How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Koah hastaligi lutfen bakin

Eccoomm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
1.858
3.265
133
31
Iyi aksamlar hanimlar benim babam 6 yildr sigarayi birakti şuan hem öksürük hemde nefes darligi var bgn dr gitms koah hastaligi dems internetten baktik cok kotu seyler yaziyo bu konuda bilgisi olan yada duyan var mi tedavisi var midr ya :KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım sakin ol, nefes alma zorluguyla ilgili bi akciğer hastalığı diye biliyorum. Geçen haberlerde gördüm akcigerlerin temizlenmesiyle koah hastalığı tamamen gecebiliyormus sanırım bi öğren arastir. Allah şifa versin inşallah

Canım sakin ol, nefes alma zorluguyla ilgili bi akciğer hastalığı diye biliyorum. Geçen haberlerde gördüm akcigerlerin temizlenmesiyle koah hastalığı tamamen gecebiliyormus sanırım bi öğren arastir. Allah şifa versin inşallah
ya internette dunyadaki en sık ölüme yol acan 4uncu hastalikms yaziyo insallah tedavisi vardr

Kabaca ciğerlerin esnekliğini kaybederek yeterli nefes almayı sağlayamayacak duruma gelmesi.
İnternet bilgi kaynağı evet ama çok fazla da genelleme var.
Doktoru ne demiş?
Geçmişler olsun.

Kabaca ciğerlerin esnekliğini kaybederek yeterli nefes almayı sağlayamayacak duruma gelmesi.
İnternet bilgi kaynağı evet ama çok fazla da genelleme var.
Doktoru ne demiş?
Geçmişler olsun.
babam cok icine kapaniktr dr tek gitti pek bsy soylemiyo bize 2 yillk kullanacagi ilac yazms

Iyi aksamlar hanimlar benim babam 6 yildr sigarayi birakti şuan hem öksürük hemde nefes darligi var bgn dr gitms koah hastaligi dems internetten baktik cok kotu seyler yaziyo bu konuda bilgisi olan yada duyan var mi tedavisi var midr ya :KK43::KK43::KK43::KK43:
Doğru yaşam tarzıyla ilerlemeyi durdurursunuz

Bu illete bir tanıdığımın babası, annemin en yakın arkadaşı yakalandı.
Inanin hastalığın ne derecede ilerlemiş olmasına bağlı, doktor her 2sinede mutlaka derhal sigarayi birakmalarini söylemiş..

Annem'in arkadaşı bıraktı ve hastalığın ilerlemesi durdu ama diğerinin babasi vefat etti. Babanızın doktoruyla konuşun daha fazla bilgi almak için ve en önemlisi Babanızın sigarayi biraktiğina emin olun.

Bu illete bir tanıdığımın babası, annemin en yakın arkadaşı yakalandı.
Inanin hastalığın ne derecede ilerlemiş olmasına bağlı, doktor her 2sinede mutlaka derhal sigarayi birakmalarini söylemiş..

Annem'in arkadaşı bıraktı ve hastalığın ilerlemesi durdu ama diğerinin babasi vefat etti. Babanızın doktoruyla konuşun daha fazla bilgi almak için ve en önemlisi Babanızın sigarayi biraktiğina emin olun.
6 yil oldu birakali bu konuda eminz gecen yilda dr soylems seni gözlem altinda tutalim dems babam cok üzerinde durmams hatta ilaclarinu da dogru duzgn kullanmams insallah ilacla tedavusi olur

NAC (n-acetylcysteine) iyi geliyor diye okumuştum. Doğal bir aminoasit. Yazdığı ilaç ve takviyeler arasında yoksa doktora mutlaka sorun.

Back