Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sabah klozetten lağım faresi çıktı...Çıkan fareyi öldürdük ama tekrar gelmemesi için ne yapmalıyım...Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.katGecmis olsun
Kacinci kat?
Tuvalete es taktirin
Çok korkunç gerçekten...aaaaa nasıl yaniii! Okurken bile gözümün önünde canlandı bu yazdığınız ve korktum ..Nerede yaşıyorsunuz ? Hiç duymadım böyle bişeyi doğrusuben yaşasam bi daha o klozeti kullanmam evden taşınırım
![]()
1. kat evet alafrangaŞimdi gel de tuvalete girkaçıncı katta ev? WC alafranga mı?
Bugünkü okuduğum 2.klozet vakası ıyyyy...
O nasıl iş ya gerçekten allah yardımcınız olsun,
Yani zehirleyin dicem de klozet içinden çıkıyo bilemedm şimdi,
Devamlı kapağı kapalı tutun turlar falan ,
Yani birde insan orada onuda heran fare çıkacak diye kullanamaz,
Off zor bir durum....
Valla çıktı..Bende inanmamıştım amaYaaaaa bizimde geçen bahçeden çıktı. Evin içinde yok diye seviniyodum klozetten nasıl çıkıyo ya![]()
Bende giderin üzerine mermer koydum ama fare klozetin içinden çıkmış...Ayy benimde basima geldi banyoda giderden çikmisti fareler iki taneydi öldürdük onlari.. Giderleri mermerle kapattik biz. Korkuyorum banyoya girmeyi bile useniyorum. Fare kovucu aletlerden fisde takili aldim çok iyi oldu
İnternete sabahdan beri bakıyorum ama kesim çözüm bulamadımay şimdi banyoyu yıkadım.. klozeti açık bırakmıştım.. nasıl koştum kapattım bilmiyorum..
ilk defa duydum gerçekten.. ben görsem bayılırım heralde..
internetten bi bakın isterseniz çözümü var mı..
ilk olmadığına göre kolay gelebiliyor demekki..
önlemini mutlaka alın..
tüylerim ürperdi yemin ederim :)