Selam kızlar, hem kendim devam etmek hem de ne derece etki ettiğini daha iyi gözlemlemek adına kendi konumu açıyorum.
Kafama göre bazı egzersizleri ve diyetleri kombine edicem. 5 kilo fazlam var ve sıkılaşmak istiyorum. Basen kalksın, göbek erisin falan Düğünüm var 2 ay sonra ben de 2 ay boyunca uğraşıcam bakalım...Bugünden itibaren başladım...
Haftalık olarak ölçü ve kilo vericem(Boy 153)
İlk gün ölçüleri:
Kilo:47
Göğüs:80
Basen:90
Bel:67
Bacak:53
Kol:25
İstediklerim göbek erisin, basen gitsin, popo kalksın aynı zamanda sıkılaşayım Buna göre bu hafta şöyle planladım:
-6 gün Ripped in 30
buna ek olarak
-Salı,Perşembe, Cumartesi Killer Buns
-Çarşamba,Cuma, Pazar 6x6p
Eski ölçülerime baktım da inanamadım
Evlenirken 43 kiloydum, 4 kilo vermişim yani 2 ayda.
Şu anki ölçülerim ve kilom yıllardır ulaştığım en uç noktalar. Ekmeksiz, Karatay'a yakın bir diyetle beraber 30 days shrede başladım. 22.08.2016 itibarıyle Ölçüler: Kilo:51.5
Göğüs:84
Basen:95
Bel:75
Bacak:56
Kol:25
Ben hayatimda hiç spor yapmadim. ama hamilelikten önceki haline dönmek istiyorum. Basen gobek gitsin lop lop olmayayım. Sende ise yaradı mi ? Bunlardan kurtulmak için evde yapabileceğim önerin var mi ?
Bir zamanlar bu diyet ve spor ile bayağı zayıflamıştım. Tabi evlenince spor falan hak getire. Şimdi tekrar başlayayım, kilom olmuş 52.5, her sene sabit 1 kilo alarak devam edicem böyle giderse
Bu sefer de Callanetics deneyeyim dedim ama 4 gün kadar yaptım inanılmaz bir boyun ve sırt ağrısı çektim, yaparken pek ağrı hissetmemiştim ama sonrasında çok kötü oldu. Ben yine bildiğimden şaşmayacağım Jillian Michaels ile devam etmeye karar verdim.
Ripped in 30 ile başlıyorum, enerjim olursa 6w6p yapacağım ama pek sanmıyorum
Ripper in 30, 1. hafta 2. gün bitti. Basen kalça ve omuz hatta sırtta bile ağrım var ama karın egzersizleri çok yetersiz geldi. Onlar için de bir şeyler yapmalıyım.
Bir zamanlar bu diyet ve spor ile bayağı zayıflamıştım. Tabi evlenince spor falan hak getire. Şimdi tekrar başlayayım, kilom olmuş 52.5, her sene sabit 1 kilo alarak devam edicem böyle giderse