır?

Veya "Akrep kadını yalanı asla affetmez"

Ya ne de güzel yalan söylüyor diyen bir Balık kadını görmedim

Ha bunlar tutmayınca da yükselen burç, ay burcu, gezegen evi vs bir sürü yeni yeni çıkarımlarla o Barnum etkisini devam ettirmeye çalışıyorlar

Bilimsel gerçek olsa net olurdu iddiasının altını, daireler çizerek desteklemezlerdi

Olayın bilimini bile açıkladım size artık şans verin mesela terazi, aslan erkeklerine falan da :D

Bu arada sosyal hayatımda falan da arkadaşlıklarım oluyor.. kız erkek fark etmez mesela kaç sene geçmiş arkadaşız.. bi gün aklıma geliyor soruyorum senin burcun neydi falan diye.. Koç cevabını alıyorum.. 😂😂
Yani farkında olmadan arkadaşlık yaptığim kişiler bile Koç burcu çıkıyor 😂😂 kız, erkek fark etmez

Burçlar sadece güneş burcu olarak ele alınamaz
Bir sürü etken var,yükselen,ay,evler evlerin konuşlandığı gezegenler,açıları vsvs
Mesela bir oğlak tanıdığım var ay burcu boğa deli gibi yemek yer ,başka oğlak tanıdığımın ayı balık mızmız duygusal ve hayal aleminde yaşar. Vsvs örnekler çoğaltılabilir. Çokta şeyyapmamak lazım.

Başlığa istinaden iyi biliriz. Eşimdir kendileri. Bende koç kadınıyım. Tos yapa yapa geçiniyoruz. Ama konu dert edilecek bir şey değil. Burçlar o kadar etkili değil bence ilişkilerde.
Koç erkeği genelde zor olmuyor.. sarıp sarmalayan sahip çıkan kıskanç bi yapısı var.. ama en sevdiğim özelliği kafa insanlar olmaları.. asla dırdır yapmazlar.. kadını nasıl isterse o şekilde olsun ister.. kötü tarafı ani parlayan saman alevi gibi bi öfkesi var.. ama çabuk geçiyor.. Her güzelin bir kusuru olurmuş 😂

Koç erkeği genelde zor olmuyor.. sarıp sarmalayan sahip çıkan kıskanç bi yapısı var.. ama en sevdiğim özelliği kafa insanlar olmaları.. asla dırdır yapmazlar.. kadını nasıl isterse o şekilde olsun ister.. kötü tarafı ani parlayan saman alevi gibi bi öfkesi var.. ama çabuk geçiyor.. Her güzelin bir kusuru olurmuş 😂
Ayy resmen benim adami anlatmisin:) aynen ole kolay insanlar isi zora kosmazlar ama kustu mu inatlasirlar kiskancim co diyorama uyumlu bence . Iyi aile babasi oluyorlar:)

Her insan ayrıdır bence. Eniştem koç burcu ve iğrenç bir insan. Hamile karısını bırakıp başka ile gitti. Altınlarını çaldı. Çocuk doğunca birden über baba kesilip almaya çalıştı filan. Daha neler yani..

Her insan ayrıdır bence. Eniştem koç burcu ve iğrenç bir insan. Hamile karısını bırakıp başka ile gitti. Altınlarını çaldı. Çocuk doğunca birden über baba kesilip almaya çalıştı filan. Daha neler yani..
Yuhhh çok karaktersizmiş.. tabi canım zaten beş parmağın 5i bir değil her burcun her insanın iyisi de var kötüsü de var pisliği de var temizi de var..

Back
X