Klomrn + ovitrelle kullanıp hamile kalanlar

Bende 3. Kez kullandım 3 de oldu inşallah seninde olur canım

Ya nasıl dayanabildiniz ben sabır edemedim yaptım. Yarın kan vermeye gidiyorum inşallah iki yıldır beklediğim güzel haberleri alırım. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandığı içinde azıcık endişeliyim umarım aynı şey olmaz..

Evet çok şükür gördüm kalp atışını da gördüm daha dinleyemedim ama her şey çok güzel
sizin adınıza çok çok sevindim darısı bizlere inşallah siz de dua edin sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim bu ay tutmadı bu arada kendiliğinden olan bir oğlum var çok şükür ikinci çocuk istiyoruz ilk defa klomen sonrası evitrella çatlatma iğnesi oldum ilk bi 11.günden itibaren leke geldi 3 gün leke sonra şiddetli sancıyla ya adet ya düşük bir gün boyunca inanılmaz ağrı çektim

Bende ilkinde kürtaj olduğum için yapmadım bekledim sabırla olucak oldu dedim onaya ihtiyacım var sadece dedim inanmıştım olduğunu çok şükür de oldu hayırlı haberini bekliyorum inşallah

Çok teşekkür ederim amin.. inşallah sizin de olur pes etmemek lazım güzel düşünün güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…