Bende 3. Kez kullandım 3 de oldu inşallah seninde olur canımBende klomen ve ovitrelle olmuştum bugün iğneden sonraki 16. Gün hala adet olmadım ama bu 3. Ovitrelle kullanışım ilkinde 17. Gün adet olmuştum 2. Sinde 16. Gün oldum o yüzden 2 gün daha beklicem inşallah adet olmam kasığımda ve belimde hafif kramplar var adet olucakmışım gibi dediğim gibi inşallah olmam
Ya nasıl dayanabildiniz ben sabır edemedim yaptım. Yarın kan vermeye gidiyorum inşallah iki yıldır beklediğim güzel haberleri alırım. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandığı içinde azıcık endişeliyim umarım aynı şey olmaz..Ben hiç test yapmadım 16. Güne kadar. daha öncede klomen ve ovitrelle gebe kalmıştım silik çizgi görmüştüm ilk dış gebelikti kürtaj olmuştum.. stres yapma benimde silik çıktı bu hamileliğimde kan verene kadar sabrettim düşünmemeye çalışmıştım inşallah güzel haberler alırsın bana da haber verirsin
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBende 3. Kez kullandım 3 de oldu inşallah seninde olur canım
sizin adınıza çok çok sevindim darısı bizlere inşallah siz de dua edinEvet çok şükür gördüm kalp atışını da gördüm daha dinleyemedim ama her şey çok güzel
Çok teşekkür ederim amin.. inşallah sizin de olur pes etmemek lazım güzel düşünün güzel oluyosizin adınıza çok çok sevindim darısı bizlere inşallah siz de dua edinsağlıkla kucağınıza alın inşallah benim bu ay tutmadı bu arada kendiliğinden olan bir oğlum var çok şükür ikinci çocuk istiyoruz ilk defa klomen sonrası evitrella çatlatma iğnesi oldum ilk bi 11.günden itibaren leke geldi 3 gün leke sonra şiddetli sancıyla ya adet ya düşük bir gün boyunca inanılmaz ağrı çektim
İnşallah canım teşekkür ederim peki sen diğer ikisinde kaçıncı günler adet olmuştunBende 3. Kez kullandım 3 de oldu inşallah seninde olur canım
İlkini hiç hatırlamıyorum çok hastaydım çünkü ikincide dış gebelik olmuştuİnşallah canım teşekkür ederim peki sen diğer ikisinde kaçıncı günler adet olmuştun
Ben 18. Günümdeyim o yüzden sordum diğer ikisinde daha erken olmuştum ama yinede bekliyorum çünkü tek çizgi görmek istemiyorum artık travma oldu canım inşallah bebek vardırİlkini hiç hatırlamıyorum çok hastaydım çünkü ikincide dış gebelik olmuştu
İnşallah vardır canim ben 18. Günde kan vermiştim sende kan ver güzel sonuçlar alırsın inşallahBen 18. Günümdeyim o yüzden sordum diğer ikisinde daha erken olmuştum ama yinede bekliyorum çünkü tek çizgi görmek istemiyorum artık travma oldu canım inşallah bebek vardır
Adet oldum canım bu sabaha karşı hayırlısı olsun diyelimİnşallah vardır canim ben 18. Günde kan vermiştim sende kan ver güzel sonuçlar alırsın inşallah
Hayırlısı olsun sıkma canını yine denersin allahın izniyle olurAdet oldum canım bu sabaha karşı hayırlısı olsun diyelim
Kan verdiniz mi sonuç ne merak ettim güzel haberler almışsınızdır inşallahYa nasıl dayanabildiniz ben sabır edemedim yaptım. Yarın kan vermeye gidiyorum inşallah iki yıldır beklediğim güzel haberleri alırım. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandığı içinde azıcık endişeliyim umarım aynı şey olmaz..
Selam canımKan verdiniz mi sonuç ne merak ettim güzel haberler almışsınızdır inşallah
Hangi testi yapıyorsun bazıları doğru sonuç vermiyo benim silik cizgiydi 16. Günde hatta varla yok arasındaydı çizgi iki gün sonra kan verdigimde beta 586 çıkmıştı senin de güzel sonuçlanır inşallah sıkma canınıSelam canımDün kan vermeye gitmem gerekiyordu bende sabahında test yaptım yine negatif çıktı bu sabah da yaptım negatif sonuc alınca Cuma gününe kadar beklemekte fayda var dedim çünkü adet olmadım ama testte bişey çıkmıyor. Artık test yapmaktan yoruldum tek çizgi görünce moralim bozuluyor. Nedeni ne onuda bilmiyorum tek umudum henüz adet olmayışım. İnşallah geç döllenmedir. 16. Güne kadar ilacın etkisi zaten kalmaz kafam karma karışık. Allah Hakkımda haiyirli olanı versin. Hayırlı olana da gönlümü razı etsin valla çok yorucu
Artı Med' in test çubuğunu kullanıyorum. Düşünüyorum hadi bir tane de yanlış oldu ya diğerleri altı tane test yaptım üç tane negatif üç tane pozitif pozitif olan ise 10 ve 13 . günler arası ilacın etkisi de olabilir yani oda belli değil sonrası negatif. Cuma günü kan vermeye gidiyorum inşallah bir sonuca varirim iyi yada kötü. İki yıl oldu her ay ayrı bir umut her adet oluşum ayrı bir yıkılış. Nasibimde ne varsa o artık yapacak bişey yokHangi testi yapıyorsun bazıları doğru sonuç vermiyo benim silik cizgiydi 16. Günde hatta varla yok arasındaydı çizgi iki gün sonra kan verdigimde beta 586 çıkmıştı senin de güzel sonuçlanır inşallah sıkma canını
Çok doğru devam bakalım bu ay da kullanıyorum doktor devam dedıÇok teşekkür ederim amin.. inşallah sizin de olur pes etmemek lazım güzel düşünün güzel oluyo
Hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınArtı Med' in test çubuğunu kullanıyorum. Düşünüyorum hadi bir tane de yanlış oldu ya diğerleri altı tane test yaptım üç tane negatif üç tane pozitif pozitif olan ise 10 ve 13 . günler arası ilacın etkisi de olabilir yani oda belli değil sonrası negatif. Cuma günü kan vermeye gidiyorum inşallah bir sonuca varirim iyi yada kötü. İki yıl oldu her ay ayrı bir umut her adet oluşum ayrı bir yıkılış. Nasibimde ne varsa o artık yapacak bişey yok
Maalesef canım hasta oldum. Cok üzüldüm. Sanki ilk kez bunu yaşıyormuşum gibi. Oysa iki yıldır yaşadığım bişey. Bunca stresin arasında ne bekliyordum ki benHayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın
Sıkma canınıMaalesef canım hasta oldum. Cok üzüldüm. Sanki ilk kez bunu yaşıyormuşum gibi. Oysa iki yıldır yaşadığım bişey. Bunca stresin arasında ne bekliyordum ki ben