Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hııım yara çıkmış olabilir kafanda bunun için doktara görünmen gerekli bunun ayrı bir şampuanı var çünkü ve doktor gözetiminde kullanılıyor ama normal marketten doğal bir şamuan dersen tresan-ısırgan otlu iyi gelebilir canım
Hııım yara çıkmış olabilir kafanda bunun için doktara görünmen gerekli bunun ayrı bir şampuanı var çünkü ve doktor gözetiminde kullanılıyor ama normal marketten doğal bir şamuan dersen tresan-ısırgan otlu iyi gelebilir canım
Aaa gerçekten mi? iyice araştırıp mı almıştın? Doğal şampuan kullanma normal kullanmayı dene istersen. Ben şuan Dove günlük bakım kullanıyorum bütün şampuanalrı denedim ama ya kepek ya da dökülme yaptılar hatta dove'un serielrinide denedim ama bir bu bende işe yaradı saçım kuru ve gür bu şampuan tam saçıma uydu canım. Elsevede güzel fakat bende kepek yaptı elidorda çok yumuşaktı saçımı çok yumuşak yaptı fakat o da çok dökülüyordu dove ne döküyor ne kepek yapıyor bana.