- 15 Kasım 2018
- 54
- 20
- 88
- 40
- Konu Sahibi Tatlicadiasil
-
Canım adet dönemindemisin şuan4 ay kullandim malesef henuz hamile kalamdim gecem ayda catlatma ignesi oldum adetim ilk defa erken geldi norkalde ilacsiz adetim gelmiyodu kisiden kisiye değişiyor inaallah sizin tutar
Canım sende iğne vuruldunmuBenimde 27 aralikta hadi insallah
Peki canım benim merak ettiğim eğer yumurta çatlarsa ama gebelik oluşmazsa sebebi ne olabilir bunu çok merak ediyorumTutması önemli degil ki..önemli olan sağlıkla devam etmesi.Ben 2.ayim da klomenle hamile kaldım,şu an düşük yapıyorum..
Kalitesiz sperm,kalitesiz yumurta,tuplerin tıkalı olması..buna benzer bi ton sebep olabilirPeki canım benim merak ettiğim eğer yumurta çatlarsa ama gebelik oluşmazsa sebebi ne olabilir bunu çok merak ediyorum
İnşallah bizim tek seferde tutarKalitesiz sperm,kalitesiz yumurta,tuplerin tıkalı olması..buna benzer bi ton sebep olabilir
İnşallah ama eksik dua ediyorsunuz.İnşallah tutar ve sağlıkla ilerler deyinİnşallah bizim tek seferde tutar
Adeti 2gün geçsin kan ver.En garanti canımNezaman test yapayım 26 aralık adetim adet gecikirsemi çıkar doğru sonuç
Erken belli olma şansı yokmu acabaAdeti 2gün geçsin kan ver.En garanti canım
Catlatma ignesinden 14 gun sonra kan verebilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum acıkcası . Acele ettım erkenden ögrendim sevincim yarım kaldı hala o şoku atlatamadım ...Erken belli olma şansı yokmu acaba
Amin rabbim her isteyene sağlıklı sıhhatli aza noksansız hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Özendirmesin rabbim evlat sahibi olanlarıİnşallah ama eksik dua ediyorsunuz.İnşallah tutar ve sağlıkla ilerler deyin
Evet carsamba gunu igne oldum ama ben klomen degil femara kullandimCanım sende iğne vuruldunmu
çok uzuldum bende iki dusuk yaptim daha once senin ilk mi ?Tutması önemli degil ki..önemli olan sağlıkla devam etmesi.Ben 2.ayim da klomenle hamile kaldım,şu an düşük yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?