Gebeliğe Hazırlık Klonen ve ovitrelle ile hamile kalanlar burayaaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlicadiasil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
54
20
88
40
Merhaba ben adetimin 3. Günü günde bir kez klomeni 5 gün kullandım adetimin 13. Günü kontrole gittim 22mm yumurtam oluşmuş doktor bunu çatlatabiliriz dedi bende tamam dedim saat 17.de ovitrelle iğne vurundum 2 gün sonra yine gittim doktor yumurtan çatlamış içindeki sıvıda akmış dedi her şey çok güzel kendiliğinden oluştu dedi. Ertesi günü gece 23de ilişki önerdi. Adetim 26 aralıkta. Ovitrelle ve klomen ile deneyimleribizi paylaşırmısınız. Eğer sizde ywniyseniz beraber birbirimize destek olalım inşallah herşey gönlümüzce olur. Kimler bana destek olacak

4 ay kullandim malesef henuz hamile kalamdim gecem ayda catlatma ignesi oldum adetim ilk defa erken geldi norkalde ilacsiz adetim gelmiyodu kisiden kisiye değişiyor inaallah sizin tutar

Tutması önemli degil ki..önemli olan sağlıkla devam etmesi.Ben 2.ayim da klomenle hamile kaldım,şu an düşük yapıyorum..

Mrb kasım ayında klomen ve catlatma ignesi ted. Oldum ve hamile kaldım... kimyasal gebelik oldu bende. Sevinmemle uzulmem bir oldu . Adet tarihinden 4gun once İdrar testı ıle ögrendim . Beta hcg yukselmedi. Kanama basladı .malesef benim bu sekılde sonuclandı .inşallah siz olumlu sonıc alırsınız sglıkla devam eder

Hira love inan senin adına gerçekten çok üzüldüm eğer senin rahim ve hormonların düzensizse aslan pençesi yada hayıt kullan ben etrafımda çok duydum eğer ben bu ay gebelik oluşmazsa bu kürleri mutlaka yapıcam. Önlemimizi alalımda Gerisi takdiri ilahi.

Kızlar başarıya ulaşan yok mu burdan birbirimize destek olup inşallah kısa zamanda gebe kalalım kızlar aklım fikrim gebe kalma konularını takip etmek resmen takıntı oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…