Burçlardan falan pek anlamam ama anlattığınız karaktere bakılırsa ardına bakmadan kaçman gerek.Arkadaşlar bende koç burcuyum ama koç erkekleri çok değişik. Fazla ısrarcı. Onun istediği olana kadar duruyor duruyor aynı konuya getiriyor olayı. Sen tersleyince de baskın karakterlisin, bencilsin diye suçlamaya geçiyor.
Ha o eleman mı bu? O sadece sevişmek istiyor, evlenmeyecek senle inanma.Ya aslında şöyle ben erkeğin baskın olmasını isteyen biriyim. Evet bana saygısını bozmasın ama ilişki içinde olduğum insanın her açıdan erkeksi bir duruşu, sahiplenici, ne bileyim güvende hissettirici olmasını istiyorum. Kendimde her ne kadar baskın olsam da buna izin veririm ama sonrasında bana söylediği şeyler soğuma etkisi yarattı. Neymiş daha ılımlı kadın, hanım hanımcık birini istiyormuş.Ama çocuğu da aşırı beğendim ne yazık ki. Şeytan tüyü var sanki
Maalesef ihtiraslı, bol kavgalı, kaoslu ve zorlu bir ilişki, zamanla toksik bir hal alabilir bu yüzden ya pasif olacaksınız ya da hiç bulaşmayacaksınız ,bu ilişki ilk zamanlar çekici gelebilir fakat uzun vadede umutsuz bir ilişki...Arkadaşlar bende koç burcuyum ama koç erkekleri çok değişik. Fazla ısrarcı. Onun istediği olana kadar duruyor duruyor aynı konuya getiriyor olayı. Sen tersleyince de baskın karakterlisin, bencilsin diye suçlamaya geçiyor.
O zaman vur tekmeyi gitsinİşte ben pasif olamam ki imkansız.