Ayyy amin inş kuzum haber ederim mutlaka duruma göreBende de var aynı ağrı bazen çok artıyor
Umarım bu ağrının sebebi hepimizde bebiştir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy amin inş kuzum haber ederim mutlaka duruma göreBende de var aynı ağrı bazen çok artıyor
Umarım bu ağrının sebebi hepimizde bebiştir![]()
Hayal kırıklığına uğrarım diye hiç vermeyi düşünmüyorum birazdaha gelmez ağrılar geçerse veririm sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum ya3 gün geçtiyse direk kan ver kuzum.
Ne kadarlık evlisin yaşın kaç canim
Bende ya sol taraf çok ağrıyor bugun de bacağıma kadar vuruyor bide çok üşüyorumHayal kırıklığına uğrarım diye hiç vermeyi düşünmüyorum birazdaha gelmez ağrılar geçerse veririm sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum ya
Ayni yastaymisiz canım 3 yildir evliyim bende esin sperm testi verdimi peki9 aydır evliyim
29.5 yaşındayım![]()
Ayni yastaymisiz canım 3 yildir evliyim bende esin sperm testi verdimi peki
Benim eşim de ocak ayında ameliyat oldu varikoselden ileri hızı biraz düşüktü sperm sayısında bir sıkıntı yoktu ama bakalım 6 ay dolsun tekrar verecek inşallah düzelmiyor hsg çekindinmisenEvet, verdi
Normal çıktı onun her şeyi
Benim eşim de ocak ayında ameliyat oldu varikoselden ileri hızı biraz düşüktü sperm sayısında bir sıkıntı yoktu ama bakalım 6 ay dolsun tekrar verecek inşallah düzelmiyor hsg çekindinmisen
Ben 2023 te çekildim sol tüp kapalı çıktı maalesef tek tüp acikİnşallah düzelir canım
Ben HSG çekilmedim
İlk defa bu ay doktor kontrolünde ilerliyorum
Bende ya sol taraf çok ağrıyor bugun de bacağıma kadar vuruyor bide çok üşüyorum
Regl oldumBende ya sol taraf çok ağrıyor bugun de bacağıma kadar vuruyor bide çok üşüyorum
Kadin doğuma gitcemBen
Regl oldumama çok az kanama geliyor sökülemedimmi anlamadım
İnş hamişsindir yaBen daha olmadim yarın
Kadin doğuma gitcem
Yok canım ya bu sabah adet oldum bende maalesef çok üzgünümİnş hamişsindir ya
YaaYok canım ya bu sabah adet oldum bende maalesef çok üzgünüm
Klomen kullanmiycam canim bu ay belki daha sonra kullanırımYaaolsun bu ay deneriz hem klomen 2. Ay daha etkili oluyormuş
Ayyy hayırlsıı olsun canım inşallah haber et mutlaka
Yaaaa çok üzüldümMaalesef regl oldum![]()
Yaaaa çok üzüldümbirdahaki ay olur inşallah canım