• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomennnnnn !!!! Acillll

angarali123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
120
6
38
34
Ankara
Bayanlar klomen nasil ve kacinci gun kullaniliyor ? Olumlu sonuc alan varmi ? Lutfen yardimci olun 1,5 yillik evliyim cocugum olmuyo.. pco var tarlusal sayesinde bugun adet oldum

klomeni kendi başına kullanamazsın tatlım doktora gitmelisin gerek görürse zaten veriyor aksi halde yumurtan fazla gelişip çatlamayıp kiste dönüşebilir bu yüzden yumurta takibi yaptırmalısın doktor takibinde olmalısın kısacası

Bayanlar klomen nasil ve kacinci gun kullaniliyor ? Olumlu sonuc alan varmi ? Lutfen yardimci olun 1,5 yillik evliyim cocugum olmuyo.. pco var tarlusal sayesinde bugun adet oldum
Sakın kendi başına alıp kullanma doktor dozunu ayarlayıp veriyor mazallah yumurtaların kiste dönüşür bi de onunla uğraşırsın

Ilginiz icin cok tesekkur ettim bayanlar biliyorum da dr bana dediki hsg cektir sora klomen tedavisine baslicam dedi ama ben korkumdan cektiremedim ve zaman kaybetmekten yoruldum bu yuzden bu ay bi cektirmeden sansimi denemek istiyorum cok arastirdim eczanelerede sordum tek cesit klomen varmis kadinada erkegede bu veriliomus mavi kutu olan ..hastanede tanistigim arkasada klomen + inofolic(folikasit) ikisini bir verdi oda pco luydu ve benden kiloluydu kullandi suan ikizlere hamile.o bana cok umut oldu.rabbim buyuk ya ins bi sansimi denemek istiyorum

Doktorum bu ay bana da klomen verdi adetimin 3.günü başlıcam hap bittikten 5 gün sonra da kontrole gidiem. Yumurtlamaya bakıcaklar

Bende klomen kullandim kizlar.ovitrelle catlatma ignesi de oldum.bu ayin 24 u sonuc belli olacak.iki tane istenilen buyuklukte yumurtam olmus.tabi buda ikiz olma ihtimalini artiriyor.hepimiz icin hayırlısı. Zor bi surec ama bu tur ilaclari kesinlikle doktor kontrolu disinda kullanmayin.hic ummadiginiz yan etkiler olusabilir.klomenle hamile kalanlar yazsin lutfen.bizlere de biraz umut isigi olsun...

Ilginiz icin cok tesekkur ettim bayanlar biliyorum da dr bana dediki hsg cektir sora klomen tedavisine baslicam dedi ama ben korkumdan cektiremedim ve zaman kaybetmekten yoruldum bu yuzden bu ay bi cektirmeden sansimi denemek istiyorum cok arastirdim eczanelerede sordum tek cesit klomen varmis kadinada erkegede bu veriliomus mavi kutu olan ..hastanede tanistigim arkasada klomen + inofolic(folikasit) ikisini bir verdi oda pco luydu ve benden kiloluydu kullandi suan ikizlere hamile.o bana cok umut oldu.rabbim buyuk ya ins bi sansimi denemek istiyorum
Ama rahim filmi çektirmeden kullanma derim eğer Allah korusun tüplerin tıkalıysa ve ya rahimde düzgün olmayan bişey varsa istersen 10 kutu klomen iç fayda etmez önce rahim filmi çektir korkmanada gerek yok adet sancısı gibi bir sancı oluyor o kadar bende çok korkuyordum ama çekildikten sonra inan rahatlıyorsun geciktirme bence çektir derim

Back