Klozetteki pas benzeri lekeler

eftelyarex

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
121
40
298
Kızlar merhaba,
Yeni evliyim, evimizde 2 tane klozet var ikisininde dip kısmında pas benzeri lekeler var hatta dip rengi komple boyle. Bunu cıkarmanın bir yolu var mı

Kızlar merhaba,
Yeni evliyim, evimizde 2 tane klozet var ikisininde dip kısmında pas benzeri lekeler var hatta dip rengi komple boyle. Bunu cıkarmanın bir yolu var mı

Biz evi yeni aldığımızdada klozetin dibinde pas lekesi vardı hemde kocamandı domestosu doldurdum içine 1 gün beklettim ertesi gün hiç bişey kalmadı mis gibi oldu istersen sende bir dene

Kızlar merhaba,

Benim evde de vardı hatta kahverengiydi çamaşır suyu falan kar etmedi annem geldiğinde tuz ruhunu döktü baya döktü sonra sert bir fırça ile ovaları bi de baktım bembeyaz. Tuz ruhu çok güzel temizliyo bu tarz lekeleri ama sakın çamaşır suyu ile kullanma zehirlenirsin.

Domestosu denedim olmadı sanırım bizimki çok uzun süredir oldugu için yerleşmiş. Biraz sonra tuz ruhu alacagım. Tesekkur ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…