• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Klorane mi Phyto mu????

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.716
798
hangisi daha iyi kızlar? veya önerebileceğiniz başka dermo kozmetik şampuan var mı?
saç tipim normal uçları kuru....

birde 1h aftadır elimi saçıma attığımda nasıl desem...
öylr top top kuçuk kuçuk sert beyaz kepek mi desem bilemedim ne? bildiğin kafamdan topluyorum..

birde 1h aftadır elimi saçıma attığımda nasıl desem...
öylr top top kuçuk kuçuk sert beyaz kepek mi desem bilemedim ne? bildiğin kafamdan topluyorum..

Hııım yara çıkmış olabilir kafanda bunun için doktara görünmen gerekli bunun ayrı bir şampuanı var çünkü ve doktor gözetiminde kullanılıyor ama normal marketten doğal bir şamuan dersen tresan-ısırgan otlu iyi gelebilir canım

Hııım yara çıkmış olabilir kafanda bunun için doktara görünmen gerekli bunun ayrı bir şampuanı var çünkü ve doktor gözetiminde kullanılıyor ama normal marketten doğal bir şamuan dersen tresan-ısırgan otlu iyi gelebilir canım
onu kullanıyorum zaten şimdi....bin pişman oldum....

onu kullanıyorum zaten şimdi....bin pişman oldum....

Aaa gerçekten mi? iyice araştırıp mı almıştın? Doğal şampuan kullanma normal kullanmayı dene istersen. Ben şuan Dove günlük bakım kullanıyorum bütün şampuanalrı denedim ama ya kepek ya da dökülme yaptılar hatta dove'un serielrinide denedim ama bir bu bende işe yaradı saçım kuru ve gür bu şampuan tam saçıma uydu canım. Elsevede güzel fakat bende kepek yaptı elidorda çok yumuşaktı saçımı çok yumuşak yaptı fakat o da çok dökülüyordu dove ne döküyor ne kepek yapıyor bana.

Back