- 29 Mart 2020
- 118
- 160
- 53
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet basladım 10 gundur yapıyorum inceltici kremde aldım insAllah faydasi olur tGöbek bölgesi için kürler denedim bi sürü faydasız net.Tek çözüm spor
10 gun oldi başladım spora virusden bitene kadar evde yapacagm bakalimGöbek eritme hareketleri yapabilirsin. YouTube da çok güzel videolar var ordan bakıp yapabilirsiniz. Çok faydası oluyor.
Hangisini aldin, bende aldım,gelince deneyeceğimevet basladım 10 gundur yapıyorum inceltici kremde aldım insAllah faydasi olur t
Sezaryen doğumda kaslarda kesildiği için,daha önce spor geçmişinizde yoksa dümdüz bir karın biraz zaman alabiliyor..akşam 5 ten sonra yemek yememek ve sabah 10 gibi kahvaltı yaparsanız karın ve basen yağları için ideal...birde akşam cacık içine acı pul biber atıp tüketmekte metabolizmayı hızlandırıyor..tabi mide sorununuz yoksa..Merhaba arkadaşlar.Sezeryan doğum yaptım zayıf bir yapım var ancak karın kısmım kaldı.47 kiloyum göbek kısmım daki çıkıntı beni rahatsız ediyor.Sadece bu bölgeye odaklanan bir kür bileniniz varmı ?
Hangisini aldin, bende aldım,gelince deneyeceğim
hep zayf olduğumdan spor hiç yapmadım üşengeçte bir yapım var ne yazıkki başladığım sporada devam edemiyorum.Dediğinizi yapacağım mide sorunum yok çok teseşşkurler.Sezaryen doğumda kaslarda kesildiği için,daha önce spor geçmişinizde yoksa dümdüz bir karın biraz zaman alabiliyor..akşam 5 ten sonra yemek yememek ve sabah 10 gibi kahvaltı yaparsanız karın ve basen yağları için ideal...birde akşam cacık içine acı pul biber atıp tüketmekte metabolizmayı hızlandırıyor..tabi mide sorununuz yoksa..
adını yazınca reklam diyorlar :)) hani şu reklamlarda çıkan dondurarak parçalama olan.ANcak çok yakıyor yazın bu sıcakta kullanmaya devam edemeyeğim havalar serinleyince başlayacağım tekrar.Hangisini aldin, bende aldım,gelince deneyeceğim
Özelden yazar misin isminiadını yazınca reklam diyorlar :)) hani şu reklamlarda çıkan dondurarak parçalama olan.ANcak çok yakıyor yazın bu sıcakta kullanmaya devam edemeyeğim havalar serinleyince başlayacağım tekrar.
selam, adı nedir ürününAktarlarda ve eczanelerde yeni çıkan bir ürün var adı ...kendim kullanıyorum karın bölgesinde 16 cm incelme yaşadım 1 ayda kesinlikle öneriyorum