• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozetten çıkan fare :(

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
4.581
9
358
Muğla
Bugün sabah klozetten lağım faresi çıktı...Çıkan fareyi öldürdük ama tekrar gelmemesi için ne yapmalıyım...Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bugün sabah klozetten lağım faresi çıktı...Çıkan fareyi öldürdük ama tekrar gelmemesi için ne yapmalıyım...Yardımcı olursanız çok sevinirim.

aaaaa nasıl yaniii! Okurken bile gözümün önünde canlandı bu yazdığınız ve korktum ..Nerede yaşıyorsunuz ? Hiç duymadım böyle bişeyi doğrusu :( ben yaşasam bi daha o klozeti kullanmam evden taşınırım :(

Şimdi gel de tuvalete gir :KK14: kaçıncı katta ev? WC alafranga mı?

Bugünkü okuduğum 2.klozet vakası ıyyyy...
O nasıl iş ya gerçekten allah yardımcınız olsun,

Yani zehirleyin dicem de klozet içinden çıkıyo bilemedm şimdi,
Devamlı kapağı kapalı tutun turlar falan ,
Yani birde insan orada onuda heran fare çıkacak diye kullanamaz,
Off zor bir durum....

klozetlerın delıgınıde kapatmalımı ya?

Kızımın çığlıklarıyla koştuk banyoya...Baktık çamaşır mak. duvarın arasına sıkışmış..Hemen haşere ilacı sıkıp sersemleştirdik..Komşum sağolsun öldürdü..Yoksa ne ben nede eşimlik bir iş :((( Klozetin kapağını kapatıp üzerine ağırlık koyduk ama, bunu tekrar çıkarsa diye çok korkuyorum..Ev 1. kat zaten 2 katlı...Geçen hafta üst kat görmüştü önce..Şimdi de bizde çıktı ..Çok kötüyümmm.

Ayy benimde basima geldi banyoda giderden çikmisti fareler iki taneydi öldürdük onlari.. Giderleri mermerle kapattik biz. Korkuyorum banyoya girmeyi bile useniyorum. Fare kovucu aletlerden fisde takili aldim çok iyi oldu

aaaaa nasıl yaniii! Okurken bile gözümün önünde canlandı bu yazdığınız ve korktum ..Nerede yaşıyorsunuz ? Hiç duymadım böyle bişeyi doğrusu :KK43: ben yaşasam bi daha o klozeti kullanmam evden taşınırım :KK43:
Çok korkunç gerçekten...
Muğla da yaşıyorum..
Üst kat demiş di inanmamıştık..Dışarıdan gelmiştir demiştik..Doğruymuş :(

Şimdi gel de tuvalete gir :KK14: kaçıncı katta ev? WC alafranga mı?
1. kat evet alafranga :(

Bugünkü okuduğum 2.klozet vakası ıyyyy...
O nasıl iş ya gerçekten allah yardımcınız olsun,

Yani zehirleyin dicem de klozet içinden çıkıyo bilemedm şimdi,
Devamlı kapağı kapalı tutun turlar falan ,
Yani birde insan orada onuda heran fare çıkacak diye kullanamaz,
Off zor bir durum....

kapattım kapağını üzerine ağırlık da koydum ama ben kesin sonuç olacak bir yöntem arıyorum..Benim için kafi değil kapağın kapalı olması...Durum vahim :(
Yaaaaa bizimde geçen bahçeden çıktı. Evin içinde yok diye seviniyodum klozetten nasıl çıkıyo ya:KK17:
Valla çıktı..Bende inanmamıştım ama :(

Ayy benimde basima geldi banyoda giderden çikmisti fareler iki taneydi öldürdük onlari.. Giderleri mermerle kapattik biz. Korkuyorum banyoya girmeyi bile useniyorum. Fare kovucu aletlerden fisde takili aldim çok iyi oldu
Bende giderin üzerine mermer koydum ama fare klozetin içinden çıkmış...:( ne yapsam bilemedim..klozetin içinden gelenlere fayda edermi acaba fişe takılan...

ay şimdi banyoyu yıkadım.. klozeti açık bırakmıştım.. nasıl koştum kapattım bilmiyorum..
ilk defa duydum gerçekten.. ben görsem bayılırım heralde..
internetten bi bakın isterseniz çözümü var mı..
ilk olmadığına göre kolay gelebiliyor demekki..
önlemini mutlaka alın..
tüylerim ürperdi yemin ederim :)

klozetın kapagı alaturka tuvaletınde delıgı hep kapalı olmalı...

ay şimdi banyoyu yıkadım.. klozeti açık bırakmıştım.. nasıl koştum kapattım bilmiyorum..
ilk defa duydum gerçekten.. ben görsem bayılırım heralde..
internetten bi bakın isterseniz çözümü var mı..
ilk olmadığına göre kolay gelebiliyor demekki..
önlemini mutlaka alın..
tüylerim ürperdi yemin ederim :)
İnternete sabahdan beri bakıyorum ama kesim çözüm bulamadım :( Lağım faresi olduğu için sudan etkilenmiyormuş...Tabiki suya atılan ilaçlardan da...:(

Back